Uutiset
03
huhti
tether bitcoin usd

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Tether osti 8888 Bitcoinia

USDT-vakaavaluutan liikkeellelaskija Tether on ostanut 8888 Bitcoinia! Kyseisen oston arvo oli ostohetkellä noin 618 miljoonaa dollaria.

Tämä hankinta vahvistaa merkittävästi Tetherin Bitcoin-varantoja. Tällä hetkellä Tetherin omistamien bitcoinien määrä on hieman yli 75.000. Näiden bitcoinien keskimääräinen hankintahinta on ollut 30.305 dollaria, eli Tether on onnistunut ajoittamaan ostonsa markkinassa todella hyvin.

Tämä ostos ei silti ole Tetheriä seuranneille yllätys, sillä yritys on pyrkinyt aktiivisesti vahvistamaan Bitcoin-omistuksiaan vuodesta 2023 lähtien. Tether on myös kertonut, että se aikoo sijoittaa jopa 15 % sen USDT:n tuottamista yritysvoitoista takaisin Bitcoiniin. Tämä auttaa Tetherin mukaan monipuolistamaan sen USDT:ä takaavia varoja.

Tämän hankinnan myötä Tether on nyt maailman 7. suurin Bitcoin-omistaja. Sen omistamat bitcoinit ovat arvoltaan noin viisi miljardia dollaria. Tilanne tulee varmasti tulevaisuudessa muuttumaan, kun Tether jatkaa Bitcoin hankintojaan.

Miksi Tether uskoo Bitcoiniin?

Tetherin toimitusjohtaja Paul Ardoino kommentoi Tetherin Bitcoin-ostoja seuraavasti:

Päätös sijoittaa Bitcoiniin perustuu sen vahvuuteen ja potentiaaliin sijoituskohteena. Sijoituksemme Bitcoiniin ei vain tapa parantaa sijoitusportfoliotamme, vaan se on myös tapa kytkeytyä jatkuvasti uudistuvaan teknologiaan, jolla on potentiaalia muokata liiketoimintaamme ja elämäämme.

Tetherin johdolla on siis vahva luotto Bitcoiniin. Vahvasta luotosta kertoo myös Tetherin tulevaisuuden strategia, jonka mukaan se aikoo laajentaa sijoituksiaan myös Bitcoinin louhintaan. Tetherin tavoitteena on perustaa ensimmäiset louhintakeskuksensa Uruguayhin, Paraguayhin ja El Salvadoriin.

Bitcoiniin sijoittaminen on ollut erittäin voitokasta bisnestä Tetherille. Vuoden 2023 viimeisessä neljännesraportissa yritys palajsti, että Bitcoin toi kasvatti yrityksen kokonaisvarantoja hurjat 2,8 miljardia dollaria. Tether on lisännyt aktiivisesti Bitcoinia omaan taseeseensa kerran kvartaalissa vuodesta 2022 lähtien.

Tulevaisuudestaan Tether on paljastanut sen verran, että se aikoo lanseerata oman tekoälydivisioonansa, jonka tarkoituksena on kehittää avoimen lähdekoodin tekoälymalleja ja tehdä yhteistyötä muiden yritysten kanssa näiden sisällyttämiseksi kaupallisiin tarkoituksiin.

Yhteenveto:

  • Tether lisäsi taseeseensa 8888 bitcoinia
  • Tether on nyt 7. suurin Bitcoin-omistaja
  • Tether pyrkii sijoittamaan Bitcoiniin ja sen louhintaan myös jatkossa

Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.