Uncategorized
13
marras
bitcoin-joululahja

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Parhaat joululahjaideat Bitcoinista kiinnostuneelle

Vuosi 2019 alkaa olla lopuillaan, eli perinteinen joulusesonki on pian alkamassa. Tiesitkö, että pukinkonttiin on nykyisin tarjolla myös Bitcoin-aiheisia tuotteita! Listaamme tässä artikkelissa hyviä joululahjaideoita, jotka sopivat kryptovaluutoista kiinnostuneelle. Tarjontaa löytyy pienen budjetin lahjoista aina tuhansien eurojen keräilyesineisiin asti!

Rekisteröidy Binancelle

Bitcoin-standardi

The Bitcoin Standard on viime vuosien merkittävin kirjajulkaisu Bitcoiniin liittyen. Kyseessä on Saifedean Ammousin kirjoittama teos, joka sai välittömästi valtavan suosion kryptoskenessä. Kirjaa ovat hehkuttaneet käytännössä kaikki alan asiantuntijat. Bitcoin-standardi on Konsensus Networkin tuottama suomenkielinen käännös.

Kyseessä on todella mielenkiintoinen ja silmiä avaava teos. Luettuasi kirjan ymmärrät, miksi Bitcoin on ratkaisu kaoottisen ja räjähdyspisteessä olevan talousjärjestelmämme korjaamiseksi. Ammousin kirja on noussut nopeasti Bitcoin-raamatun asemaan ympäri maailmaa. Nyt suomalaiset voivat valaistua sen sisällöstä omalla äidinkielellä.

Bitcoin-standardi kuuluu ehdottomasti jokaisen Bitcoin-harrastajan kirjahyllyyn. Teoksen hinta on €32,98 (10% ALE maksaessasi bitcoineilla).

>> Osta joululahjaksi Konsensus Networkin verkkokaupasta

Huom. Tsekkaa samalla myös muut Konsensus Networkin julkaisemat kirjat. Bitcoinkeskuksen kaupasta löytyy myös useita lukusuosituksia!

Denariumin kultainen Bitcoin-kolikko

Denarium on kotimaisen Prasos Oy:n brändi. Kyseessä on sama luotettava yhtiö, joka on myös Coinmotion-pörssin taustalla. Denariun on valmistanut jo viiden vuoden ajan fyysisiä Bitcoin-kolikoita, jotka eivät ole vain kauniita keräilyesineitä. Jokainen kolikko sisältää myös Bitcoin-lompakon, johon voit tallettaa bittirahoja kuin säästöpossuun. Sisällön saa myös tarvittaessa ladattua mobiililompakkoon.

Denariumin kolikot ovat täydellisiä joululahjoja Bitcoinista kiinnostuneelle henkilölle. Valikoima lähtee noin kahden kympin hintaisista Gold Plated -kolikoista, jotka sopivat myös pienen budjetin keräilijillä. Tarjolla on myös hopeisia, pronssisia sekä aidosta kullasta valmistettuja kolikoita.

Joulun suosituin lahja on Gold Plated Collection -raha yhdistettynä tyylikkääseen säilytyskoteloon. Paketin hinnaksi muodostuu tuotteista riippuen noin €25-50.

>> Osta Denarium-kolikko joululahjaksi
Käytä oston yhteydessä koodia BITCOINKESKUS, niin saat 5 euron alennuksen!

Huom. Kolikon säilytykseen liittyy muutama tärkeä huomio. Laita tarvittaessa paketin mukana linkki Bitcoinkeskuksen oppaaseen, jossa oikeaoppinen säilytys ja lompakon toiminta on selitetty.

denarium_family_promo

Excellion – Proof of hat

Twitter-handle @Excellion on tuttu kaikille CT:n eli Crypto Twitterin aktiivisille seuraajille. Kyseisen nimimerkin takaa löytyy Samson Mow, joka toimii tällä hetkellä Blockstream-yhtiön CSO:na. Mow on yksi krypto-skenen tunnetuimpia puhujia sekä Bitcoin-maksimalisti. Hänet nähdään lähes poikkeuksetta tyylikäs lippis päässä.

