Kryptovaluuttapörssit
30
elo
northcrypto kokemuksia

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Northcrypto kokemuksia ja arvostelu

Northcrypto suomalainen kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelu. Bitcoinkeskuksella on vain positiivisia kokemuksia Northcrypton käytöstä. Northcrypto ei ole huijaus vaan todella luotettava palvelu, joka on myös Suomen Finanssivalvonnan reguloima.

Uuden tilin avaaminen Northcryptoon onnistuu helposti ja nopeasti. Northcrypto-tilille voi tallettaa euroja SEPA-pankkisiirrolla. Northcryptosta voi ostaa kahdeksaa suosittua kryptovaluuttaa. Northcrypto perii kaikista kaupoista kiinteän 1 % kulun. Voit siirtää ostetut kryptovaluutat myös omaan lompakkoosi. Northcrypto ei lähetä automaattisesti tietoja kaupoistasi Suomen verottajalle.

Northcrypto on hyvin luotettava ja turvallinen kauppapaikka. Northcryptoa voi suositella kaikille kryptosijoittajille, jotka arvostavat helppokäyttöistä ja turvallista palvelua.

Northcrypto Oy yritysesittely

Northcrypto suomalainen kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelu. Northcrypto on perustettu vuonna 2018, ja verkkosivusto Northcrypto.com avasi ovensa keväällä 2019. Yhtiön toimitusjohtaja on Ville Runola, ja sen pääkonttori sijaitsee Turussa.

Northcrypto on saanut luotettavan ja turvallisen maineen suomalaisten keskuudessa. Yhtiön tavoitteena on myös tarjota markkinoiden helppokäyttöisin kryptovaluuttojen kauppapaikka. Northcrypto on onnistunut tässä tavoitteessa erinomaisesti.

Northcrypto on laajentanut viime vuosina toimintaansa ja hakee asiakkaita myös muista Euroopan maista. Sivusto on käännetty suomen kielen lisäksi myös englanniksi, espanjaksi, ruotsiksi ja saksaksi.

Northcrypto on yksi Suomen Finanssivalvonnan hyväksymistä virtuaalivaluuttojen tarjoajista Suomessa.

Northcrypto kokemuksia

Bitcoinkeskuksella on vain positiivisia kokemuksia Northcrypton käytöstä. Monet tiimimme jäsenistä ovat olleet Northcrypton asiakkaina jo vuodesta 2019 lähtien. Palvelusta ei ole kuin hyvää sanottavaa.

Northcrypton slogan on ”Osta kryptovaluuttoja turvallisesti ja vaivattomasti”. Turvallinen ja vaivaton kuvaavat palvelua erittäin hyvin. Northcrypto on varmasti yksi markkinoiden helppokäyttöisimmistä palveluista kryptovaluuttojen ostoon.

northcrypto kokemuksiaNorthcrypto on saanut myös hyvän maineen teknisesti varmatoimisena palveluna. Northcrypto on toiminut kaikki vuodet ongelmitta, eikä sivusto ole kaatuillut myöskään kovimman trafiikin aikana.

Northcrypto on ollut heti palvelun perustamisen jälkeen yksi Bitcoinkeskuksen tärkeimmistä kumppaneista. Yhteistyö Northcrypton kanssa on sujunut aina täysin moitteettomasti.

Onko Northcrypto huijaus?

Northcrypto ei ole huijaus vaan todella luotettava palvelu, joka on myös Suomen Finanssivalvonnan reguloima. Northcrypto on toiminut alalla jo usean vuoden ajan, ja yhtiöllä on moitteeton maine kryptosijoittajien keskuudessa. Northcryptoa käyttävän sijoittajan ei tarvitse pelätä tulevans huijatuksi.

Valitettavasti kryptovaluuttojen markkina on täynnä (ulkomaalaisia) huijauksia. On hyvä, että sijoittaja on epäilevä ja miettii tarkkaan mihin rahansa tallettaa. Suomalaisten palveluiden kohdalla tilanne on kuitenkin toinen. Northcrypto on tarkkaan säädelty, eikä yhtiö ole missään vaiheessa toiminut epäilyttävällä tavalla asiakkaitaan kohtaan.

Northcrypto rekisteröinti

Uuden tilin avaaminen Northcryptoon onnistuu helposti ja nopeasti. Pääset suoraan rekisteröintilomakkeelle klikkaamalla alla olevasta painikkeesta.

