Kryptovaluuttapörssit
24
syys
skrill kryptovaluutta bitcoin

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Osta kryptovaluuttoja Skrillin avulla

Skrill on yksi maailman suosituimmista digitaalisista rahanvälityspalveluista. Englanniksi käytetään termiä eWallet, eli kyseessä sähköinen lompakko. Skrill on kilpailija amerikkalaiselle PayPal-sovellukselle. Nykyisin Skrillin avulla on mahdollista ostaa myös kryptovaluuttoja! Tässä artikkelissa tutustutaan palveluun tarkemmin.

Skrill on kymmenien miljoonien käyttämä palvelu

Skrillin pitkäikäiset asiakkaat muistavat sen yhä Moneybookers -brändistä. Palvelu perustettiin vuonna 2001 tällä nimellä. Kyseessä on Iso-Britanniasta lähtöisin oleva yhtiö, josta tuli vuonna 2002 Euroopan ensimmäinen FCA:n säätelemä digitaalinen rahansiirtopalvelu.

Moneybookers kasvoi 2000-luvulla nopeasti, ja siitä tuli hyvin suosittu palvelu rahapelien ja pokerin harrastajien keskuudessa. Siirrot Moneybookersilta pelitilille (ja takaisin) suoritetaan lähes reaaliajassa, joten kyseessä on huomattavasti fiksumpi vaihtoehto rahojen liikutteluun kuin pankkisiirto tai luottokortti.

Vuonna 2010 yhtiö suoritti uudelleenbrändäyksen Skrill-nimelle. Se on myös integroitu kuluneen 10 vuoden aikana maailman suurimpiin palveluihin kuten Facebook, eBay ja niin edelleen.

Nykyisin Skrill on osa Paysafe Group -jättiyhtiötä, johon kuuluu myös sen kilpailija Neteller sekä Paysafe-card palvelu. Skrilliä käyttää yli 36 miljoonaa asiakasta 200 maassa ja 40 eri valuutalla.

Skrill tarjoaa reaaliaikaisen rahansiirron verkossa

Skrill-palvelun idea on täysin vastaava PayPalin, ja miksei myös kryptovaluuttojen, kanssa. Skrillin avulla voit siirtää valuuttaa reaaliajassa kenelle tahansa henkilölle ympäri maailman. Skrill-tilin avaaminen on ilmaista, eikä siitä peritä kuukausimaksuja.

>> Avaa Skrill-tili tästä linkistä

Skrillin toimintalogiikka on seuraava: tilin avaamisen jälkeen voit tallettaa sinne varoja luottokortilla, pankkisiirrolla tai nykyisin vaikka Bitcoineilla. Kun rahat ovat Skrill-tililläsi, voit liikuttaa niitä reaaliajassa esimerkiksi ystäväsi tai verkkopalvelun tilille.

Miksi käyttää sitten Skrill-tiliä, eikä siirtää rahoja esimerkiksi pankkisiirrolla? Etuna on ennen kaikkea nopeus, sillä rahat siirtyvät parissa sekunnissa vastapuolen tilille. Tarvitset siirtoon vain sähköpostiosoitteen, joten maksusuoritus on myös todella helppo tehdä.

Toinen syy on yksityisyys. Pankkisiirrot on rekisteröity finanssialan järjestelmiin, mutta Skrill-siirrot ovat (ainakin teoriassa) yksityisiä. Moni haluaa tehdä rahansiirtonsa privaatisti, aivan kuten kryptovaluuttojenkin tapauksessa. Yksityisyys ei tietenkään ole yhtä kuin rikollinen käyttö.

Skrill on hyvin suosittu palvelu myös aktiivisten vedonlyöjien, kasinopelaajien sekä pokerin pelaajien keskuudessa. Voitot saa kotiutettua nopeasti Skrill-tilille, josta ne voi siirtää halutessaan toiseen palveluun tai omalle pankkitilille.

Skrill-tiliin voi myös liittää MasterCard debit-kortin. Voit maksaa sillä missä tahansa korttimaksut hyväksyvässä liikkeessä ja käyttää suoraan Skrill-tilisi varoja. Tämän lisäksi käytössä on myös Skrill VIP-palvelu, joka tarjoaa erilaisia bonuksia ja etuja suurkäyttäjille.

Skrill ja kryptovaluutat

Kryptovaluutat ovat tulleet osaksi monia treidaus-platformeja vuosien 2017 ja 2018 aikana. Bitcoinkeskuksen esittelemä lisäsi Bitcoinin valikoimiinsa vuosi sitten, ja kryptovaluuttojen kuningas on saavuttanut heti suuren suosion. Skrill liittyi myös osaksi kryptovaluuttojen vallankumousta kesällä 2018.

Skrill eroaa treidausplatformeista siten, että kyseessä ei ole treidauspalvelu vaan maksutapa. Kun puhutaan kryptovaluuttojen ostamisesta Skrillin avulla, voidaan tarkoittaa näin ollen kahta asiaa:

  • Kryptovaluuttojen ostaminen kryptovaluuttapörsseistä käyttäen Skrill-maksutapaa
  • Kryptovaluuttojen ostaminen suoraan Skrill-palvelusta

Ensin mainittu on ollut tähän kesään asti ainoa tapa käyttää Skrilliä kryptovaluuttojen hankintaan.

