Uutiskatsaus 21.5: VeChain, The Simpsons: Tapped Out, Ripple & Coil, NEO

the simpsons tapped out

Maanantain uutiskatsauksessa käydään läpi VeChain-projektin julkaisemaa whitepaperia sekä Ripplen mielenkiintoista Coil-projektia. Kryptovaluutat ovat esillä nykyään myös The Simpsons -mobiilipelissä. Lopuksi otetaan katsaus muutamiin mielenkiintoisiin NEO-platformin tokeneihin.

Rekisteröidy Binancelle

VeChain on julkaissut whitepaperin

Kiinalaistaustainen VeChain-projekti on julkaissut äskettäin dokumentin otsikolla Development plan & whitepaper. Kyseessä on 114-sivuinen PDF, jossa käydään läpi projektin nykytilaa, tulevaisuutta sekä teknistä puolta. Dokumentissa mainitaan mm. seuraavia asioita:

Yli satasivuisesta dokumentista löytyy infoa myös monista muista yhteistyökuvioista. Seuraava kappale vetää yhteen projektin historiaa tähän saakka.

“The biggest challenge the VeChain team has been facing during the use cases development and implementation in the past two years is not the technical concerns, but the business consensus of how to achieve new business models. However, we have been through the worst part already. We greatly appreciate all our business and technical partners who dare to step into this field with us with great innovative spirit.”

Kuten yllä oleva teksti kertoo, teknologia ei ole tällä hetkellä ongelma. Haasteina on uusien bisnesmallien rakentaminen teknologian ympärille, mutta pahin (käännytystyö) alkaa olla nyt ohi.

VeChain on ehdottomasti yksi mielenkiintoisimmista kryptovaluuttaprojekteista. Sillä on konkreettista yhteistyötä ja toimivia ratkaisuja tehtynä monikansallisten yritysten kanssa. Lisäksi hyvät yhteydet Kiinan valtioon. Lue lisää VeChainista tästä Bitcoinkeskuksen oppaasta.

Lähde: VeChain whitepaper | Seuraa keskustelua aiheesta tältä Reddit-sivulta.

Kryptovaluutat mukaan Simpsonit -mobiilipeliin

Kryptovaluuttojen ns. mainstream adoption tarkoittaa käytännössä niiden näkyvyyden lisääntymistä kuluttajien laajalti käyttämissä medioissa. Alan uutisointi on yksi olennainen osa-alue, mutta elokuvat ja pelit ovat toinen merkittävä kenttä. Bitcoinkeskus on uutisoinut viime aikoina esim. kryptovaluuttojen vahvasta näkyvyydestä HBO:n Silicon Valley tv-sarjassa. Nyt kryptovaluutat ovat esillä myös todella suositussa The Simpsons: Tapped Out -mobiilipelissä.

Kyseissä pelissä seikkaillaan Springfieldissä suorittaen erilaisia tehtäviä. Nyt mukana ovat myös Crypto Cool -aiheiset toiminnot! (Kuvan lähde: twitter/ArminVanBitcoin)

“In the new quest, called Crypto Cool, added to the game this week, the player is first tasked with getting Martin to mention blockchain numerous times, without ever explain what it is. At one point during the dialogue, he says “I mined some bitcoin with my computer, and then the value went through the roof” and also says he had never heard of blockchain “until last week. But now I act like I’m an expert on it!”

Once you’ve completed this task, you will also be asked to encourage three youngsters to mine bitcoin on their computers.”

Tämä ei ole ensimmäinen kerta, kun Bitcoinit on mainittu Simpsonit -sarjassa. Kyseessä on jälleen yksi askel kryptovaluuttatietoisuuden levittämisessä, mikä on mainio asia!

Lähde: CCN.com

Coil on Ripplen ratkaisu verkkosisällön ostamiseen

Ripple on yksi vihatuimmista kryptovaluuttaprojekteista johtuen etenkin yhtiön panostamisesta pankkien väliseen maksuliikenteeseen. Nyt Ripple ottaa myös askeleita verkkosisällön suuntaan. Projektit kuten Steem ja Basic Attention Token ovat tunnettuja ratkaisuja tällä sektorilla.

Perusongelma on tuttu jokaiselle internetin käyttäjälle. Mikromaksaminen laadukkaasta sisällöstä on vaikeaa, ja monet sivut ovat täynnä hitaasti latautuvia, raskaita sekä ärsyttäviä mainoksia. Ripplen ratkaisu ongelmaan on projekti nimeltään Coil. Projektista vastaava Stefan Thomas kertoo tässä Medium-artikkelissa seuraavaa:

“We’ve worked with Microsoft, Google, Mozilla, and others to create the W3C Web Payments Request API that has been rolling out to billions of iOS and Android devices but we can go so much further. With the technologies we’ve helped build at Ripple — XRP and Interledger — we can process trillions of transactions per second without any central authority. What if we managed to apply these tools as a way to offer an alternative to today’s ad-supported web?”

Stefan Thomas on siirtynyt syrjään Ripplen CTO:n paikalta vetääkseen Coil-projektia. Ripplen ratkaisu käyttää yhtiön kehittämää Interledger-protokollaa maksujen välittämiseen. Jos haluat pysyä kartalla tämän mielenkiintoisen projektin etenemisestä, niin liity Coil-postituslistalle osoitteessa coil.com.

Lähde: medium.com

Tutustu: 11 NEO-pohjaista tokenia

Ethereum-alustalla järjestetyt ICO:t ovat tuttuja jokaiselle kryptovaluuttasijoittajalle. Nykyisin Ethereumille on olemassa myös vaihtoehtoja, joista yksi tunnetuin on NEO. Moni ei välttämättä ajattele, että tokeneita luodaan myös muilla kuin ERC20-standardilla. Tämä johtuu pitkälti siitä, että ERC20-tokeneiden markkinaosuus on yhä niin valtavan suuri. NEO:n vastaava standardi on nimeltään NEP-5.

Jos NEO-pohjaiset tokenit kiinnostavat, niin seuraava artikkeli antaa hyvän yleiskuvan yhdestätoista mielenkiintoisesta projektista: 11 NEO-based Tokens You Probably Have Not Heard Of, Yet.

NEO on projektina todella vahva kilpailija Ethereumille. Sillä on vahvat siteet myös Kiinan hallintoon, ja NEO muodostaa Ontology sekä Elastos -projektien kanssa massiivisen kokonaisuuden. Kannattaa tutustua em. artikkeleihin välittömästi, jos ne eivät ole vielä tuttuja.

Alec Baldwin eToro


Disclaimer: Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä eikä suosittele ostamaan mitään tiettyä kryptovaluuttaa. Kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Vuoden 2018 aikana suurin osa tunnetuista kryptovaluutoista on pudonnut yli 90% kurssihuipustaan. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*