loading...

Tältä sivulta löydät tärkeimpien kryptovaluuttojen reaaliaikaiset kurssit. Bitcoin kurssi, Ethereum kurssi, Ripple kurssi ja monet muut. Sivulla on myös lyhyt esittelyteksti jokaisesta kryptovaluutasta sekä linkki laajempaan Bitcoinkeskuksen artikkeliin. Kun scrollaat sivun alas asti, löydät linkit suosituimpiin kryptovaluuttojen kauppapaikkoihin.

Bitcoin on maailman tunnetuin ja vanhin kryptovaluutta. Se on perustettu vuonna 2008 Satoshi Nakamoto -nimisen henkilön toimesta, jonka todellinen henkilöllisyys on edelleen arvioitus. Bitcoin on tällä hetkellä arvoltaan yli kolmannes koko kryptovaluuttojen markkinasta. Lue Bitcoinin tarkempi esittely tästä linkistä: mikä on Bitcoin?

Bitcoin reaaliaikainen kurssi

 

Ethereum on ylivoimaisesti tunnetuin kryptovaluutta Bitcoinin jälkeen. Kyseessä ei ole tarkalleen ottaen kryptovaluutta vaan kokonainen ekosysteemi, jonka sisälle voidaan ohjelmoida applikaatioita hyödyntäen älysopimuksia. Lue Ethereumin tarkempi esittely tästä linkistä: mikä on Ethereum? Kyseisen platformin natiivivaluuttana on toimii Ether.

Ethereum reaaliaikainen kurssi

 

Ripple perustuu muista kryptovaluutoista poikkeavaan teknologiaan. Sen takana on yhdysvaltalainen Ripple-yhtiö, joka kehittää valuutasta ratkaisua pankkien rahansiirtojen helpottamiseksi. Lue tarkempi esittely tästä linkistä: mikä on Ripple?

Ripple reaaliaikainen kurssi

 

Bitcoin Cash on Bitcoinista eronnut kryptovaluutta, joka syntyi elokuussa 2017. Bitcoin Cash on tällä hetkellä nopeampi ja halvempi versio Bitcoinista, minkä vuoksi se on kasvattanut suosiotaan nopeasti. Lue tarkempi esittely tästä linkistä: mikä on Bitcoin Cash ja miksi se herättää niin paljon keskustelua?

Bitcoin Cash reaaliaikainen kurssi

 

Litecoin on Bitcoinin jälkeen vanhin elossa oleva kryptovaluutta. Se on perustettu vuonna 2011 ja pohjautuu Bitcoinin ohjelmakoodiin. Litecoin on nopea ja halpa kryptovaluutta ja pyrkii digitaaliseksi maksuvälineeksi ympäri maailmaa. Lue tarkempi esittely tästä linkistä: mikä on Litecoin?

Litecoin reaaliaikainen kurssi

 

Cardano on kolmannen sukupolven ekosysteemi, joka aikoo tulevaisuudessa haastaa Ethereumin sekä muut vastaavat platformit. Cardanon perustaja Charles Hoskinson on yksi alan arvostetuimpia  henkilöitä. Cardano-ekosysteemin natiivivaluuttana toimii ADA-niminen token.  Lue tarkempi esittely tästä linkistä: mikä on Cardano?

Cardano reaaliaikainen kurssi

 

NEO on Ethereumin sekä Cardanon kilpailija, eli kyseessä on myös ekosysteemi erilaisille ohjelmistoille ja älysopimusille. NEO tunnettiin aiemmin nimellä AntShares, ja projektin johtavat hahmot tulevat Kiinasta. Tästä johtuen se onkin saanut lempinimen "Kiinan Ethereum". Lue tarkempi esittely tästä linkistä: mikä on NEO?

NEO reaaliaikainen kurssi

 

Stellar Lumens on monien mielestä Ripplen kilpailija. Stellar-projekti tekee yhteistyötä IBM:n kanssa ja rakentaa myös järjestelmää, joka mahdollistaa salamannopeat siirrot ympäri maailmaa - myös fiat-valuutalla. Stellar-platformin natiivivaluuttana toimii Lumen. Lue tarkempi esittely tästä linkistä: mikä on Stellar Lumens?