Vaikka kyseessä on tunnettu ja laajan suosion saanut palvelu, Skrill on integroituna tällä hetkellä vain harvoihin kryptovaluuttapörssehin. Euroopan johtava pörssi, Bitpanda, on artikkelin kirjoitushetkellä paras vaihtoehto ns. perinteisistä pörsseistä. Bitpandan lisäksi voit käyttää Skrilliä maksutapana Localbitcoins-pörssissä.

Kryptovaluuttojen ostaminen Skrillin avulla

Nykyisin Skrill-palvelua voi käyttää myös pörssin tavoin kryptovaluuttojen ostamiseen. Kyseessä on kauan kaivattu ominaisuus.

Kryptovaluuttojen ostaminen Skrill-palvelusta tapahtuu helposti ja nopeasti.

Tililläsi on tietysti oltava euroja kryptovaluuttojen ostamiseksi. Valitse päävalikosta DEPOSIT ja suorita talletus haluamallasi tavalla. Trustlyn ja Rapid-siirron avulla voi tallettaa pankkitililtä parissa minuutissa.

Valitse tämän jälkeen päävalikosta CRYPTO, ja ruudullesi avautuu alla oleva lomake.

Syötä haluamasi summa euroissa, jonka jälkeen Skrill näyttää vastaavan summan Bitcoineissa. Voit myös ostaa Ethereumia, Litecoinia, Bitcoin Cashia sekä Ethereum Classicia. Pienin mahdollinen osto on 10 euroa.

Klikkaa lomakkeelta NEXT, jonka jälkeen ruudulle tulee vielä erillinen vahvistus. Jos ostat esimerkiksi Bitcoineja 20 eurolla ja Ethereumia 20 eurolla, tililläsi näkyy sen jälkeen EUR, BTC ja ETH-saldo:

Kun haluat myydä kryptovaluutat, mene uudestaan CRYPTO-sivulle. Valitset vain EUR-saldon sijasta haluamasi kryptovaluutan, jonka jälkeen saat välittömästi euroja tilillesi.

Yhteenveto

Skrill on lähtenyt vihdoin mukaan kryptovaluuttabisnekseen. Kyseessä on erinomainen lisäys jo valmiiksi suosittuun palveluun. Skrill tuo kryptovaluutat kymmenien miljoonien ihmisten ulottuville vain parilla hiiren klikkauksella.

Skrill tarjoaa ennen kaikkea helpon ja nopean tavan ostaa kryptovaluuttoja. Se on hyvä tapa hankkia Bitcoinia, jos henkilöllä on jo Skrill-tili, mutta ei vielä tiliä muissa kryptovaluuttapörsseissä.

Kyseessä ei ole kuitenkaan ”aito” kryptovaluuttapörssi, ja haittapuolena on sama ominaisuus kuin esimerkiksi Avatrade-palvelussa: et voi kotiuttaa Bitcoineja ulos Skrill-palvelusta. Toistaiseksi et voi myöskään lähettää ostamiasi kryptovaluuttoja Skrillin kautta toiseen osoitteeseen.

Skrillin kryptopalvelu on vaihtoehto sille, että käyttää Skrill-tiliä kryptovaluuttojen ostamiseen esimerkiksi Bitpanda tai Localbitcoins-palveluista. Jos sinulla on rahaa Skrill-tilillä ja haluat vain holdata Bitcoineja, niin tämä operaatio hoituu nykyään helposti.

Jos haluat siirtää kryptovaluutat oston jälkeen omaan lompakkoosi tai haluat laajempaa tarjontaa, kannattaa tutustua tällä sivulla olevaan kryptovaluuttalistaan.

Skrill on ennen kaikkea digitaalinen lompakko fiat-valuuttojen siirtoa varten. Kryptojen osto-ominaisuus on mainio lisä, joka voi riittää hyvin aloittelevalle käyttäjälle. Bonuksena kryptot saa myös helposti muutettua euroiksi, ja tämän jälkeen voit käyttää rahoja välittömästi esim. lähikaupassasi Skrill Mastercardin avulla.

>> Avaa Skrill-tili tästä linkistä

On mielenkiintoista nähdä, mitä Skrillin ja PayPalin suosiolle tapahtuu lähitulevaisuudessa. Kryptovaluutat ovat niiden kilpailijoita, sillä virtuaalivaluuttojen siirtoja voidaan suorittaa huomattavasti pienemmillä kuluilla. Todennäköisesti eWallet-palvelut integroivat tulevaisuudessa myös kryptojen siirrot järjestelmiinsä.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.

Aiheeseen liittyvät artikkelit
21
syys
KuCoin kokemuksia, arvostelu ja käyttöopas

KuCoin kokemuksia, arvostelu ja käyttöopas

KuCoin on yksi maailman suurimmista kryptovaluuttapörsseistä. Palvelu on tunnettu etenkin laajasta altcoin-valikoimastaan. Tämä artikkeli on […]

Lue lisää
10
helmi
Coinbase kokemuksia ja arvostelu

Coinbase kokemuksia ja arvostelu

Coinbase on yhdysvaltalainen kryptovaluuttapörssi, joka on perustettu vuonna 2012. Coinbasesta ei ole toistaiseksi olemassa suomalaista […]

Lue lisää
24
helmi
Bitget kokemuksia ja arvostelu

Bitget kokemuksia ja arvostelu

Bitget on vuonna 2018 perustettu kryptovaluuttapörssi. Bitget-tilin avaaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Bitget-pörssiin voi tallettaa […]

Lue lisää