Perustiedot
03
loka
ledger nano x to the moon

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Ledger Nano X erikoisversio: To The Moon

Ranskalainen laitevalmistaja Ledger juhlistaa viisivuotista taivaltaan kryptovaluuttojen maailmassa. Yhtiö on julkaissut tämän kunniaksi To The Moon -erikoisversion suositusta Ledger Nano X -lompakosta! Kerromme tässä artikkelissa hieman Ledger-yhtiöstä, perusteluita hardware-lompakon hankinnalle sekä esittelemme tämän uutuustuotteen.

Rekisteröidy Binancelle

Päivitys 1.1.2020: tämä erikoisversio ei ole enää myynnissä!

Ledger on noussut alansa markkinajohtajaksi

Kuten avauskappaleessa mainittiin, Ledger on ranskalainen laitevalmistaja. Yhtiö on rakentanut ns. hardware-lompakoita vuodesta 2014 alkaen. Ledgerin ensimmäinen tuote oli Nano S, joka alkoi saada suosiota vuoden 2015 aikana.

Ledger on kehittänyt tämän jälkeen myös muita hardware-lompakoita, mutta Nano S on yhtiön selvästi tunnetuin tuote. Nano S nosti Ledgerin maailmankartalle ja alan johtavaksi valmistajaksi. Tunnetuin kilpailija on tšekkiläinen SatoshiLabs, joka tunnetaan Trezor-brändistään.

Ledgerin merkittävin julkaisu on keväällä 2019 lanseerattu Nano X -lompakko, joka on tällä hetkellä yhtiön lippulaivamalli. Nyt julkaistu To The Moon -painos on nimenomaan Nano X:n erikoisversio.

ledger nano x - to the moon banner

Ranskalaisyhtiö on kasvanut vuosien mittaan maailmanlaajuiseksi toimijaksi. Ledgerillä on tällä hetkellä 175 työntekijää ja toimistot Pariisissa, Vierzonissa, New Yorkissa sekä Hong Kongissa. Yhtiö on myynyt viiden vuoden aikana yli 1,5 miljoonaa lompakkoa 165 maahan.

Ledgerin tuotteet ovat hiottu vuosien mittaan todella varmatoimisiksi ja luotettaviksi. Toimitukset tapahtuvat myös yhtiön verkkokaupasta todella nopeasti ja ongelmitta.

>> Tutustu Ledger Nano X To The Moon -erikoisversioon!

Miksi kryptosijoittajan pitäisi sitten kiinnostua Ledgerin tuotteesta? Siitä seuraavaksi.

Kylmälompakko turvaa kryptovaluuttasijoituksesi

Ledgerin tuotteet, kuten Nano X, ovat siis kryptovaluuttalompakoita. Tarkalleen kyse on hardware-lompakosta, jota kutsutaan myös nimellä kylmälompakko (englanniksi cold wallet). Mistä on oikein kyse?

Kryptovaluuttoja voidaan säilyttää monin eri tavoin. Päivätreidaajat säilyttävät valuuttaa käytännön syistä pörsseissä, tarjolla on lisäksi muita online-lompakoita, desktop-lompakoita, mobiililompakoita ja niin edelleen. Vaihtoehtoja on satoja erilaisia, ja käymme niiden eroja läpi tarkemmin tässä artikkelissa.

Turvallisin vaihtoehto on Ledger Nanon kaltainen kylmälompakko. Kyse on käytännössä USB-tikun näköisestä ja kokoisesta laitteesta, jota hallitaan USB-kaapelilla omalta läppäriltä. Tosin, uusin versio Nano X voidaan yhdistää Bluetoothilla myös mobiililaitteeseen.

Yleinen väärinkäsitys on se, että kryptovaluuttasi tallennetaan tämän laitteen sisällä. Näin ei suinkaan ole asia. Ledger Nanon sisälle tallennetaan jokaisen asentamasi lompakon privaattiavain, jonka voi ymmärtää olevan kuin salasana ko. lompakkoon. Jokaisen kryptovaluuttalompakon tai -tilin status on tallennetuna aina sen lohkoketjuun, joka on globaali tilikirja.

