Mariah Carey, Sia, HIM ja yli 40 muuta yhtyettä hyväksyvät Moneron maksuvälineenä

mariah carey - monero

Yksi maailman top 10 -kryptovaluutoista, Monero, on saanut tänään merkittävää nostetta. Moneron kurssi on noussut 24 tunnin sisällä yli 20 prosenttia. Taustalla ovat uutiset, joiden mukaan kymmenet maailmanluokan artistit aloittavat keväällä yhteistyön Moneron kanssa.

Rekisteröidy Binancelle

Moneron tuoreen ilmoituksen mukaan yhteensä 45 artistia/yhtyettä sekä viisi verkkokauppaa hyväksyvät Moneron maksuvälineenä joululomien aikana. Artistien lista sisältää monia tunnettuja nimiä, kuten Mariah Carey, Marilon Manson, Motley Crue, Sia, Scorpions ja niin edelleen. Löydät koko artistikattauksen tämän linkin takaa. Yhtyeiden joukossa on myös HIM!

Moneron käytöstä on tarjolla myös 15 prosentin alennuksia tietyistä tuotteista. Täydelliseen yksityisyyteen panostava Monero on artikkelin kirjoitushetkellä yhdeksänneksi suurin kryptovaluutta noin 3,7 miljardin dollarin markkina-arvolla. Sen kurssi on saanut yli 20 prosentin buustin musiikkialan uutisista viimeisen 24 tunnin aikana.

Projektin inspiraationa on IT-alan megayrittäjä Naveen Jaim, joka on myös työskennellyt monien mukana olevien artistien kanssa. Jaimin mukaan yksi kryptovaluuttojen suurimpia ongelmia ovat tällä hetkellä varsin rajatut käyttömahdollisuudet. Tämän lisäksi etenkin Moneron tunnettuutta pitäisi lisätä merkittävästi:

“There’s a really significant Monero community that doesn’t have a lot of opportunity to spend their Monero on things that are really cool and exciting. This product solves that problem. There’s also a challenge of just raw awareness of Monero, so it’s the start of that initiative. “

Moneron julkisuuskuva on toistaiseksi varsin huono, sillä monet liittävät sen erityisesti rikollisuuteen ja dark web -maailmaan, johtuen valuutan ominaisuuksista. Uusin musiikkialan projekti on ensimmäinen mainstream-adoptio Monerolle ja auttaa varmasti tekemään sen brändistä positiivisemman.

Rap-artisti G-Eazy kommentoi Moneron käyttöönottoa seuraavasti:

” As cryptocurrencies become more popular, it’s important that my fans have choices when it comes to how they buy my songs and merchandise. Given Monero is one of the safest, most secure and most private cryptocurrencies, it’s one of the best options for my fans this holiday season — and just in time for my new album.”

Monero sekä muut kryptovaluutat tarjoavat kuluttajille huomattavasti tietoturvallisemman vaihtoehdon ostosten tekemiseen. Yhdysvalloissa on ollut viime vuosina valtavia tietoturvaskandaaleja, joissa miljoonien kuluttajien informaatiota on joutunut vääriin käsiin. Tuorein jättikohu liittyi luotottaja Equifaxiin, jolta hakkerit varastivat yli 140 miljoonan ihmisen henkilötunnukset. Yhdysvalloissa asuvaa kuluttajaa alkaa tällä hetkellä syystäkin kiinnostaa oman tietoturvan säilyttävä vaihtoehto.

Monero on tällä hetkellä monien kryptosijoittajien suosiossa. Myös Coinmotion-palvelun perustaja, Suomen virallinen Bitcoin-pomo Henry Brade, pitää kyseisestä kryptovaluutasta:

”Itse pidän tällä hetkellä potentiaalisimpana altcoinina Moneroa. Se on yksityisyysominaisuuksiin keskittyvä altcoin, ja se omaa siinä suhteessa paremmat ominaisuudet kuin nyky-Bitcoinissa. Se on tarkoitus lisätä Coinmotioniin ensi vuoden alkupuoliskolla.”

Braden kommentti on lainaus on Sijoitustiedon haastattelusta. Moneron lisäksi Coinmotion-palvelussa nähdään lähitulevaisuudessa Ethereum sekä Litecoin. Coinmotion on etenkin aloittevalle sijoittajalle erinomainen valinta. Se on suomalainen, luotettava ja helppokäyttöinen sekä tarjoaa alan parhaan asiakaspalvelun.

Moneron kurssi oli vuosi sitten alle 8$ tasolla, joten kasvua on kertynyt huimasti. Suurin osa nykyisestä kurssista on kertynyt viimeisen kuukauden aikana, jolloin Monero on noussut noin 90 dollarista lähes 250 dollariin saakka. Löydät lisätietoa osoiteesta getmonero.org.

Lähde: ForbesCoindesk, Kuva: Flickr / all-systems-go

Alec Baldwin eToro


Disclaimer: Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä eikä suosittele ostamaan mitään tiettyä kryptovaluuttaa. Kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Vuoden 2018 aikana suurin osa tunnetuista kryptovaluutoista on pudonnut yli 90% kurssihuipustaan. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*