Avaa Northcrypto tili

Tilin avaamista varten syötetään nimi- ja osoitetiedot, salasana sekä sähköpostiosoite. Alla on kuva Northcrypton rekisteröintilomakkeesta mobiililaitteella.

northcrypto rekisteröinti

Rekisteröinnin jälkeen siirrytään toiseen vaiheeseen, jossa tapahtuu henkilöllisyyden varmentaminen pankkitunnusten avulla. Vastaava prosessi (KYC) käydään läpi myös muissa kryptovaluuttapörsseissä. Kyseessä on siis täysin normaali toimenpide.

Northcrypto-tilin käyttöönotto on kaikin puolin helppo ja sujuva kokemus! Jos kohtaat minkäänlaisia ongelmia palvelun käytössä, saat Northcryptolta tukea suomen kielellä kellon ympäri.

Northcryptolle löytyy myös oma mobiiliappi sekä Applen että Googlen sovelluskaupoista. Jos käytät palvelua aktiivisesti mobiililaitteella, se kannattaa ehdottomasti ladata rekisteröinnin jälkeen.

Northcrypto talletus euroilla

Northcrypto-tilille voi tallettaa euroja SEPA-pankkisiirrolla. Northcrypto ei tue toistaiseksi debit- ja tai luottokortilla tehtyjä siirtoja.

Kaikki talletukset tehdään Oma tili -näkymästä. Voit tallettaa tältä sivulta tilillesi sekä euroja että kryptovaluuttoja.

northcrypto saldot

Klikkaa eurotalletusta varten Talleta-painiketta Euro-riviltä. Saat tämän jälkeen ruudulle tiedot pankkitilistä, johon siirto suoritetaan. Muista käyttää ruudulla näkyvää tilinumeroa!

SEPA-siirrot näkyvät tilillä 1-2 pankkipäivän aikana. Useimmiten ne näkyvät jo muutamassa tunnissa siirron suorittamisen jälkeen. Suomalaisille asiakkaille on tarjolla myös välitön talletus. Sen avulla saat rahat tilillesi ilman viivettä!

Jos haluat tallettaa tilillesi esim. bitcoineja tai muita kryptovaluuttoja, klikkaa Talleta-painiketta halutun kolikon kohdalla. Näet tämän jälkeen osoitteen, johon transaktio suoritetaan kryptolompakostasi. Kryptovaluuttasiirtojen käsittelyajat riippuvat käytetystä kryptovaluutasta ja verkon ruuhkasta.

Northcrypto ei peri kuluja pankki- tai kryptotalletuksista.

Kryptovaluuttojen osto ja myynti

Northcryptosta voi ostaa kahdeksaa suosittua kryptovaluuttaa. Alla on lista Northcrypton valikoimasta:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • Litecoin (LTC)
  • Chainlink (LINK)
  • Aave (AAVE)
  • Polygon (MATIC)
  • Apecoin (APE)
  • USD Coin (USDC)

USD Coin on vakaavaluutta eli stablecoin. Sen arvo on sidottu Yhdysvaltain dollariin. USDC tarjoaa käytännössä mahdollisuuden vaihtaa osa eurotalletuksista dollareihin, jos säilytät tilillä varoja esim. dippiostoja tai kk-säästöä varten. Apecoin on uusin lisäys Northcrypton valikoimaan.

Kryptovaluuttojen ostaminen tapahtuu klikkaamalla päävalikosta Osta & Myy -linkkiä. Ruudullesi avautuu lomake kaupankäyntiä varten.

northcrypto osta btc

Yllä olevassa kuvassa ollaan ostamassa bitcoineja 100 eurolla.

Voit vaihtaa tällä lomakkeella mitä tahansa palvelun tarjoamia valuuttoja toisiinsa. Voit esimerkiksi myydä bitcoineja euroiksi tai vaihtaa Aave-tokenit Etheriksi. Näet ostohetkellä aina käytetyn kurssin, joka sisältää myös kaupankäynnin kulut.

Northcrypto kulut

Northcrypto perii kaikista kaupoista kiinteän 1 % kulun. Se on hieman alhaisempi kuin monilla kilpailevilla kauppapaikoilla. Kulutaso voidaankin laskea yhdeksi Northcrypton vahvuuksista.

