StormGain kokemuksia, arvostelu ja käyttöopas

stormgain esittely

StormGain on kesällä 2019 markkinoille tullut treidausalusta. Sivusto on saanut paljon näkyvyyttä mm. yhteistyösopimuksestaan Valioliigaseura Newcastlen kanssa. Tämä artikkeli on StormGain arvostelu. Käymme läpi sivuston tärkeimmät ominaisuudet ja kerromme myös meidän StormGain kokemuksia.

Rekisteröidy Binancelle

Yleistietoa StormGainista

StormGain on varsin uusi operaattori alati kasvavassa treidaussivustojen markkinassa. Palvelu avasi ovensa kesällä 2019. Sen ovat perustaneet joukko finanssi- ja teknologia-alan ammattilaisia. Yhtiön toimitusjohtaja on Alex Althausen.

StormGain on saanut näkyvyyttä sponsorisopimustensa kautta. Yhtiö on Valioliigaseura Newcastlen sekä Serie A -joukkue Lazion virallinen sponsori. Moni kryptosijoittaja onkin törmännyt brändiin futismatsien yhteydessä.

Kyseessä on ennen kaikkea johdannaiskaupasta tunnettu pörssi. StormGainin päivittäiset volyymit pyörivät sadoissa miljoonissa dollareissa. Se on kirjoitushetkellä volyymiltaan markkinoiden 21. suurin kauppapaikka. Tämä on hyvä saavutus varsin lyhyessä ajassa.

Palvelu on myös laajentanut tarjontaansa. Voit nykyisin kerätä korkotuottoja, sijoittaa osakkeisiin sekä louhia bitcoinia StormGainin kautta. Sivustolla on yli 10.000 arvostelua TrustPilot-sivustolla erinomaisella keskiarvolla.

Onko sinulla StormGain kokemuksia? Auta tekemään tästä artikkelista parempi ja kerro omat kokemuksesi artikkelin alla olevaan kommenttikenttään.

StormGain rekisteröinti

Käydään seuraavaksi läpi uuden tilin avaaminen. Kyseessä on helppo ja nopea toimenpide. Klikkaa alla olevaa painiketta avataksesi tilin.

Avaa StormGain-tili

Linkki vie sinut suoraan rekisteröintilomakkeelle.

stormgain regform

Sinun tarvitsee vain syöttää sähköpostiosoite, salasana sekä toimiva puhelinnumero. Klikkaamalla vihreää nappia avaat tilin sekä hyväksyt palvelun käyttöehdot. Siinä kaikki!

Rekisteröintiprosessi StormGainille lienee markkinoiden nopein. Sinut ohjataan välittömästi palveluun sisään. StormGainin käyttö onnistuu siis ilman työlästä KYC-prosessia. Tämä on iso plussa henkilöille, jotka arvostavat anonymiteettiä.

Huom. Tämä opas tehdään StormGainin desktop-version kautta. Jos käytät mobiiliappia, toiminnot ja valikot ovat hieman erilaisia.

Talletus StormGain-tilille

Suoritetaan seuraavaksi talletus StormGainiin. Tämä tapahtuu klikkaamalla päävalikosta Deposit-painiketta.

Ennen talletusta, StormGain pyytää sinua vahvistamaan sähköpostiosoitteesi sekä puhelinnumerosi. Klikkaa Start-painiketta popup-ikkunassa.

stormgain phone email

Puhelinnumerosi vahvistetaan tekstiviestinä lähetettävän koodin avulla. Saat myös sähköpostiisi mailin, jossa on vahvistuslinkki. Tilisi tämän jälkeen käyttövalmis.

Koska StormGain toimii ilman KYC-prosessia, käytössä ei ole suoria SEPA-siirtoja eikä fiat-valuuttoja (EUR, USD, jne.). Voit tehdä talletuksen joko palvelun tukemalla kryptovaluutalla tai ostaa kryptovaluuttaa luotto- tai debit-kortin avulla.

talletus tilille

Jos teet esim. 100€ talletuksen debit-kortillasi, se konvertoidaan valitsemaasi kryptovaluuttaan. Talletus on kuluton, mutta kannattaa tarkistaa käytetty vaihtokurssi.

