Perustiedot
14
maalis
kryptovaluuttapörssit

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Paras kryptovaluuttapörssi: Katso rankinglista!

Paras kryptovaluuttapörssi on Binance. Paras kryptovaluuttapörssi määritellään kokonaisuutena, joka koostuu pörssin tarjonnasta, kuluista, ohjeispalveluista sekä turvallisuudesta. Aloittelijalle paras vaihtoehto on suomalainen kryptopörssi.

Tässä artikkelissa esittellään markkinoiden parhaat kryptovaluuttapörssit ja -välittäjät. Bitcoinkeskuksen rankinglista koostuu luotettavista ja suosituista palveluista, jotka tiimimme on testannut.

Kryptovaluuttapörssien ranking:

KauppapaikkaInfoArvosana      Linkki
Luotettava markkinajohtaja
Todella laaja valikoima
SEPA-siirrot
Futuurit, lainat ja staking
Avaa tili
Finanssivalvonnan alainen
Suomenkielinen palvelu
Debit-kortti
Säilö-palvelusta lisäturvaa
Avaa tili
Finanssivalvonnan alainen
Suomenkielinen palvelu
Yli 50 krypton tarjonta!
Matalat kulut
Avaa tili
Finanssivalvonnan alainen
Suomenkielinen palvelu
Helppokäyttöisin palvelu
Kiinteä 1% kulu
Avaa tili
Toiminut jo vuodesta 2013
SEPA-siirrot
Panostaa turvallisuuteen
Helppokäyttöinen palvelu
Avaa tili
Mahtava altcoin-valikoima
Futuurit ja vivutus
Staking ja treidausbotit
SEPA-siirrot
Avaa tili
Todella laaja valikoima
Futuurit, Staking, Copy Trading
Mahtavat bonukset
Pienet kulut BGB-tokenilla
Avaa tili
Suomalaisten suosima!
Todella laaja tarjonta
Visa debit-kortit
Kutsukoodilla dcii0ry91 $25 CRO-tokenia!
Avaa tili
Euroopan johtava pörssi
Myös osakkeet ja raaka-aineet
Neteller & Skrill -talletus
Bitpanda Pro
Avaa tili
Norjan finanssivalvonnan alainen
Erinomainen mobiiliappi
Cardanon steikkaus
Bitcoin Visa luottokortti!
Avaa tili
Markkinoiden vanhin pörssi
Luotettava, turvallinen
Loistava mobiiliappi
Kryptojen tarjonta
Avaa tili

Paras kryptovaluuttapörssi on Binance

Paras kryptovaluuttapörssi on Binance. Binance on vuonna 2017 perustettu kryptopörssi, jonka toimitusjohtaja on Richard Teng.  Binance palvelee globaalisti jo yli 170 miljoonaa asiakasta. Yhtiö työllistää tuhansia henkilöitä, ja se on hankkinut viime vuosina lisenssit toimia yli kymmenessä eri maassa.

Binance on kryptopörssi, jossa yhdistyvät erinomainen kryptovaluuttojen tarjonta sekä matalat treidauskulut. Se on myös suomalaisten suosiossa. Binancen treidausvolyymit ovat myös moninkertaisesti korkeammat verrattuna vahvimpiin kilpailijoihin. Tämä tarkoittaa korkeaa likviditeettiä, eli isotkin treidit menevät läpi ilman ongelmia.

Alla on kuva Bincen etusivulta.

binance

Suomalaisten on helppo tehdä talletus Binancelle debit-kortilla tai SEPA-siirrolla. Binancen mobiiliappi on myös selkeä käyttää. Paras kryptovaluuttapörssi ei ole vaikea valinta. Binancen tarjoaa selvästi parhaat ominaisuudet kilpailijoihinsa verrattuna.

Löydät Bitcoinkeskuksesta kattavan oppaan tästä linkistä: Binance kokemuksia. Pääset lukemaan myös muiden tällä sivulla mainittujen palveluiden oppaat klikkaamalla päävalikon Kauppapaikat-linkkiä.

Näin paras kryptovaluuttapörssi määritellään

Paras kryptovaluuttapörssi määritellään kokonaisuutena, joka koostuu pörssin tarjonnasta, kuluista, ohjeispalveluista sekä turvallisuudesta. Myös hyvä ja luotettava maine on ehdottomasti parhaiden kryptovaluuttapörssien kokonaisuus.