Ledger Nano on niin turvallinen, koska laitetta säilytetään koko ajan offlinessa. Tästä juontaa myös nimi kylmälompakko, jonka vastakohta hot wallet on mikä tahansa online-yhteydessä oleva lompakko.

Jos laite ei ole kytketty verkkoon, sitä on mahdoton hakkeroida. Lisäksi Nano on suojattu PIN-koodilla, joten kukaan ei pääse omaisuuteesi käsiksi, vaikka saisi sen myös haltuun. Jos Ledger Nanosi katoaa, hajoaa tai varastetaan, voit palauttaa kaikki lompakot vastaavalle, uudelle laitteelle.

Käytännössä kaikki suuret hakkeroinnit kohdistetaan nimenomaan kryptovaluuttapörsseihin, joissa liikkuvat suuret määrät rahaa. Tästä johtuen omat kolikot kannattaa siirtää kaupankäynnin jälkeen parempaan turvaan pitkäaikaista säilytystä varten.

Kylmälompakko on ultimaattinen suoja, joka takaa hyvät yöunet sijoittajalle kaikissa olosuhteissa. Laitteiden hinnat vaihtelevat noin 50-150 euron välillä tyypistä ja valmistajasta riippuen. Käytännössä sijoitus on syytä tehdä, jos kryptoportfolion koko ylittää 1000 euroa.

Ledger Nano X – To The Moon erikoisversio

Ledger on julkaissut lokakuun alussa To The Moon -erikoisversion Nano X -lompakosta. Sen tarkoitus on juhlistaa yhtiön viisivuotista historiaa.

Kyseessä on teknisesti täysin sama laite kuin tavallinen Nano X. To The Moon eroaa siis tavallisesta Nano X:stä vain ulkoisesti. Laitteessa on hieno kaiverrus, minkä lisäksi saat To The Moon -aiheisen boksin sekä 3D-kortin.

Pakkauksen sisältö:

ledger nano x to the moon box contents

Kyseessä on erikoisversio, joka on myynnissä Ledgerin verkkokaupassa vain rajoitetun ajan. Parasta tässä juhlamallissa on hinta, joka on täysin sama, kuin normaalin Nano X -mallin.

Mitä To The Moon sitten tarkoittaa? Kyseessä on sosiaalisessa mediassa usein käytetty lause, joka on tuttu lukemattomista meemeistä. To The Moon tarkoittaa yksinkertaisesti Bitcoinin, tai minkä tahansa kryptovaluutan, ”kurssinousua kuuhun raketin lailla”.

To The Moon on tyylikäs laite, joka kelpaa taatusti jokaiselle kryptosijoittajalle. Jouluun on enää pari kuukautta aikaa, joten nyt on mainio tilaisuus hankkia jotain kestävää ja hyödyllistä pukinkonttiin!

Koska juhlamalli on teknisesti identtinen tavallisen Nano X:n kanssa, sen käyttöönotto tapahtuu samalla tavalla. Bitcoinkeskuksen Ledger Nano X -opas on helppo ja yksityiskohtainen käyttöohje laitteen asennukseen.

Voit myös hallita Nano X -laitetta USB-kaapelilla tietokoneesi avulla, jos se tuntuu mobiililaitetta helpommalta.

>> Osta Ledger Nano X To The Moon juhlamalli Ledgerin verkkokaupasta!

Huom. Älä hanki koskaan mitään kryptovaluuttalompakoita jälleenmyyjien kautta tai netin kirpputoreilta. Osta laite aina virallisen valmistajan verkkokaupasta.

 


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Disclaimer: Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde. Tutustu huolella riskeihin ja verotukseen ennen sijoittamista. Bitcoinkeskus.comin informaatiota ei pidä tulkita sijoitusneuvoksi. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.