Koska treidaus suoritetaan StormGainissa pääasiassa USDT-vaihtopareilla, on fiksuinta tallettaa palveluun suoraan Tetheriä. Valitse StormGain Wallet -listasta USDT ja Payment Method -vaihtoehdoista Tether USDT ERC-20. Saat ruudullesi osoitteen Tether-talletusta varten.

USDT tether talletus

Huomaa, että talletus on tehtävä ERC-20 eli Ethereum-verkossa liikkuvalla Tetherillä. Nykyisin Tetheriä käytetään useissa eri verkoissa, esim. Ethereum ja Tron.

Talletuksesta tulee erillinen vahvistus sähköpostiin.

Kaksivaiheinen autentikointi (2FA)

StormGainilla on myös muista pörsseistä tuttu käytäntö kotiutuksissa. Et saa siirrettyä valuuttaa tililtäsi, ennen kuin kaksivaiheinen autentikointi (2FA) on käytössä.

Tämä on hyvä rajoitus. Ota 2FA käyttöön kaikissa verkkopalveluissa, joissa se on vain tarjolla. Tarvitset sitä varten erillisen Google Authenticator -sovelluksen puhelimeesi. Se löytyy Apple Storesta sekä Google Play Storesta.

Avaa kuvassa näkyvä valikko klikkaamalla yläpalkissa näkyvää tilisi saldoa.

stormgain 2fa

Valitse tämän jälkeen Profile & Settings. Security-kohdassa ovat tarjolla SMS sekä Google Authenticator -vaihtoehdot. Kannattaa aina suosia Authenticator-appia tekstiviestin sijaan.

Klikkaa Google Authenticator -valintapainiketta ja seuraa ohjeita ruudulla. Ota talteen backup-koodi ja skannaa sitten QR-koodi Authenticator-sovellukseen. Saat lopuksi ilmoituksen onnistuneesta 2FA:n käyttöönotosta.

Kotiutus StormGain-tililtä

Kun kaksivaiheinen autentikointi on käytössä, voit kotiuttaa varoja tililtäsi. Klikkaa päävalikosta Wallet päästäksesi lompakkonäkymään.

Näet jokaisen valuutan kohdalla sen aktiviteetin, bonukset sekä transaktiohistorian StormGain-palvelussa. Tässä esimerkissä tilillämme on 30 USDT verran varallisuutta.

stormgain withdrawal

Sivuston oikeassa ylänurkassa on kolme vihreää painiketta: Deposit eli talletus, treidausta tarkoittava nuolipainike sekä miinusmerkkinen painike kotiutukseen. Klikaa (-) painiketta, niin alla oleva lomake avautuu.

stormgain withdrawal form

Kotiutus tapahtuu hyvin helposti. Syötä haluamasi summa ja lompakkosi osoite. Klikkaa lopuksi WITHDRAW-painiketta. Tämän jälkeen kotiutus varmistetaan äsken asennetun 2FA-koodin avulla.

StormGain pyörii täysin kryptovaluutoilla, eli fiat-valuuttoja kuten USD tai EUR ei palvelussa käytetä. Niiden korvaajana ovat stablecoinit USDT, USDC sekä DAI. Kotiutus suoritetaan näin ollen aina kryptovaluuttoja käyttäen.

StormGain Exchange

Huomaa, että StormGainista löytyy myös demotili! Voit harjoitella treidausta leikkirahalla ja testata erilaisia strategioita. Löydät demotilin käyttöönoton samasta valikosta kuin tilisi asetukset. Katso alla oleva kuva ja valinta Demo account.

stormgain 2fa

StormGain tarjoaa kaksi tapaa kryptovaluuttojen treidaukseen: johdannaiskauppa sekä perinteinen spot-kauppa. Näistä ensin mainittu löytyy päävalikosta Trading-linkin alta. Jos haluat tehdä tavallisen spot-kaupan, klikkaa Exchange.