Excellion – Proof of hat on kokoelma Samson Mown tunnetuksi tekemiä lippiksiä. Ne ovat tyylikkäitä valintoja kaikille Bitcoin-faneille. Suosituimmat mallit ovat punainen Make Bitcoin Great Again sekä Toxic Maximalist -lippis (katso alla oleva kuva).

Löydät nämä päähineet myös Denariumin verkkokaupasta, joka toimii yhtenä harvoista Excellion-tuotteiden jälleenmyyjistä! Lippikset maksavat €19,90 / kpl. Kokoelma sisältää useita eri malleja ja värejä.

>> Tsekkaa Excellion-kokoelma

excellion

 

Bitcoin gear

Haluatko kertoa kaikille olevasi Bitcoinin kannattaja? Siinä tapauksessa tarvitset päällesi Bitcoin-aiheisia tuotteita ja asusteita, joita löydät laajan valikoiman Bitcoin-gear verkkokaupasta. Tarjolla on kaikkea mahdollista kelloista avainperiin ja kahvikuppeihin. Puettavaa löytyy t-paidoista hoodie-valikoimiin sekä lippiksiin.

Paidoista suosittuja malleja ovat Genesis Block ja Short The Bankers t-paidat sekä BTC Badge ja Don’t Trust – Verify hoodiet. Musta Toxic Bitcoin Maximalist -muki on puolestaan mainio valinta jokaiselle BTC-maksimalistille. Altcoinien ystäville sopii puolestaan tämä väriä vaihtava muki, joka on koristeltu eri alttien logoilla. Molemmista kelpaa juoda aamukahvia toimistolla!

Tuotteiden hinnat vaihtelevat parista kympistä noin neljään kymppiin.

>> Osta Bitcoin-aiheisia tuotteita joululahjaksi
Käytä oston yhteydessä koodia HOLIDAYSPIRIT, niin saat 10% alennuksen!

Huom. Tuotteet postitetaan Yhdysvalloista. Jos tilaus maksaa EU:n ulkopuolelta alle 150 euroa, siitä ei mene tullimaksua. Katso lisätietoja Suomen tullimaksuista tästä linkistä. Tsekkaa myös alla oleva Cryptosteel-tuote, joka löytyy samasta verkkokaupasta.

btcgear

Ledger Nano X

Ledger on ranskalainen hardware-lompakoiden valmistaja. Yhtiö on rakentanut maailman parhaita kryptolompakoita jo viiden vuoden ajan. Ledger Nano X on keväällä 2019 julkaistu lippulaivamalli, joka tarjoaa markkinoiden parhaat ominaisuudet. Se yhdistetään älypuhelimeen langattomasti Bluetoothin avulla.

Kyseessä on USB-tikkua muistuttava kylmälompakko, joka säilyttää privaattiavaimesi turvallisesti offline-tilassa. Tällaista laitetta on käytännössä mahdoton hakkeroida. Nano X sisältää myös erillisen PIN-koodin, mikä suojaa sisältöä varkauden varalta. Backup-avaimet turvaavat lompakkosi puolestaan silloin, jos laite katoaa.

Ledger Nano X on loistava lahja kryptosijoittajalle. Se sopii yhtä lailla piensijoittajalle sekä ammattilaiselle. Laitteen hinta on €119. Tänä jouluna myynnissä on myös To The Moon -erikoisversio!

>> Osta Ledger Nano X joululahjaksi

Huom. Bitcoinkeskus ei suosittele hankkimaan tällaisia lompakoita muuaalta kuin valmistajan virallisesta verkkokaupasta. Katso tarvittaessa Bitcoinkeskuksen Ledger Nano X käyttöopas.

ledger_banner_8-5-0x4-2-0

Ledger Nano S

Ledger Nano S on edellä mainitun Nano X -lompakon vanhempi versio. Nano S on ollut markkinoilla jo vuodesta 2016 lähtien. Kyseessä on maailman suosituin hardware-lompakko eli kylmälompakko, jota laitevalmistaja Ledger on myynyt jo yli miljoona kappaletta!

Kyseessä on Nano X -mallin tapaan USB-tikkua muistuttava laite. Nano S eroaa lippulaivamallista kapasiteetin osalta, eli sen sisään ei mahdu yhtä monta lompakkoa. Tämän lisäksi Nano S:n käyttö tapahtuu USB-kaapelilla bluetoothin sijasta. Tämä voi olla joillekin käyttäjille jopa miellyttävämpi tapa.