Northcrypto ei peri talletuksista mitään kuluja. Tämä koskee sekä eurotalletuksia että kryptovaluutoilla tehtyjä talletuksia.

Kryptovaluuttojen siirroista ulos peritään aina transaktiomaksu. Näet nämä siirtomaksut alla olevasta taulukosta.

ValuuttaNostokulu
Euro 1 €
Bitcoin (BTC) 0,0005 BTC
Litecoin (LTC) 0,001 LTC
Ethereum (ETH) 0,005 ETH
Chainlink (LINK) 0,5 LINK
Aave (AAVE) 0,1 AAVE
Polygon (MATIC) 20 MATIC
USD Coin (USDC) 20 USDC
ApeCoin (APE) 20 APE

Huomaa, että transaktiomaksun suuruus riippuu käytetystä kryptovaluutasta sekä verkon ruuhkasta. Ne voivat siis nousta tai laskea hetkellisesti yllä olevista luvuista. Näet perityn transaktiomaksun aina kotiutusta tehtäessä.

Litecoin on edullisin krypto siirtää Northcrypton tarjoamista valuutoista. Euroilla tehdyistä kotiutuksista peritään 1 € kiinteä kulu.

Kotiutus Northcryptosta

Voit siirtää ostetut kryptovaluutat myös omaan lompakkoosi. Aloittelevat käyttäjät voivat säilyttää kolikkonsa myös Northcryptossa, sillä se on turvallinen ja luotettava palveluntarjoaja. Suosittelemme kuitenkin kaikkia kryptosijoittaja opettelemaan oman kryptolompakon käytön ja hajauttamaan ainakin osan sijoituksista myös omaan säilytykseen.

Kotiutukset tehdään Oma tili-näkymästä, eli samalta sivulta, jolta myös talletukset suoritetaan. Klikkaa Nosta-linkkiä haluamasi kryptovaluutan kohdalla. Saat tämän jälkeen ruudullesi lomakkeen, johon syötetään transaktion tiedot. Alla olevassa kuvassa suoritetaan Bitcoin-kotiutus.

northcrypto btc nosto

Täytä lomakkelle oman lompakkosi osoite ja kotiutettava summa. Näet tällä sivulla myös siirrosta perittävät kulut. Ne vaihtelevat käytetystä kryptovaluutasta ja verkon ruuhkasta riippuen. Käytä kryptovaluuttaosoitteissa aina copy-paste -toimintoa tai QR-koodia virheiden välttämiseksi. Älä yritä koskaan syöttää krypto-osoitetta kirjan kirjaimelta.

Voit myös kotiuttaa tililläsi olevat eurot milloin tahansa. Siirto voidaan suorittaa vain aiemmin rekisteröidylle pankkitilille, josta myös talletus on tehty.

Northcrypto verotus

Northcrypto ei lähetä automaattisesti tietoja kaupoistasi Suomen verottajalle. Jokaisen kryptovaluuttasijoittajan täytyy huolehtia itse luovutusvoittojen ja -tappioiden laskennasta jokaisen verovuoden osalta. Emme pureudu tässä artikkelissa tarkemmin kryptovaluuttojen verotukseen. Jos haluat aiheesta kattavan infopaketin, lue tämä artikkeli: kryptoverotus aloittelijan opas.

Bitcoinkeskus suosittelee käyttämään erillistä vero-ohjelmaa. Meidän suosituksemme on Divly, joka tukee Northcrypton raportteja sekä Suomessa käytettävää hankintameno-olettamaa. Northcryptossa tehtyjen kauppojen kirjanpito onnistuu siis Divlyn avulla erittäin helposti!

Käytä oston yhteydessä koodia BITCOINKESKUS23 – saat 15 % alennuksen. Alla on kuva Divlyn etusivulta.

divly-fi

Bitcoinkeskuksesta löytyy myös erillinen Divlyn käyttöopas, jos kaipaat apua ohjelman käytössä.

Divly laskee verovuoden luovutusvoitot ja -tappiot automaattisesti kunhan vain syötät transaktiot ohjelmaan. Muista syöttää ostojen ja myyntien lisäksi myös siirrot lompakoihin tai muihin pörsseihin. Jos käyt kauppaa muissa pörsseissä tai holdaat kryptoja omissa lompakoissa, sinun syötettävä myös nämä tiedot Divlyyn.

