blogi
27
joulu
andreas antonopoulos

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Parhaat Bitcoin-analyytikot, joiden Twitter-tiliä sinun on seurattava

Olipa kryptovaluuttojen tulevaisuudesta mitä mieltä tahansa, niin yksi asia on varmaa: kryptojen liikkeelle laittama vallankumous on ennen kaikkea sosiaalinen ilmiö. Pelkästään Bitcoinin ympärillä käydään valtava määrä keskustelua internetin eri alustoilla. Uusia Twitter-, Reddit- ja foorumipostauksia päivittyy lukematon määrä maailmaan joka minuutti. Myös ammattimaiset sijoittajat jakavat runsaasti näkemyksiään sosiaalisessa mediassa.

Rekisteröidy Binancelle

Twitter on kryptovaluutoista kiinnostuneelle loistava tietolähde – siitä saa paljon irti joka ikinen päivä. Suomessa vähän käytetyt medium.com sekä reddit.com ovat kaksi muuta sivustoa, joita aktiivinen kryptosijoittaja kuluttaa päivittäin.

Uutissivusto Coindesk on kerännyt listan kymmenestä analyytikosta / treidaajasta, joiden näkemyksiä on syytä kuunnella. Listan loputtua nimetään myös muutama Bitcoinkeskus.comin oma suositus, joita sinun on suorastaan pakko seurata!

Coindeskin top 5 analyytikot

Spencer Bogart @CremeDeLaCrypto

Spencer on todennäköisesti yksi Wall Streetin ensimmäisistä analyytikoista, joka alkoi tutkia toden teolla Bitcoinia sekä muita kryptovaluuttoja. Nämä tutkimukset saivat Spencerin hyppäämään täysipainoisesti kryptomaailmaan. Hän pyörittää nykyisin Blockchain Capital -nimistä yhtiötä, joka tarjoaa riskipääomaa alan yrityksille.

Chris Burniske @cburniske

Chris Burniske on myös entinen Wall Streetin analyytikko, joka on siirtynyt kryptomaailmaan. Burnisken teos ” Ringing the Bell on a New Asset Class,” Amazonin myyntimenestys “Cryptoassets” sekä lukemattomat tweetit ovat monen kryptomiljonäärin omaisuuden taustalla.

Willy Woo @woonomic

Willy tuottaa alan laadukkaimpia sekä mielenkiintoisimpia graafeja. Hänen ajatuksiaan on jaettu alan moniin julkaisuihin, ja lukuisat kaaviokuvat ovat saaneet tuhansia uudelleentwiittauksia. Yksi kuuluisimmista kaavioista on tämä ajatuksia herättävä infograafiikka Bitcoinista 10.000 vuoden näkövinkkelistä.

Tuur Demeester @TuurDemeester

Tuur Demeester on Bitcoin-pioneeri, jonka analyysit ovat ilahduttaneet alan ihmisiä kryptovaluuttojen ensimetreistä saakka. Hän suositteli Bitcoinia sijoituskohteena seuraajilleen ensimmäisen kerran jo vuonna 2012, kun sen kurssi oli 5 dollaria. Tuur kommentoi talousvinkkelin lisäksi kryptojen teknologista sisältöä. Kyseessä on yksi alan arvostetuimmista kasvoista.

Alex Sunnarborg @alexsunnarborg

Alex aloitti instituutionaalisena sijoittajana, mutta hyppäsi kryptovaluuttojen maailmaan, kun ala lähti toden teolla lentoon. Hän lopetti aikaisemman työnsä ja kehitti lawnmower.io -palvelun, joka tekee kryptovaluuttoihin sijoittamisesta helpompaa. Alex voitti Money 20/20 hackathonin aiemmin tänä vuonna, jonka jälkeen hän on työskennellyt mm. Coinbaselle.

Coindeskin top 5 treidaajat

Bob Voulgaris @haralabob

Bob ei ole ns. crypto-insider, ja hänen nimensä ei ole välttämättä tuttu kovinkaan monille kryptovaluuttojen maailmassa. Voulgaris on saanut maineensa hieman toisella alalla, sillä hän on tällä hetkellä yksi maailman kuuluisimpia NBA-vedonlyöjiä. Bob on sijoittanut myös kryptovaluuttoihin heti niiden alkumetreistä saakka, ja hän sai aikoinaan myös tv-kasvo Mark Cubanin hylkäämään Bitcoin-vastaisen ajatusmaailmansa.

Peter Brandt @PeterLBrandt

Peter Brandt on monelle perinteiselle sijoittajalle tuttu nimi kryptomaailman ulkopuolelta. Hänen Twitter-tilinsä tiivistää: Trader of classical charting principles. Brandtin chartit sekä kokemusta huokuvat anekdootit tulevat nopeasti tutuiksi jokaiselle miehen tiliä seuraavalle. On hyvin mielenkiintoista nähdä näin kokeneen sijoittajan ajatuksia myös kryptovaluuttojen kursseista.