Käydään ensin läpi Exchange-vaihtoehto. Tarjolla ovat Fast Exchange sekä Advanced-vaihtoehdot. Fast Exchange tarjoaa simppelin lomakkeen kryptovaluuttojen vaihtamiseksi.

stormgain fast exchange

Advanced-valinnalla saat ruudulle kurssigrafiikkaa ja erilaisia indikaattoreita. Voit myös tehdä oston joko markkinahinnalla tai limiittiostona.

Spottipuolen heikkoutena on rajallinen lukumäärä kryptovaluuttoja sekä vaihtopareja. Tarjolla on kymmenen suosittua kryptovaluuttaa, mikä riittää toki aloittelijoille hyvin. Kauppaa tehdään pääasiassa USDT-parien avulla.

StormGainin perimät kulut ovat hyvin pienet, minkä lisäksi Exchange on erittäin selkeä ja helppokäyttöinen.

StormGain Trading

StormGain-palvelun volyymi tulee lähes yksinomaan johdannaiskaupasta eli Trading-sivulta. Kryptovaluuttojen vivutus (margin trading) on noussut valtavaan suosioon viime vuosina. Futuurikaupan volyymit ovat räjähtäneet joka puolella.

Klikkaa päävalikosta Trading avataksesi tämän kaupankäynnin. Klikkaa isoa [ + ] ikonia avataksesi kuvassa näkyvän valikon.

stormgain futures

Tarjolla on kymmenittäin erilaisia kryptovaluuttafutuureja. BTC/USDT on ylivoimaisesti suosituin treidauspari. StormGain mahdollistaa siihen jopa huikean 300x vivutuksen. Muillekin vaihtopareille on tarjolla vipua 15x – 100x kryptovaluutasta riippuen.

Indices-valikosta löytyy kolme erilaista kryptovaluuttaindeksiä. Stocks & Commodities -listalla on puolestaan tokenisoituja osakkeita.

Klikkaa haluamaasi vaihtoparia, niin ruudulle avautuu treidauslomake.

stormgain trading

Kuvasta on rajattu pois optioita kuten Take Profit, Stop Loss sekä Auto Increase. Voit myös tehdä kaupat markkinahinnalla (Market) tai valita Limit/Stop -option ja rajakurssin.

Bitcoinkeskus suosittelee vivun käyttöä vain ammattilaisille. Vivutus mahdollistaa suuret voitot, mutta kääntöpuolena on korkea riski panoksesi menettämisestä. Etenkin tiukan Stop Lossin käyttöä on syytä harkita.

Ota myös selvää johdannaiskaupan verotuksesta ennen kaupankäynnin aloittamista. Verotuskäytännön muuttuvat ajan myötä. Lue tuoreimmat verotusohjeet vero.fi -sivustolta ja kysy tarvittaessa neuvoja alan asiantuntijalta.

StormGain kulut

StormGainin kulut ovat kilpailukykyiset. Palvelusta löytyy myös hyvin poikkeuksellinen ominaisuus, mikä koskee johdannaiskauppaa!

Löydät ajan tasalla olevat kulut klikkaamalla sivuston alabannerista Fees & Limits. Tässä artikkelissa mainitut luvut ovat olleet voimassa kirjoitushetkellä. Tarkastellaan ensin spottikaupan kuluja.

Kuvassa on Fast Exchangen kuluja.

stormgain kulut

Kaupankäyntikulut ovat 0,25 % suurimmalle osalle vaihtopareista ja 0,095 % valituille vaihtopareille. Jos teet spottikauppaa Advanced-optiolla, kulut ovat Market ja Stop Limit -ostoille niin ikään 0,095 % ja 0,25 % välillä. Nämä ovat varsin kilpailukykyisiä lukuja, sillä vastaavien pörssien kulut pyörivät 0,1-0,3 % välimaastossa.