Ledger Nano S on edelleen täysin toimiva ja luotettava valinta lompakoksi. Se sopii pienemmän budjetin sijoittajalle, sillä hinta on lähes 50% Nano X -mallia pienempi (59€).

>> Osta Ledger Nano S joululahjaksi

Huom. Bitcoinkeskus ei suosittele hankkimaan tällaisia lompakoita muuaalta kuin valmistajan virallisesta verkkokaupasta. Katso tarvittaessa Bitcoinkeskuksen Ledger Nano S käyttöopas.

Ledger Nano S

Trezor Model T

Edellä mainittu Ledger ei ole suinkaan ainoa hardware-lompakoiden valmistaja. Markkinoilla on käytännössä Ledgerin lisäksi yksi todella suosittu ja luotettava valmistaja – SatoshiLabs. Kyseessä on tsekkiläinen yritys, joka on valmistanut omaa kylmälompakkoaan jo vuodesta 2014 lähtien. Kyseinen brändi on nimeltään Trezor.

Trezorin valikoimista löytyy Ledgerin tapaan kaksi eri hintaista tuotetta. Vanhempi ja halvempi malli on Trezor Model One, joka on edelleen täysin käyttökelpoinen ja turvallinen valinta. Sen kapasiteetti ja käytettävyys on vain hieman lippulaivaa heikompi. Kalliimpi malli on nimeltään Trezor Model T, josta löytyy tyylikäs värinäyttö.

Trezor Model T ja Model One ovat Ledger-mallien tavoin luotettavia ja turvallisia valintoja. Testaa, kumpi miellyttää sinua enemmän! Model One maksaa vain €48, lippulaiva Model T puolestaan €149.

>> Osta Trezor Model T joululahjaksi

Huom. Bitcoinkeskus ei suosittele hankkimaan tällaisia lompakoita muuaalta kuin valmistajan virallisesta verkkokaupasta. Katso tarvittaessa Bitcoinkeskuksen Trezor Model T käyttöopas.

trezor-front

Cryptosteel – ultimaattinen suoja

Cryptosteel on tuote, joka liityy oleellisesti yllä kuvattuihin Ledger- sekä Trezor-lompakoihin. Kyseessä on tuote, joka tarjoaa suojan kaikkea mahdollista ja mahdotonta vastaan. Jokainen Ledger- ja Trezor-lompakko sisältää erillisen backup-koodin. Tämä on käytännössä lista sanoista, joiden avulla laitteen sisällön saa palautettua takaisin.

Backup-koodit tulevat tarpeen, jos laitteesi hajoaa, katoaa tai varastetaan. Moni säilyttää näitä koodisanoja kenkälaatikon pohjalla tai jossain muussa kodin turvallisessa paikassa. Cryptosteel on teräksestä tehty tuote, jonka sisälle voit tallettaa nämä backup-koodit paperin sijasta.

Cryptosteel on 100% ruostumattomasta teräksestä valmistetu levy, joka kestää kaikkia järjellisiä olosuhteita. Se voidaan haudata maahan tai upottaa vaikka järven pohjaan. Teräslevy kestää jopa 1200 asteen lämpötilaa, eli koodisi säilyvät turvassa jopa tulipalon sattuessa.

Cryptosteel on yhteensopiva Ledgerin ja Trezorin backup-koodien kanssa. Se tarjoaa ultimaattisen suojan kryptosijoittajan lompakolle. Tuotteen hinta on €99.

>> Osta Cryptosteel joululahjaksi

Huom. Cryptosteel postitetaan EU:n alueelta. Muut kyseisen verkkokaupan tuotteet postitetaan Yhdysvalloista. Jos tilaus maksaa EU:n ulkopuolelta alle 150 euroa, siitä ei mene tullimaksua. Katso lisätietoja Suomen tullimaksuista tästä linkistä.

cryptosteel

Photo by Giftpundits.com from Pexels


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Disclaimer: Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde. Tutustu huolella riskeihin ja verotukseen ennen sijoittamista. Bitcoinkeskus.comin informaatiota ei pidä tulkita sijoitusneuvoksi. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.