Ledger keräsi lisärahoituksen ja integroituu hajautettuun kryptopörssiin

Ledger Nano S

Hardware-lompakkoja kryptovaluutoille valmistama Ledger on ilmoittanut tänään peräti 75 miljoonan dollarin lisärahoituksesta. Ranskalaisyhtiön tuotteet ovat tällä hetkellä valtavassa suosiossa – Ledger ilmoitti hetki sitten rikkoneensa miljoonan myydyn Nano S -tuotteen rajapyykin.

Rekisteröidy Binancelle

Kyseessä on merkittävä panostus lohkoketjuteknologia-alan yritykseen: “The round is one of the largest traditional series B investment into blockchain and cryptocurrency related technologies to date (excluding ICOs)”, todetaan eilen julkaistussa uutissa. Ledger aikoo käyttää kerätyt varat yhtiön globaalin näkyvyyden sekä henkilöstön kasvattamiseen.

Ranskalaisyritys tulee vahvistamaan tuotekehityksen lisäksi myös tuotantoaan, mikä ei tahdo pysyä alati kasvavan kysynnän perässä. Ledger ilmoitti pari päivää sitten, että yhtiö on rikkonut virallisesti miljoonan myydyn hardware-lompakon merkkipaalun.

Ledger on perustettu vuonna 2014 kahdeksan henkilön toimesta, jotka näkivät lohkoketjuteknologian ja kryptovaluuttojen tuomat mahdollisuudet. Yhtiö on kasvanut nopeasti, ja Ledgerillä on tällä hetkellä palkkalistoillaan yhteensä 82 henkilöä Pariisin, Vierzonin sekä San Franciscon toimipisteissä.

Kryptovaluuttabuumi lähti toden teolla käyntiin vuonna 2017, ja tämä kehitys näkyy myös Ledgerin myyntiluvuissa. Hardware-lompakkojen myynti nousi viime vuonna peräti 46 miljoonaan euroon. Vuonna 2016 vastaava luku oli vain 600.000 euroa. Tänä vuonna Ledger tavoittelee 3-6 miljoonaa myytyä tuotetta, joten kasvuodotukset ovat varsin kovat myös viime vuoteen verrattuna.

Lähitulevaisuudessa Ledgerin tähtäimessä ovat myös yritysasiakkaat, kuten pankit sekä muut finanssialan instituutiot. Kryptovaluuttojen turvalliseen säilytykseen on varmasti kysyntää myös yrityspuolella, jonka ratkaisu tulee olemaan Ledger Vault -niminen tuote.

“Eventually we’ll be able to put our software on other hardware — that’s a hint at our future roadmap. Ultimately we want to be a technology giant securing bitcoin and blockchain infrastructure.”

Kryptovaluuttojen maailmasta perillä olevat tahot ymmärtävät hyvin sen, että instituutionaalinen raha on vasta tulossa markkinoille. Turvallisuus on todella iso elementti kryptobisneksessä, joten kysyntä Ledgerin tarjoamille palveluille nousee entisestään.

“While the price of individual digital currencies and tokens may be subject to volatility, the general crypto and blockchain space has emerged as a fundamental new paradigm that will only continue to increase in importance.  Considering the massive amounts of money flowing into the ecosystem, there is no more pressing need at this stage than a bullet-proof security infrastructure.”

Jos Ledger listautuu tulevaisuudessa pörssiin, niin osakkeelle riittää taatusti ostajia.

Finanssiuutisten lisäksi yhtiö on tekemässä yhteistyötä hajautettujen kryptopörssien kanssa. Eilen julkaistun tiedotteen mukaan Ledger on kimpassa Radar Relay -startupin kanssa, joka käyttää 0x-protokollaa hajautetun kryptovaluuttapörssin rakentamiseksi.

Kyseessä on merkittävä askel kohti turvallista kaupankäyntiä, jossa kolmantena osapuolena toimiva kryptopörssi pudotetaan pois yhtälöstä. 0x-protkollan avulla pyritään rakentamaan teknologia, joka mahdollistaa täysin kuluttomat siirrot Ethereum-lohkoketjussa.

Radar Relayn ja Ledgerin integraatio mahdollistaa tokenin kaupankäynnin suoraan hardware-lompakosta toiseen. Käyttäjän ei siis tarvitse siirtää kryptovaluuttaansa kolmannen osapuolen operoimaan pörssiin. Tämä tarkoittaa aina siirtokuluja, hakkeroinnin uhkaa sekä muita ongelmia. Siirretyt varat eivät välttämättä näy pörssissä, tai ongelmia voi tulla eteen varojen kotiuttamisvaiheessa.

Tulevaisuudessa näistä ongelmista päästään toivottavasti kokonaan eroon. Kauppaa voidaan käydä sen jälkeen suoraan hardware-lompakosta, joka vähentää merkittävästi kryptovaluuttojen myynnistä aiheutuvia kuluja sekä riskejä.

Bitcoinkeskus suosittelee myös Ledger Nano S -hardware-lompakkoa. Voit ostaa lompakon tästä linkistä. Ledger Nano S tukee tällä hetkellä myös todella monia altcoineja. Nanon mukana tulee selkeät ohjeet sen käyttämiseksi. Voit myös katsoa lisää infoa tästä Bitcoinkeskuksen oppaasta.

Jos termi hardware-lompakko ei ole sinulle tuttu, niin lue lisää tästä artikkelista: opas Bitcoin-lompakon valintaan. Siinä vertaillaan eri lompakkovaihtoehtoja sekä selvitetään niiden väliset erot tietoturvan osalta.

Lähde: ccn.com, coindesk

Alec Baldwin eToro


Disclaimer: Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä eikä suosittele ostamaan mitään tiettyä kryptovaluuttaa. Kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Vuoden 2018 aikana suurin osa tunnetuista kryptovaluutoista on pudonnut yli 90% kurssihuipustaan. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*