Stellar Lumens reaaliaikainen kurssi

 

Löydät kaikkien kryptovaluuttojen kurssit coinmarketcap.com sekä bitgur.com -sivustoilta.

Kryptovaluuttabonukset - ilmaisia kryptovaluuttoja tilillesi!

Haluatko saada ilmaisia kryptovaluuttoja tilillesi? Hyödynnä siinä tapauksessa seuraavat tarjoukset. Nämä bonukset ovat voimassa, kun avaat tilin Bitcoinkeskuksen kautta. Sinun ei tarvitse tehdä bonuksen saamiseksi mitään, vaan kryptovaluutat tulevat tililesi automaattisesti vaadittavan oston jälkeen.

* Coinmotion: osta vähintään 0,08 Bitcoinia - saat 0,002 Bitcoinia tilillesi ilmaiseksi!
* Coinbase: avaa tili ja osta 100 dollarilla Bitcoineja - saat 10 dollarin edestä Bitcoineja tilillesi ilmaiseksi!

Huom! Bitfinex-pörssin sekä Tether-virtuaalivaluutan käyttöön voi liittyä tällä hetkellä suuria riskejä (lue lisää)

Kauppapaikka Info Arvosana       Linkki
Markkinajohtaja
Todella laaja valikoima
Pienet kulut Binance Coinilla
Helppokäyttöinen pörssi
Avaa tili
Ammattilaisten työkalut
Huikea 100:1 vipu!
Suuri & luotettava toimija
Ei suositella aloittelijoille
Avaa tili
Paras vaihtoehto aloittelijalle
Nopeat pankkisiirrot
Suomenkielinen tukk
Tarjolla kryptovaluuttabonus
Avaa tili
Toiminut jo vuodesta 2011
Pankkisiirrot & luottokortti
Sopiva aloittelijalle
Tarjolla kryptovaluuttabonus
Avaa tili
Laajin valikoima valuuttoja
Kilpailuja somessa
KuCoin Shares tuo osinkoa
Uusia kryptoja viikottain
Avaa tili
Toiminut jo vuodesta 2013
Sopii myös aloittelijalle
Nopea käyttötuki
Tarjonnan laajuus
Avaa tili
Suurin Bitcoin-volyymi
Ammattilaisten treidaustyökalut
Laaja kryptovalikoima
On jo hakkeroitu kerran
Avaa tili
Sis. harvinaisia kryptoja
Toiminut jo vuodesta 2014
Pörssi hankala käyttää
Paljon valituksia
Avaa tili
Toiminut jo vuodesta 2011
Pankkisiirrot käytössä
Vipu (leverage) käytössä
Hieman sekava design
Avaa tili
Simppeli käyttöliittymä
Halvat ja nopeat ostot
Vipuvaikutus
Toistaiseksi vain Bitcoin
Avaa tili
Helppo & nopea osto
Ostot omaan lompakkoosi
Vain Bitcoin & Ethereum
Korkeat kulut
Avaa tili
Suomalainen palvelu
Osta vaikka käteisellä
Ei suositella aloittelijalle
Pörssin palvelut puuttuvat
Avaa tili
P2P-kaupankäynti
Paljon eri maksutapoja
Kulut tällä hetkellä 0%!
Vain Bitcoin ja Litecoin
Avaa tili

Bitcoinkeskus on tehnyt myös kattavat oppaat suosituimmista kauppapaikoista. Lue Binancen esittely tästä linkistä ja KuCoinin esittely tästä linkistä.

Bitcoinkeskus suosittelee Coinmotion-palvelua aloitteleville kryptovaluuttaisjoittajille. Kyseessä on suomalainen yritys, joten tarjolla on ongelmatilanteessa suomen kielellä palveleva helpdesk. Coinmotion on hyvä paikka aloittaa kryptovaluuttoihin sijoittaminen helposti ja turvallisesti. Voit tämän jälkeen siirtää Bitcoineja Coinmotion-tililtäsi esim. edellä mainittuihin pörsseihin Binance & KuCoin.

 

Tule keskustelemaan aiheesta lisää Bitcoinkeskuksen foorumille!