Johdannaiskaupan kuluissa on sitten erikoisuus. StormGain ei peri lainkaan komissioita tappiollisista treideistä, mutta voitollisista kaupoista otetaan 10 prosentin siivu. Kyseessä on hyvin poikkeuksellinen ratkaisu. Asiakkaat tuntuvat tästä pitävän, kun treidaajia palvelussa riittää.

StormGain Miner ja VIP-tasot

StormGain tarjoaa treidauksen lisäksi mielenkiintoisen lisäpalvelun. Se on nimeltään Miner, eli kyse on louhinnasta. Löydät linkin platformin päävalikosta.

Voit aktivoida louhinnan päälle milloin tahansa (4h kerrallaan), ja palvelu raksuttaa sinulle ilmaisia bitcoineja ajan mittaan.

stormgain miner

Käytännössä kyse on päivittäisestä bonuksesta StormGain-platformin aktiivisille käyttäjille. Perustasolla tienaat pari dollaria viikossa. Louhintapalkkiot nousevat treidausvolyymin myötä. Minerin voi nähdä ikään kuin cashbackina aktiivitreidaajalle.

Saat myös lisää bonusta kutsumalla kavereitasi palveluun.

Klikkaa päävalikosta More -> Loyalty Programme. Näet kaikki StormGainin tarjoamat VIP-tasot: Standard, Gold, Platinum, Diamond sekä VIP 1 & 2 & 3. Korkeimmalla tasolla tienaat 530x teholla louhintapalkkioita. Kerroin on perustasolla 0,5x.

Myös treidauspalkkiot luonnollisesti pienenevät joka tasolla. Saat sen lisäksi bonuksia sekä korkeampaa korkoa talletuksille. StormGain tarjoaa suuren volyymin treidaajille merkittäviä etuja.

StormGain kokemuksia ja yhteenveto

StormGain on toiminut alalla vasta parin vuoden ajan. Tästä huolimatta, StormGain on saavuttanut hyvän maineen ja kerännyt laajan käyttäjäkunnan. Palvelussa on jo yli 120.000 käyttäjää yli sadasta eri maasta.

Bitcoinkeskukselle ei ole kertynyt mittavia StormGain kokemuksia. Kaikki toiminnot pelaavat kuten pitääkin, eikä meillä ole StormGainista huonoa sanottavaa. Demotili-ominaisuus, louhinta sekä tokenisoidut osakkeet ovat mukava lisä palveluun.

StormGainin huono puoli on varsin kapea spot-tarjonta. Se riittää peruskäyttäjälle, mutta palvelu ei ole paras valinta aktiivisille altcoin-treidaajille.

StormGainin volyymit tulevat pitkälti futuuri- eli johdannaiskaupankäynnistä. Huikea 300x vipumahdollisuus Bitcoin-treidaukseen lienee markkinoiden korkeimpia lukemia. Palvelusta löytyy tarvittavat työkalut sekä vaihtoparit johdannaiskaupan ystäville.

Jos olet aktiivinen treidaaja ja keskität kaupankäyntisi StormGainiin, saa eri VIP-tasojen myötä mahtavat bonukset ja hyvin kilpailukykyiset kulut. StormGain Miner raksuttaa vielä kaupan päälle ilmaisia bitcoineja joka päivä.

Jos tämän artikkelin sisältö sai sinut kiinnostumaan, kannattaa kokeilla StormGainia! Rekisteröinti hoituu noin minuutissa ilman KYC-prosessia.

Avaa StormGain-tili tästä

Muista seurata myös StormGainin some-tilejä, niin pysyt kärryillä palvelun kehityksestä. Tarjolla on myös jatkuvasti erilaisia kilpailuja. Voit voittaa esim. VIP-matkan Newcastlen Valioliigaotteluun! Virallinen Twitter-tili on @StormGain_com.

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.

Alec Baldwin eToro


Disclaimer: Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä eikä suosittele ostamaan mitään tiettyä kryptovaluuttaa. Kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Vuoden 2018 aikana suurin osa tunnetuista kryptovaluutoista on pudonnut yli 90% kurssihuipustaan. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*