Uutiset
25
huhti
strike.me

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Jack Mallersin Strike on vihdoin tarjolla Euroopassa!

Jack Mallers on yksi Bitcoin-skenen tunnetuimmista henkilöistä. Mallers nousi koko maailman tietoisuuteen vuonna 2021, kun hän julkisti uutisen El Salvadorin päätöksestä tehdä Bitcoinista virallinen maksuväline. Jack Mallersin kehittämä Strike oli myös tärkeä osa tätä prosessia.

Strike on mobiilisovellus, joka mahdollistaa Bitcoin- ja Lightning-maksujen lisäksi fiat-valuuttojen lähetyksen salamaverkkoa hyödyntäen. Strike ei ole ollut tähän asti tarjolla eurooppalaisille kuluttajille, mutta tilanne on muuttunut.

Jack Mallers ilmoitti eilen keskiviikkona X:ssä Striken rantautuneen myös Eurooppaan. Saat lisätietoja katsomalla videon alla olevasta upotuksesta tai lukemalla virallisen tiedotteen Striken sivuilta.

Strike on nyt tarjolla globaalisti sadassa eri maassa. Euroopan lisäksi appia voi käyttää lähes kaikissa Etelä-Amerikan maissa, Australiassa sekä useissa Afrikan ja Aasian maissa.

Strike tuo Eurooppaan koko palveluvalikoimansa:

  • Strike app: suosittu mobiiliappi
  • Strike Business: palvelut yrityksille
  • Strike Private: private banking palvelut sijoittajille
  • Strike OTC: OTC-treidaus
  • Strike Black & API: Palvelut sovelluskehittäjille

Bitcoinkeskuksen lukijoita kiinnostaa varmasti Strike-mobiilisovellus. Miltä se oikein näyttää? Bitconkeskus latasi sovelluksen App Storesta. Alla on näyttökuva kirjautumissivulta ja itse apin sisältä.

strike

On tärkeää ymmärtää, että Strike ei ole non-custodial lompakko kuten esimerkiksi Trust Wallet tai Exodus. Strike-lompakon asennus edellyttää myös henkilöllisyyden varmentamista. Strike toimii käytännössä kuin kryptovaluuttapörssi. Tämän ansiosta apissa on SEPA-pankkiyhteydet.

Striken yksi mielenkiintoisimmista ominaisuuksista ovat kuluttomat Bitcoin-siirrot. Tämä on mahdollista niputtamalla (batching) paljon transaktioita yhteen. Kuluttomiin siirtoihin täytyy kuitenkin varata max 24 tuntia aikaa. Se on hyvä ominaisuus piensijoittajille, jotka kärsivät jatkossa yhä enemmän Bitcoin-verkon korkeista transaktiomaksuista.

Pienet siirrot on nykyisin fiksuinta tehdä salamaverkon puolella. Strike on myös helppokäyttöinen Lightning-lompakko, joten salamaverkon siirrot onnistuvat varmasti myös aloittelijoilta. Salamaverkon siirroissa on vain marginaalinen kulu.

Voit lähettää Striken kautta myös euroja , jotka Strike liikuttaa salamaverkkoa hyödyntäen parissa sekunnissa. Strike konvertoi eurot satosheiksi, lähettää ne salamaverkossa eteenpäin ja konvertoi vastaanottajan päässä satoshit takaisin euroiksi.

Bitcoinin ostaminen onnistuu myös Striken kautta. Voit myös tehdä kuukausisäästämistä eli DCA-ostoja vaikka päivätasolla.

Jack Mallers mainostaa Striken kulujen olevan matalat. Termi kohtalaiset kulut olisi osuvampi, kun verrataan eurooppalaisten pörssien kulutasoon pienillä volyymeilla. Striken kulut alkavat 1,29 prosentista ja putoavat 0,79 prosentin tasolle korkealla volyymilla.

Lopuksi on hyvä mainita, että Strike on puhdas Bitcoin-sovellus. Se ei tue muita kryptovaluuttoja nyt, eikä varmasti myöskään tulevaisuudessa. Voit ladata Striken Googlen tai Applen sovelluskaupoista. Kannattaa etsiä appia pelkän Strike:n sijasta hakusanoilla Strike Bitcoin.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.