Kauppa

bitcoinkeskus store

Tältä sivulta löydyät Bitcoinkeskuksen suosittelemia kirjoja, elokuvia, elektroniikkaa ym. tuotteita, jotka kiinnostavat todennäköisesti kryptovaluuttojen ystäviä. Huom! Helmikuussa 2019 on julkaistu teos Lohkoketju – Tiekartta päättäjille. Kyseessä on ensimmäinen suomenkielinen perusteos lohkoketjuteknolgoiasta!

Voit ostaa tuotteen klikkaamalla sen kuvaa, jolloin sinut ohjataan verkkokauppaan. Kirjasuositukset sisältävät tuhansia sivuja hyödyllistä tietoa kryptovaluutoista, kullasta, taloudesta ja geopolitiikasta. Tämän informaation lukemisesta on hyötyä milloin tahansa.

Lohkoketju – Tiekartta päättäjille

Lohkoketju – Tiekartta päättäjille on Suomen ensimmäinen perusteos lohkoketjuteknologiasta. Sen ovat kirjoittaneet kolme alan aktiivia: Mikko Eerola, Juha Viitala, Antti Innanen ja Patrik Elias Johansson. Teos julkaistiin 28.2.2019, eli kyseessä on uunituore tapaus.

Kuten kirjan nimestä voi päätellä, se on suunnattu ensisijaisesti päättäjille. Kuten tämä artikkeli hyvin kertoo, Suomi on jäämässä tällä hetkellä pahasti jälkeen eurooppalaisesta kehityksestä lohkoketjuteknologian osalta. Tämä uusi tiekartta antaa selkeän viestin päättäjille: Suomen on ryhdyttävä tekemään lohkoketjumyönteistä lainsäädäntöä ja politiikkaa, jos maamme haluaa pysyä teknologisesti kehittyvänä valtiona.

Kirjaan on suomennettu myös osittain Bitcoinin white paper, jota ei ole aiemmin tehty. Huom. Lukijalta ei vaadita syvempää teknistä osaamista tai pohjatietoa.

”Ei voi olla, että Suomi sössii tällaisen niin tärkeän teknologian kuin lohkoketjun,” alusti lohkoketjuaktivisti Mikko Alasaarela kirjan julkistustilaisuudessa.

Peter Schiff – Crash Proof

Peter Schiff on amerikkalainen sijoittaja, joka on tunnettu parhaiten vuoden 2008 finanssikriisin ennustamisesta. Schiff varoitti asuntokuplan puhkeamisesta usean vuoden ajan eri tiedotusvälineissä, mutta hänen ennustuksilleen naureskeltiin mainstream-mediassa. Schiff julkaisi kirjansa Crash-proof: How to Profit from the Coming Economic Collapse vain hetki ennen finanssimarkkinoiden romahtamista vuonna 2007. Siitä tuli kriisin puhjettua nopeasti best-seller. Alla oleva versio 2.0 on päivitetty painos, johon on lisätty uutta informaatiota finanssikriisin jälkeen.

The Real Crash on jatkoa Crash Proof -kirjaan. Se kertoo, mihin maailmantalous on seuraavaksi matkalla. Kirja How an Economy Grows and Why It Crashes opettaa mainiolla tavalla, kuinka talouden pyörät oikein pyörivät. Tämä kirja on vahva suositus jokaiselle, joka haluaa oppia talouden perusperiaatteet helposti ja nopeasti.

Voit kuunnella Peter Schiffin tuoreet ajatukset Yhdysvaltain taloudesta, politiikasta sekä tietysti kullan hinnasta Schiff Report Youtube-kanavalta.

 

James Rickards – The New Case for Gold

James Rickards on tuttu nimi TV:stä sekä lukemattomista eri finanssialan konferensseista. Kyseessä on yksi kokeneimmista ekonomisteista, joka on nähnyt lähietäisyydeltä maailman kriisit jo vuosikymmenien ajan. Hänen uransa alkoi yli 40 vuotta sitten, ja Rickards on istunut neuvottelupöydässä Long Term Capital Management (LTCM)-kriisin aikaan, toiminut taloudellisena neuvonantajana Yhdysvaltain presidenttiehdokkaille ja työskennellyt monien eri viranomaisten kanssa terrorismin torjunnassa.

Hänen kirjansa The New Case for Gold on pakkohankinta jokaiselle kullasta kiinnostuneelle. Rickardsin muut kirjat käsittelevät geopolitiikkaa, keskuspankkeja sekä maailmaa pyörittävän eliitin toimintaa. Rickards kuvaa teoksissaan yksityiskohtaisesti seuraavan finanssikriisin askelmerkit. Jos haluat tietää mitä rahoillesi ja osakkeillesi käy seuraavan romahduksen koittaessa, lue nämä kirjat!

James Rickards on myös erittäin tunnettu puhuja finanssialan tapahtumissa. Bitcoinkeskus suosittelee kuuntelemaan Rickardsin ajatuksia kullasta sekä geopolitiikasta kuukausittain ilmestyvässä The Gold Chronicles -podcastissa. Löydät podcastit Physical Gold Fund Youtube-kanavalta.

Mike Maloney – Guide to Investing in Gold & Silver

Mike Maloney ja David Morgan ovat maailman tunnetuimpia hopean puolestapuhujia. Mike Maloneyn Guide To Investing in Gold & Silver on yksi alan suosituimpia teoksia, joka käsittelee myös paljon rahan ja keskuspankkien historiaa. Maloney tuli tunnetuksi ennen vuoden 2008 finanssikriisiä. Hän oli Peter Schiffin ohella yksi harvoista henkilöistä, joka piti esitelmiä talouden romahtamisesta ja varoitti siitä.

