Tältä sivulta löydyät Bitcoinkeskuksen suosittelemia kirjoja, elokuvia, elektroniikkaa ym. tuotteita, jotka kiinnostavat todennäköisesti kryptovaluuttojen ystäviä.

Kirjat

Peter Schiff on amerikkalainen sijoittaja, joka on tunnettu parhaiten vuoden 2008 finanssikriisin ennustamisesta. Schiff varoitti asuntokuplan puhkeamisesta usean vuoden ajan eri tiedotusvälineissä, mutta hänen ennustuksilleen naureskeltiin mainstream-mediassa. Schiff julkaisi kirjansa Crash-proof: How to Profit from the Coming Economic Collapse vain hetki ennen finanssimarkkinoiden romahtamista vuonna 2007. Siitä tuli kriisin puhjettua nopeasti best-seller. Kirja How an Economy Grows and Why It Crashes opettaa mainiolla tavalla, kuinka talouden pyörät oikein pyörivät

James Rickards on tuttu nimi TV:stä sekä lukemattomista eri finanssialan podcasteista. Kyseessä on mainstream-median yksi kokeneimmista ekonomisteista, joka on nähnyt lähietäisyydeltä maailman kriisit jo vuosikymmenien ajan. Hänen kirjansa The New Case for Gold on pakkohankinta jokaiselle kullasta kiinnostuneelle. Rickardsin muut kirjat käsittelevät geopolitiikkaa, keskuspankkeja sekä maailmaa pyörittävän eliitin toimintaa. Rickards kuvaa yksityiskohtaisesti seuraavan finanssikriisin askelmerkit. Jos haluat tietää mitä rahoillesi ja osakkeillesi käy seuraavan romahduksen koittaessa, lue nämä kirjat.

Mike Maloney ja David Morgan ovat maailman tunnetuimpia hopean puolestapuhujia. Mike Maloneyn Guide To Investing in Gold & Silver on yksi alan suosituimpia teoksia, joka käsittelee myös paljon rahan ja keskuspankkien historiaa. Morganin Silver Manifesto on yksi parhaista teoksista hopeaan liittyen.

Nassim Nicholas Taleb on libanonilaissyntyinen filosofi ja tutkija, joka on julkaissut esseitä ja esseekokoelmia tietoteoriasta. Taleb on tunnettu kärkkäistä mielipiteistään, ja mies on mm. vaatinut Nobelin talouspalkintojen poistamista. Hänen tunnetuimmat kirjansa ovat mahtavia tietoapaketteja jokaiselle todennäköisyyksistä ja taloudesta kiinnostuneelle. Talebin teksti ovat paikoin vaikeaselkoista luettavaa, joten niitä voi suositella aiheesta todella kiinnostuneille.

Andreas Antonopoulos tunnetaan myös nimellä Bitcoin-jeesus. Hänen teoksensa Mastering Bitcoin sekä The Internet of Money ovat monien mielestä Bitcoin-sijoittajan raamattuja.

Elokuvat

Ole hyvä - kokoelma parhaita elokuvia bisnesmaailmasta! The Big Short ja Inside Job avaavat ennen näkemättömällä tavalla taustoja edellisen finanssikriisin takaa. Glengarry Glenn Ross, Wall Street ja American Psycho ovat ajattomia klassikoita, joiden parissa viihtyy vuosi toisensa jälkeen. Enron - The Smartest Guys In The Room kertoo puolestaan vuosituhannen alussa tapahtuneesta Enron-skandaalista, jonka tapahtumia on vaikea uskoa todeksi. Listan elokuvat tarjoavat laadukasta viihdettä Wall Streetin hengessä - nämä elokuvat kiinnostavat jokaista treidaajaa!

 

Tule keskustelemaan aiheesta lisää Bitcoinkeskuksen foorumille!