Tone Vays @ToneVays

Tonen tausta on Wall Streetilla, ja hän oli todistamassa eturivissä 10 vuotta sitten tapahtunutta Bear Stearnsin katastrofia. Tone on myös evangelist for the technology  ja ottaa myös kantaa Bitcoinin ympärillä tapahtuvaan politiikkaan.

฿TF%$D! @CryptoHustle

Twitter-nimimerkki CryptoHustle on yksi alan seuratuimmista ammattisijoittajista. Hänen kaavioitaan seuraa yli 30.000 henkilö. Kyseinen sijoittaja tarjoaa näkemyksiään myös moniin eri altcoineihin.

CryptoCobain @CryptoCobain

Nimimerkki CryptoCobain tarjoaa hyödyllisiä näkemyksiä liittyen riskinhallintaan ja portfolion allokointiin. Hän ottaa myös kantaa potentiaalisiin pump & dump -operaatioihin.

Lopuksi muutama Bitcoinkeskus.comin suositus. Jos seuraat näitä henkilöitä Twitterissä, et taatusti missaa kryptomaailman tärkeimpiä tapahtumia!

John McAfee @officialmcafee

John McAfee jakaa rajusti mielipiteitä ja on saanut toiminnallaan aikaan kohuja niin Twitterissä kuin sen ulkopuolellakin. Bitcoinkeskus raportoi McAfeen viimeisimmistä tempauksista vain pari päivää sitten. Nämä markkinareaktiot osoittavat, millainen mielipidevaikuttaja McAfee myös on.

Neeraj K. Agrawal  @NeerajKA

Kryptomaailman hauskin Twitter-tili. Todella aktiivinen twiittaaja, joka postaa myös paljon asiaa.

Charlie Lee @SatoshiLite

Litecoinin perustaja on monien mielestä kryptomaailman mukavin mies. On myös laajempi mielipidevaikuttaja Bitcoin-maailmassa ja ottaa jatkuvasti kantaa tärkeisiin teemoihin.

Roger Ver @rogerver

Roger Ver on itse saatanan reinkarnaatio – jos kysytään syvästi uskonnollisilta Bitcoin-kannattajilta. Ver jakaa mielipiteet rajusti ja hänen toimenpiteensä Bitcoin Cashin edistämiseksi ovat varsin kyseenalaisia. Ver on yksi Bitcoin-universumin pioneereista. Kannattaa seurata, niin tiedät mistä kohutaan seuraavaksi.

Erik Voorhees @erikvoorhees

Voorhees on Roger Verin tavoin yksi tunnetuimmista alan sijoittajista ja yrittäjistä. Hän on shapeshift.io -palvelun perustaja ja ottaa Twitterissään usein kantaa Bitcoin-universumin päivän polttaviin kysymyksiin.

Max Keiser @maxkeiser

Max Keiser on yksi ensimmäisiä sijoitusalan henkilöitä, joka alkoi puhua voimakkaasti kryptovaluuttojen puolesta jo 2010-luvun alussa. Keiser suositteli sijoittamaan Bitcoiniin sen kurssin ollessa 3 dollaria. Miehen nimeä kantava Max Keiser Show pyörii RT:llä joka arkipäivä – suosittelen myös seuraamaan sitä. Keiser Show:ssa puhutaan viikottain myös Bitcoinista. Keiserin tweetit ovat paikoin varsin levottomia.

Trace Mayer @TraceMayer

Trace Mayer on todella aktiivinen kryptomaailman ammattisijoittaja, jonka tweeteistä oppii jotain joka ikinen päivä.

Jameson Lopp @lopp

Jameson Lopp on yksi BitGo.com -palvelun arkkitehteja. Hänen nimensä on tullut nykyisin esiin yhä useammin myös eri podcasteissa. Lopp ottaa twitterissä paljon kantaa etenkin Bitcoinin skaalauskeskusteluun. Hänen Bitcoin Resources -sivunsa sisältää äärettömän paljon hyödyllistä materiaalia etenkin aloittelijoille.

Andreas Antonopoulos @aantonop

Lopuksi ehkäpä koko listan tärkein henkilö, joka on myös artikkelin pääkuvassa. Miehen titteli ei ole syyttä Bitcoin-Jeesus! Antonopoulos on ehkäpä kryptovaluuttojen tunnetuin evankelista. Hän on kiertänyt ympäri maailmaa jo vuosien ajan puhumassa Bitcoinista lukemattomissa tilaisuuksissa. Antonopoulos on erittäin arvostettu henkilö tällä alalla. Jos olet aloittelija, niin käy läpi kaikki materiaali, jonka vain jaksat kahlata läpi Youtubesta. Et taatusti kadu käyttämääsi aikaa.

Lähde: Coindesk | Kuva: Wikipedia

 


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Disclaimer: Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde. Tutustu huolella riskeihin ja verotukseen ennen sijoittamista. Bitcoinkeskus.comin informaatiota ei pidä tulkita sijoitusneuvoksi. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *