Uutiset
22
huhti
tether

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Tether laajentaa toimintaansa

Tether on maailman johtava stablecoin-operaattori, jonka USDT-token on markkina-arvoltaan jo yli 100 miljardia dollaria. Jatkossa Tetherin toiminta laajenee yhä enemmän myös vakaavaluuttojen ulkopuolelle. Yhtiö toimitusjohtaja Paolo Ardoino kertoi suunnitelmista viime viikolla Dubain Token 2049 -konferenssissa.

Tetherin organisaatio koostuu jatkossa neljästä osastosta:

  • Tether Data
  • Tether Power
  • Tether Edu
  • Tether Finance

Tether Data on aluevaltaus tekoälyn maailmaan. Yhtiö ilmoitti jo viime kuussa AI-yksikön perustamisesta, johon se hakee nyt uutta työvoimaa. On mielenkiintoista nähdä, millaisia julkistuksia tältä osastolta saadaan tulevaisuudessa.

Tether Power keskittyy Bitcoin-louhintaan. Tether on panostanut viime vuosina peräti 500 miljoonaa dollaria Bitcoin-louhintafarmeihin Etelä-Amerikassa. Rakennustyöt ovat pian valmistumassa Uruguayssa, Paraguayssa sekä El Salvadorissa, jossa Bitcoin-louhintaa tehdään tulivuoren lämpöenergiaa hyödyntämällä.

Kuten nimikin jo paljastaa, Tether Edun tarkoituksena on edistää tietoutta lohkoketjuteknologiasta. Yhtiö on tehnyt panostuksia mm. Academy of Digital Industry -ohjelmaan Georgiassa ja Thaimaan suurimpaan kryptopörssiin, Bitkubiin.

Tether Finance keskittyy yhtiön stablecoin-bisnekseen. Tether panostaa jatkossa yhä enemmän myös RWA-sektoriin eli tokenisaatioon. Tether on tokenisoinnin pioneereja, sillä vakaavalutat ovat tokenisoituja Yhdysvaltain dollareita.

Yhtiön toimitusjohtaja Paolo Ardoino on innoissaan kehityksestä.

With this evolution beyond our traditional stablecoin offerings, we are ready to build and support the invention and implementation of cutting-edge technology that removes the limitations of what’s possible in this world.

Tether on päivittänyt samassa yhteydessä verkkosivunsa sisällön ja URLin. Voit lukea Tetherin toiminnasta osoitteesta tether.io.

Tetherillä menee tällä hetkellä todella lujaa. Yhtiö tekee kovaa tulosta stablecoin-bisneksellään ja käyttää varoja laajentaakseen toimintaansa. Uutisoimme myös aiemmin tässä kuussa, miten Tether kasvatti Bitcoin-omistuksiaan 8888 bitcoinilla eli yli 600 miljoonalla dollarilla.

USDT-stablecoin on kasvattanut myös markkina-arvoaan jatkuvasti. Tällä hetkellä Tetherin vakaavaluuttaa on liikkeellä jo lähes 110 miljardin dollarin arvosta. Suurin kilpailija, USDC, on markkina-arvoltaan vain hieman yli 34 miljardia. Tether-vakaavaluuttaa voi ostaa kotimaisista Coinmotion ja Kvarn X -kauppapaikoista.

Mainitaan lopuksi myös toinen uutinen Tetheriin liittyen.

Tetherin USDT-vakaavaluutta liikkuu jatkossa myös Toncoin-alustalla. Käyttöönotto lähti liikkeelle vauhdilla, sillä USDT-tokeneita mintattiin yli 35 miljoonan dollarin arvosta ensimmäisen kahden päivän aikana.

Telegramiin vahvasti linkittyvä Toncoin on yksi tämän hetken kuumimmasta lohkoketjuista. Yhteistyö Tetherin kanssa vankistaa sen asemaa entisestään.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.