Voit ladata Northcryptossa tehdyt transaktiot klikkaamalla päävalikosta Kauppahistoria.

Northcrypto luotettavuus

Northcrypto on hyvin luotettava ja turvallinen kauppapaikka. Northcrypto on asianmukaisesti rekisteröity, ja sen toimintaa valvoo Suomen Finanssivalvonta. Käytännössä tämä tarkoittaa, että yhtiön avainhenkilöt, toimintatavat sekä varallisuus ovat käyty tarkasti läpi Suomen viranomaisten toimesta.

Asiakkaiden tallettamat varat ovat korkeiden kriteerien mukaisesti suojattu, ja yhtiön keskeiset henkilöt täyttävät Finanssivalvonnan asettamat luotettavuusvaatimukset. Bitcoinkeskuksesta löytyy erillinen artikkeli suomalaisten kauppapaikkojen turvallisuudesta. Siinä on käyty tarkemmin läpi, miten Northcrypto suojaa asiakkaidensa varallisuutta.

Bitcoinkeskus on haastatellut toimitusjohtaja Ville Runolaa myös marraskuussa 2022. Runola kertoo haastattelussa näkemyksiään kryptomarkkinasta sekä kuulumisia Northcryptosta. Voit lukea haastattelun tästä linkistä.

Yhteenveto Northcryptosta

Northcryptoa voi suositella kaikille kryptosijoittajille, jotka arvostavat helppokäyttöistä ja turvallista palvelua. Northcrypton ominaisuudet sopivat hyvin sekä aloitteleville että kokeneemmille käyttäjille.

Aloittelijat arvostavat Northcrypton helppokäyttöisyyttä, minkä lisäksi palvelusta löytyvät kaikki suosituimmat kryptovaluutat. Turvallisuus sekä monia kilpailijoita matalammat kulut ovat puolestaan alan ammattilaisten mieleen. Northcryptosta on tullut Ville Runolan komennossa tärkeä toimija Suomen markkinoilla.

Northcrypto on ottamassa askeleita myös Suomen ulkopuolelle, mikä on positiivinen merkki yrityksen ambitioista. Northcrypton kasvu tuo varmasti mukanaan myös uusia ominaisuuksia ja entistä parempaa palvelua.

Bitcoinkeskus suosittelee vahvasti tutustumaan palveluun! Tilin avaus on täysin ilmaista, eikä palvelussa ole kuukausi- tai vuosimaksuja.

Avaa Northcrypto-tili tästä

Seuraa Northcryptoa Twitterissä handlella @northcrypto_fi. Northcryptolla on aktiivinen sometili myös Instagramissa ja TikTokissa, joten kannattaa ottaa seurantaan!

FAQ

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä Northcryptoon liittyen.

Onko Northcrypto suomalainen?

Northcrypto on vuonna 2018 perustettu suomalainen osakeyhtiö. Sivusto palvelee myös asiakkaitaan suomen kielellä.

Onko Northcrypto luotettava?

Northcrypto on luotettava ja turvallinen palvelu. Northcrypto on yksi Suomen Finanssivalvonnan hyväksymistä palveluntarjoajista.

Onko Northcrypto turvallinen?

Northcrypto on turvallinen palvelu. Asiakkaiden varat säilytetään kylmälompakoissa, eikä Northcryptoa ole koskaan hakkeroitu.

Onko Northcrypto ilmainen?

Northcrypto on ilmainen eli tilin avaus ei maksa mitään, eikä palvelussa ole kuukausi- tai vuosimaksua. Maksat kiinteän 1 % kulun kaupankäynnin yhteydessä eli jos ostat tai myyt kryptovaluuttaa.

Onko Northcrypto parempi kuin Coinmotion?

Coinmotion on palveluna hieman monipuolisempi, mutta Northcrypto puolestaan kulujen osalta halvempi. Molemmat ovat hyviä palveluita suomalaisille kryptosijoittajille.

Mitä kryptovaluuttoja voin ostaa Northcryptolta?

Voit ostaa Northcryptosta seuraavia kryptovaluuttoja: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Chainlik, Aave, Polygon sekä USD Coin.

Onko Northcryptolla mobiiliappi?

Northcrypton mobiiliappi löytyy sekä iOS:lle että Androidille.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *