Uutiset
30
huhti
northcrypto

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Northcrypto lisäsi Solanan tarjontaansa

Northcrypto on suomalainen kryptovaluuttojen kauppapaikka. Kyseessä on yksi kolmesta kotimaisesta toimijasta, jotka ovat Finanssivalvonnan hyväksymiä ja säätelemiä. Northcrypto on saavuttanut maineen luotettavana ja helppokäyttöisenä palveluna.

Northcrypto teki tänään merkittävän päivityksen tarjontaansa, sillä jatkossa voit ostaa palvelusta myös Solanaa (SOL)!

Solana oli viime vuonna ylivoimaisesti paras sijoitus suuren markkina-arvon kryptovaluutoista. Solanan (SOL) kurssi nousi kalenterivuoden 2023 aikana yli 900 prosenttia! SOL-token on noussut tänä vuonna hieman yli 33 prosenttia.

Solana on kymmenes kryptovaluutta Northcrypton tarjonnassa. Voit ostaa palvelusta Solanan lisäksi myös seuraavia suosittuja kryptoja: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Dogecoin (DOGE), Litecoin (LTC), Chainlink (LINK), Aave (AAVE), Polygon (MATIC), ApeCoin (APE) ja USD Coin (USDC).

Solana on noussut tänä vuonna suureen suosioon meemikolikoiden vuoksi. Voidaanko myös DogWifHat tai Bonk nähdä pian Northcryptossa? Tämä ei ole todennäköistä. Toimitusjohtaja Ville Runolan mukaan mahdolliset lisäykset olisivat vakiintuneempia meemikolikoita. Tämä johtuu meemien luonteesta korkean riskin sijoituskohteina.

Kysyimme Ville Runolalta (kuvassa) myös kommentteja tämän vuoden kryptomarkkinasta. Miltä meno näyttää viime vuoteen verrattuna? Runolan mukaan vuosi 2024 on ollut merkittävästi viime vuotta parempi. Northcrypton treidausvolyymit ovat olleet moninkertaiset vuoden 2023 keskiarvoon nähden, ja uusia tilejä on avattu myös yli tuplasti enemmän.

runola

Kryptomarkkina on ollut alkuvuoden ETF-huuman jälkeen laskusuunnassa. Reilu viikko sitten tapahtunut Bitcoin halving ei ole myöskään kääntänyt trendiä. Ville Runola uskoo, että markkinan fundamenteissa on aineksia uuteen nousutrendiin. Runola listaa positiivisiksi kurssiajureiksi mm. keskuspankkien ohjauskoron laskut, mahdollinen Ethereumin spot ETF  Yhdysvalloissa ja Bitcoinin pienentynyt inflaatio halvingin myötä.

Bitcoinkeskus kertoi viime viikolla uudesta yhteistyöstä Kvarn X:n kanssa. Kyseessä on kotimainen kryptojen kauppapaikka, joka avasi ovensa viime vuoden lopulla. Suomen markkina on ollut tähän asti kahden toimijan (Northcrypto & Coinmotion) pelikenttä, joita kuluttajat ovat verranneet toisiinsa. Miten muuttunut markkinatilanne näkyy ja tuntuu Northcrypton toimistolla?

Runolan mielestä Northcrypton asema Suomen markkinoilla on erittäin hyvä. Yhtiö saa hänen mukaansa hyvää palautetta asiakkailta, jotka ovat kokeilleet useampia toimijoita. Northcrypto ei ole Runolan mukaan oikea vaihtoehto päivätreidaajalle. Yhtiön vahvuutena ovat jatkossakin asiakaslähtöisyys, läpinäkyvyys ja turvallisuus.

Runola uskoo, että alan toimijat siirtyvät tulevina vuosina koko ajan lähemmäs pankkimaista toimintaa. Suomen markkinoilla nähdään myös todennäköisesti erikoistumista eri kohderyhiin ja lisäpalveluihin.

Jos Northcrypto ei ole ennestään tuttu, lue lisää palvelusta Bitcoinkeskuksen kattavasta oppaasta: Northcrypto kokemuksia ja arvostelu. Artikkelissa käydään läpi kaikki Northcrypton tärkeimmät toiminnot, ja kerromme myös omat kokemuksemme palvelun käytöstä.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.