Kun listataan markkinoiden parhaat kryptopörssit, on syytä suorittaa karkea jako kahteen osaan niiden kohderyhmän perusteella.

  1. Aloittelijoille sopivat kryptopörssit
  2. Ammattilaisille suunnatut kryptopörssit

Paras kryptovaluuttapörssi sopii molemmille kohderyhmille. Tämän lisäksi markkinoilta löytyy palveluita, jotka ovat parempia aloittelijoille, mutta eivät sovellu ammattitreidaajille.

Esimerkiksi suomalaiset kryptovaluuttavälittäjät ovat aloittelijoille sopivia palveluita. Satoja altcoineja seuraava pro-treidaaja vaatii kuitenkin erilaisia ominaisuuksia. Tämän takia parhaan kryptovaluuttapörssin määritelmä on osittain kohderyhmästä riippuva.

Binance voidaan nostaa parhaaksi kryptovaluuttapörssiksi globaalissa markkinassa. Se tarjoaa kaikki tarvittavat palvelut alan ammattilaisille. Perinteisen spot-treidauksen lisäksi tarjolla on myös futuureja. Matalat kulut ja korkea likviditeetti ovat myös tärkeitä asioita ammattilaisille.

Laaja tarjonta ja matalat kulut eivät yleensä ole prioriteettilistan kärjessä aloittelijoille. Tälle kohderyhmälle on tärkeää helppokäyttöisyys, omalla äidinkielellä toimiminen sekä turvallisuus. Jokaisessa maassa on yleensä omat suositut kauppapaikkansa.

Suomalainen kryptopörssi sopii aloittelijalle

Aloittelijalle paras vaihtoehto on suomalainen kryptopörssi. Suomalainen kryptopörssi on helppokäyttöinen, turvallinen, luotettava ja palvelee suomen kielellä. Markkinoilla on kaksi suosittua suomalaista kryptovaluuttojen välittäjää: Coinmotion ja Northcrypto.

Coinmotion on Skandinavian vanhin kryptovaluutta välittäjä. Voit ostaa Coinmotionista markkinoiden suosituimpia kryptovaluuttoja helposti ja nopeasti. Tilin avaus on nopea prosessi, ja henkilöllisyyden voi varmistaa omilla pankkitunnuksilla.

Suomalainen kryptovaluutta välittäjä on ykkösvaihtoehto monille ensimmäisin kryptovaluuttaostoihin. Aloittelijalle on tärkeää toimia omalla äidinkielellä. Etenkin tukipyynnöt on huomattavasti helpompi kirjoittaa suomeksi kuin englanniksi, kun samalla pitää hallita kryptoihin liittyvä termistö.

Jos suomen kieli on sinulle ykkösprioriteetti, paras kryptopörssi on silloin suomalainen! Löydät lisää infoa ja kokemuksia Coinmotionin käytöstä Bitcoinkeskuksen oppaasta. Alla on kuva Coinmotionin etusivulta.

suomalainen kryptopörssi Coinmotion

Northcrypto on toinen suomalainen kryptovaluutta välittäjä. Se on toiminut markkinoilla keväästä 2019 lähtien. Northcrypto palvelee jo yli 20.000 suomalaista asiakasta, ja se on nostanut suosiotaan tasaisesti joka vuosi.

Northcrypton vahvuus on helppokäyttöisyys. Northcrypton web- ja mobiilikäyttöliittymät ovat erittäin selkeitä ja helppokäyttöisiä. Ne sopivat täydellisesti aloittelijoille. Northcryptolla käyt kauppaa kiinteällä yhden prosentin kululla, mikä on myös edullista.

Tutustu Bitcoinkeskuksen Northcrypto-arvosteluun ja lue lisää palvelun toiminnoista.

Moni vertailee Coinmotionia ja Northcryptoa keskenään. Coinmotionin etuna ovat laajemmat oheispalvelut, mutta se on kulujen osalta kalliimpi. Molemmat yhtiöt tarjoavat nykyisin myös private banking -palveluita varakkaammille asiakkaille.

Paras Bitcoin-pörssi

Paras Bitcoin-pörssi on Binance. Paras Bitcoin-pörssi on palvelu, josta on helppoa ja nopeaa ostaa bitcoinia matalilla kuluilla. Binance täyttää hyvin nämä vaatimukset. Se on myös luotettava toimija.