Vuoden 2008-2009 finanssikriisin jälkeen Maloney on tuottanut paljon opetusmateriaalia taloudesta sekä jalometalleista. Bitcoinkeskus suosittelee vahvasti tutustumaan etenkin Hidden Secrets of Money -tuotantoon, jonka löydät Youtubesta GoldSilver-kanavalta.

Morganin Silver Manifesto on yksi parhaista teoksista hopeaan liittyen. Kyseessä on vuonna 2015 julkaistu teos, johon on kerätty valtava määrä tuoretta ja hyödyllistä informaatiota hopeaan liittyen.

Nassim Nicholas Taleb – Musta Joutsen

Nassim Nicholas Taleb on libanonilaissyntyinen filosofi ja tutkija, joka on julkaissut esseitä ja esseekokoelmia tietoteoriasta. Taleb on tunnettu kärkkäistä mielipiteistään, ja mies on mm. vaatinut Nobelin talouspalkintojen poistamista. Hänen tunnetuimmat kirjansa ovat mahtavia tietoapaketteja jokaiselle todennäköisyyksistä ja taloudesta kiinnostuneelle. Talebin teksti ovat paikoin vaikeaselkoista luettavaa, joten niitä voi suositella aiheesta todella kiinnostuneille.

Taleb nousi suuren yleisön tietoisuuteen teoksellaan Black Swan, joka löytyy nykyään myös suomennettuna nimellä Musta Joutsen. Hän käy kirjassaan läpi ns. Black Swan -ilmiöitä ja sitä, miksi emme koskaan näe niiden toteutumista etukäteen. Talebin uusin teos on vuonna 2018 julkaistu Skin in the Game: Hidden Asymmetries in Daily Life.

Andreas Antonopoulos – The Internet of Money

Andreas Antonopoulos tunnetaan myös nimellä Bitcoin-jeesus. Hän on toiminut vuosikausia kryptovaluuttojen sanansaattajana, ja matkustanut ympäri maailmaa kertoen Bitcoinin mahdollisuuksista ilman palkkaa. Antonopoulos on nykyisin yksi kryptovaluutta-genren arvostetuimpia henkilöitä, ja todella haluttu puhuja erilaisissa konferensseissa. Hänen teoksensa Mastering Bitcoin sekä The Internet of Money ovat monien mielestä Bitcoin-sijoittajan raamattuja.

Antonopoulos on myös aktiivinen Youtubessa kanavalla aantonop. Hän julkaisee viikottain Q & A -videoita, jossa käydään läpi erityisesti aloittelevia sijoittajia askarruttavia kysymyksiä. Bitcoinkeskus suosittelee vahvasti seuraamaan kyseistä kanavaa.

The Bitcoin Standard on julkaistu keväällä 2018. Saifedean Ammous on monille varsin tuntematon nimi, mutta hänen teoksensa on saanut valtavasti huomiota kryptovaluuttojen maailmassa. The Bitcoin Standard on kokonaisvaltainen opas, jonka avulla lukijalle avautuu Bitcoinin lisäksi myös rahan historia, kullan merkitys keskuspankkien politiikassa jne.

The best book on Bitcoin and the existing state of the world economy that I know. After almost daily reading/following the bitcoin space, this was the book I waited for. Covers gold, history of money, economics, central banking, all before Saifedean dives into Bitcoin and why it’s unique and has no equal.

Nomi Prins – Collusion

Nomi Prins on vielä suht tuntematon nimi etenkin suomalaisille. Kyseessä on amerikkalainen journalisti sekä kirjailija, joka on noussut laajempaan tietoisuuteen vuoden 2018 aikana. Prins julkaisi keväällä 2018 uutuusteoksensa Collusion, joka kertoo yksityiskohtaisesti läpi maailman keskuspankkien pelaamasta pelistä finanssikriisin aikana sekä sen jälkeen. Prins käy läpi todella yksityiskohtaisesti maailman johtavien keskuspankkien toimenpiteitä ja politikointia. Collusion menee pari leveliä syvemmälle yksityiskohtiin James Rickardsin kirjoihin verrattuna.

Jos aihe kiinnostaa, kannattaa lukea myös hänen aiemmat teoksensa!

Kryptovaluuttalompakot

Markkinoilla on nykyisin tarjolla satoja erilaisia kryptovaluuttalompakkoja. Voit säilyttää Bitcoinisi kryptovaluuttapörssissä, online-lompakossa, desktop-lompakossa, mobiililaitteessa tai ns. kylmävarastossa eli hardware-lompakossa. Eri vaihtoehtojen hyvät ja huonot puolet on selitetty tarkemmin tässä artikkelissa.

Hardware-lompakko on turvallisin vaihtoehto, sillä privaattiavaimesi eivät ole koskaan onlinessa verkkorikollisten tavoitettavissa. Kyseessä on USB-tikkua muistuttava laite, joka on helppo kuljettaa mukana tai piilottaa kotona turvalliseen paikkaan. Hardware-lompakkoa voi suositella jokaiselle kryptovaluuttasijoittajalle, jonka portfolio on yli 1000 dollaria. Tällä hetkellä markkinoiden parhaat ja suosituimmat vaihtoehdot ovat Ledger Nano S sekä Trezor. Löydät tarkemman esittelyn Ledger Nanosta tästä linkistä.

Ledger Nano S - The secure hardware wallet

 


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Disclaimer: Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde. Tutustu huolella riskeihin ja verotukseen ennen sijoittamista. Bitcoinkeskus.comin informaatiota ei pidä tulkita sijoitusneuvoksi. Lue lisää info-sivulta.