Uutiset
07
tammi
ode nft

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

NFT-julkaisu Universal Music Finlandin artistilta Odelta

Universal Music Finlandin sekä Katutaso Äänitteen alla toimiva artisti Ode (@odevirallinen) julkaisee NFT (Non-Fungible Token) kokoelman ”#NEOMALMI”. Se koostuu kuudesta futuristiseen Malmiin sijoittuvasta teoksesta. Malmia tuntevat tunnistavat teoksista mm. yökerho Lucky Ladyn neonkyltin.

Rekisteröidy Binancelle

Kokoelma hyödyntää Solanan lohkoketjua ja se on julkaistu Solsea NFT-kauppapaikalle.

Teokset ovat tuotettu yhteistyössä Formlös Oy:n kanssa, joka on reaaliaikaista grafiikkaa sekä XR-tekniikkaa hyödyntävä startup-yritys.

NFT:t on tehty sivutuotteena ”Lähiois on Ongelmii” -sinkun Spotify-promojen sekä muun mainonnan ohella. Niiden tekoa varten on luotu oma virtuaalimaailma Unreal Engine -pelimoottorilla, jonka sisällä on työskennelty virtuaalikameralla. Neomalmi-kaupunki voi siis laajentua tulevaisuudessa ja sen tarina kehittyä tulevien NFT-droppien myötä.

Teoksilla on oma harvinaisuus-ranking, joka määritty saatavilla olevien kappalemäärien mukaan. Teosten nimet ja kokonaismäärät:

  • #0001 Ethereum Heat 6kpl
  • #0002 Sorcerer Supreme 8kpl
  • #0003 Blazing Rooftops 10kpl
  • #0004 Neomalmi Noir 12kpl
  • #0005 Neomalmi Goblin 14kpl
  • #0006 Neomalmi Velvet 16kpl

ode solsea

Teokset #0001 – #0003 sisältävät 20-30 sekunnin pätkiä tulevan albumin työn alla olevista kappaleista. Teoksien hinnat ovat julkaisun yhteydessä 0,05 – 1,00 SOL (noin 5-150 € /kpl riippuen Solanan kurssista).

Ode uskoo, että NFT:n julkaiseminen musiikin ohella voisi luoda uuden tavan tukea artisteja ja heidän työtään. Etenkin nyt, kun koronapandemia on estänyt live-keikat, jotka ovat olleet tärkeä tulonlähde monelle muusikolle.

Suosittu NFT-vaikuttaja ja pioneeri @gmoneynft on kertonut uskovansa, että NFT:t tulevat olemaan avain kryptovaluuttojen mainstream-adoptioon.

Kuinka ostaa NFT Solsea-kauppapaikalta:

  1. Tarvitset ensimmäiseksi Solsealle yhteensopivan kryptovaluuttalompakon. Tällä hetkellä vaihtoehdot ovat Phantom Wallet, Solflare tai Sollet. Suosituin näistä on Phantom Wallet. Solflare on hyvä vaihtoehto, jos haluat käyttää Android-puhelinta.
  2. Seuraavaksi tarvitset lompakkoosi Solana-kryptovaluuttaa. Sitä voi ostaa Phantom-lompakosta luottokortilla Phantom Payn kautta (lompakon deposit-toiminta). Voit myös ostaa Solanaa kryptovaluuttapörssistä ja lähettää ne omaan Phantom-lompakkoosi. Solanaa löytyy esim. suositusta Binance-pörssistä.
  3. Muista, että tarvitset Solanaa myös hieman transaktiomaksuihin. Nämä ovat Solanalla erittäin pienet, mutta hyvä varautua siihen muutamilla lisäeuroilla. Tutustu tarvittaessa Solsean FAQ-osioon.
  4. Nyt voit yhdistää lompakkosi Solsea-kauppapaikalle ja luoda oman käyttäjätunnuksesi. Tämän jälkeen voit hankkia NFT:tä!

Haluatko tutustua tarkemmin NFT-maailmaan? Tsekkaa Bitcoinkeskuksen kattavat oppaat mm. NFT-taiteesta, NFT-peleistä sekä metaversumista!


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Disclaimer: Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde. Tutustu huolella riskeihin ja verotukseen ennen sijoittamista. Bitcoinkeskus.comin informaatiota ei pidä tulkita sijoitusneuvoksi. Lue lisää info-sivulta.

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.
Aiheeseen liittyvät artikkelit
29
joulu
Aloittelijan opas metaversumiin

Aloittelijan opas metaversumiin

Mikä on metaversumi? Tämä termi nousi vuonna 2021 otsikoihin ympäri maailmaa. Metaversumi (englanniksi metaverse) on […]

Lue lisää
17
maalis
Decentraland ja MANA-token

Decentraland ja MANA-token

Decentraland on mielenkiintoinen tapaus kryptovaluuttamarkkinoilla. Kyseessä lohkoketjuteknologiaa hyödyntävä metaverse, kokonainen virtuaalinen maailma, johon kuka tahansa […]

Lue lisää
30
maalis
30.3. Uutiskatsaus: NFT, PayPal, Norja, Visa, Verotus,

30.3. Uutiskatsaus: NFT, PayPal, Norja, Visa, Verotus,

NFT-sektori kasvaa ja kehittyy. Termit kuten VRF ja dynaaminen NFT ovat seuraavia askeleita. PayPal ilmoitti […]

Lue lisää