Bitcoinkeskus.comin tarkoituksena on levittää ajankohtaista ja objektiivista tietoa Bitcoinista sekä muista kryptovaluutoista. Aloittelija saa hyvät perustiedot kryptovaluuttojen maailmasta sivuston monien oppaiden avulla. Bitcoinkeskus julkaisee myös viikottain uutisia, joissa käsitellään kryptomaailman tärkeimpiä tapahtumia. Löydät sivustolta myös kryptovaluuttarankingin, kryptovaluuttojen kurssit sekä suosituimpien kryptovaluuttapörssien esittelyt.

Bitcoinkeskus pyrkii julkaisemaan kryptovaluutoista neutraalia informaatiota.

Huom! Bitcoinkeskus.com ei anna sijoitusvinkkejä. Bitcoinkeskus ei suosittele ostamaan Bitcoinia tai mitään muutakaan kryptovaluuttaa. 

Kun valitset itsellesi sopivaa kryptovaluuttapörssiä tai lompakkoa, on erittäin tärkeää tutustua huolellisesti eri vaihtoehtoihin. Etsi myös muiden käyttäjien kommentteja palveluista ja valitse omaan käyttötarkoitukseesi sopivat tuotteet. On tärkeää tiedostaa myös alalla olevat riskit!

Kryptovaluutat sekä erityisesti ICO:t sisältävät suuren riskin rahojen menettämisestä. Vaikka kryptovaluuttojen tuotot ovat olleet viime vuosina korkeita, niin kurssikehityksestä ei ole mitään takeita tulevaisuudessa. Vuosi 2018 on osoittanut sen, että suosittu kryptovaluutta voi menettää arvostaan 90 prosenttia puolen vuoden aikana. Myös kryptovaluuttojen säilyttämiseen liittyy tietoturvariskejä.

Suomen Finanssivalvonta on kryptovaluuttoihin liittyen aiheellisia varoituksia, jotka on hyvä käydä läpi tästä artikkelista. Ota myös selvää virtuaalivaluuttojen verotuksesta ennen sijoitusten tekemistä.

Sijoittajan on syytä ymmärtää, että kryptovaluuttojen markkina on edelleen hyvin nuori. Pörssien vaihdot ovat myös hyvin pieniä, kun verrataan perinteisiin sijoitusinstrumentteihin. Bitcoinin ja muiden kryptovaluuttojen kursseja on mahdollista manipuloida huomattavasti helpommin, kuin esimerkiksi pörssiosaketta.

Sivustolla on tasan yksi suositus: opiskele huolellisesti, ennen kuin edes harkitset sijoittamista kryptovaluuttoihin! DYOR – Do Your Own Research.

On suositeltavaa liittyä Bitcoin ja kryptovaluutat -aiheiseen ryhmään Facebookissa ja seurata kirjoituksia aiheesta. Kannattaa myös kysyä epävarmassa tilanteessa kokeneempien harrastajien mielipiteitä. Bitcointalk-foorumi on myös erittäin aktiivinen yhteisö, jossa saat yleensä nopeasti vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin englanniksi.

Yhteydenotot bitcoinkeskus.com -sivustoa koskien: info[at]bitcoinkeskus.com.

Voit laittaa mailiin myös toiveita sivustolla esiteltävistä kryptovaluutoista! Bitcoinkeskus on aina kiinnostunut keskustelemaan erilaisista yhteistyökuvioista.

Bitcoinkeskus sosiaalisessa mediassa: twitter.com/bitcoinkeskusfacebook.com/bitcoinkeskus

Coinmotion


Disclaimer: Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä eikä suosittele ostamaan mitään tiettyä kryptovaluuttaa. Kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Vuoden 2018 aikana suurin osa tunnetuista kryptovaluutoista on pudonnut yli 90% kurssihuipustaan. Lue lisää info-sivulta.