Bitcoin-pörssi on tosin määritelmänä hieman vanhanaikainen. Vielä 2016–2017 aikoihin moni tunnettu pörssi tarjosi vain Bitcoinin ostomahdollisuutta. Nykyisin tilanne on muuttunut. Kaikki suositut kryptovaluuttojen kauppapaikat tarjoavat Bitcoinin lisäksi myös muiden kryptojen ostomahdollisuutta. Paras Bitcoin pörssi on käytännössä sama asia kuin paras kryptovaluuttapörssi.

Nostamme esiin Binancen parhaana Bitcoin-pörssinä myös yhdestä erityisesti syystä. Markkinajohtaja Binance tarjoaa nimittäin Bitcoin-treidausta ilman kuluja! Vastaavia kampanjoita voi löytyä myös muista pörsseistä. Normaalisti treidauskulut ovat samat kryptovaluutasta riippumatta.

Alla on kuva Binancen BTC/USDT -treidausnäkymästä. Kyseessä on markkinoiden likvidein treidauspari Bitcoinille.

binance bitcoin

Bitcoin-sijoittajat haluavat usein säilyttää ostamansa bittirahat omassa lompakossa. Tämä on myös suositeltavaa kaikkien kryptovaluuttojen kohdalla. Binancesta on helppo tehdä kotiutus omaan Bitcoin-lompakkoon heti ostojen jälkeen. Jos haluat tutustua Bitcoin-lompakoihin ja löytää juuri sinulle sopivan vaihtoehdon, lue Bitcoinkeskuksen opas Bitcoin-lompakoista.

Mistä voi ostaa kryptoja halvimmalla?

Kryptovaluuttoja voi ostaa halvimmalla markkinoiden suurimmista pörsseistä. Tällaisia ovat mm. Binance, Bitget ja KuCoin. Suuret pörssit voivat tarjota matalat kulut johtuen valtavista asiakasmääristä. Pienet ja lokaalit toimijat joutuvat pitämään kulut huomattavasti korkeammalla.

Kryptovaluuttojen kursseissa on myös pieniä eroja eri palveluiden välillä. Tämä johtuu siitä, että maailmassa ei ole yhtä ja oikeaa kurssia millekään kryptovaluutalle. Esimerkiksi Bitcoinilla on oma kurssinsa jokaisessa kauppapaikassa.

Käytännössä erot kurssien välillä ovat niin pieniä, että niillä ei ole sijoittajalle merkitystä. Hinnat vaihtelevat myös joka sekunti sekä ylös että alas. Avoin markkina pitää huolen siitä, että arbitraaseja ei pääse syntymään.

Tämän takia kryptoja voi ostaa halvimmalla pörssistä, joka tarjoaa matalimmat kulut. Suurilla pörsseillä on aina käytössä erilaiset VIP-tasot. Mitä enemmän treidaat, sitä matalammat kulut saat. Perustasolla kulut ovat 0,1–0,3 prosentin luokkaa.

Paras kryptovaluuttapörssi – yhteenveto

Paras kryptovaluuttapörssi on Binance. Se on Bitcoinkeskuksen mielestä paras kryptopörssi, kun muodostetaan kokonaisuus kryptovaluuttojen tarjonnasta, oheispalveluista sekä kuluista. Binance on myös todistanut olevansa paras kryptovaluuttapörssi mitä tulee turvallisuuteen. Sen asiakkaat eivät ole menettäneet varoja hakkerointien vuoksi.

Jos olet aloitteleva sijoittaja ja suomen kieli on sinulle tärkeää, suosittelemme Coinmotionia ja Northcryptoa. Suomalainen kryptovaluutta välittäjä on erinomainen vaihtoehto, jos suoritat ensimmäiset kryptohankintintasi. Kotimaiset palvelut ovat Finanssivalvonnan reguloimia ja erittäin turvallisia.

Markkinoilta löytyy Binancen, Coinmotionin ja Northcrypton lisäksi myös muita suosittuja kauppapaikkoja. Esimerkiksi Bitget, Bitpanda ja KuCoin. Jokainen pörssi tarjoaa jotain muista poikkeavia palveluita tai ominaisuuksia. Toisten mielestä yksi käyttöliittymä vain näyttää paremmalta kuin toinen. Paras kryptovaluuttapörssi on lopulta aina mielipidekysymys. Suosittelemme tutustumaan eri palveluihin ja kokeilemaan mikä pörssi tuntuu parhaalta.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.