Info – tietoa meistä

tietoa bitcoinkeskus

Mikä on Bitcoinkeskus?

Bitcoinkeskus.com on Suomen johtava kryptovaluutta-aiheinen sivusto. Se on perustettu marraskuussa 2017. Bitcoinkeskuksen on perustanut Antti Hyppänen, joka toimii sivuston päätoimittajana.

Bitcoinkeskus julkaisee ajankohtaista ja objektiivista informaatiota kryptovaluuttojen maailmasta. Julkaisemme uusia artikkeleita joka viikko. Sivuston kohderyhmänä ovat kaikki kryptovaluutoista kiinnostuneet suomalaiset. Bitcoinkeskuksesta löytyy kymmenittäin oppaita myös aloitteleville kryptosijoittajille.

Bitcoinkeskus on laajentunut viime vuosina myös Bitcoinkeskus.comin ulkopuolelle. Esimerkiksi X- ja Youtube-tilimme ovat Suomen suurimmat ja aktiivisimmat kryptoihin liittyvät sometilit. Bitcoinkeskus on yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä kryptovaluuttoihin liittyen.

Jos olet sivustolla ensimmäistä kertaa, tutustu tähän artikkeliin: aloita tästä.

Kuka omistaa Bitcoinkeskuksen?

Bitcoinkeskuksen omistaa virolainen online-liiketoimintaa harjoittava Liike Miehet OÜ. Kyseessä on Virossa ja Norjassa asuvien suomalaisten omistama yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Pärnussa. Liike Miehet OÜ:n omistajilla on mittava kokemus online-liiketoiminnasta sekä kryptovaluuttojen maailmasta.

Sivuston päätoimittaja on Antti Hyppänen, joka on myös yksi Liike Miehet OÜ:n omistajista. Antti on seurannut kryptovaluuttojen maailmaa päivittäin jo vuodesta 2017 lähtien.

Liike Miehet OÜ omistaa Bitcoinkeskuksen lisäksi myös seuraavat kryptovaluutta-aiheiset sivustot: englanninkielinen AboutBitcoin.io, norjankielinen Bitcoinsentralen.no, ruotsinkielinen Bitcoincenter.se ja vironkielinen Bitcoinikeskus.ee.

Bitcoinkeskuksen somekanavat

Bitcoinkeskus on vahvasti esillä sosiaalisessa mediassa. X-tili @bitcoinkeskus twiittaa päivittäin alan merkittävimmistä uutisista. Se on Suomen suurin ja aktiivisin X-tili kryptovaluuttoihin liittyen. Seuraamalla Bitcoinkeskuksta pysyt ajan tasalla myös sivustomme julkaisuista.

Helmikuussa 2020 avattu Bitcoinkeskuksen Youtube-kanava nousi nopeasti Suomen suurimmaksi kryptoja käsitteleväksi kanavaksi. Videomme ovat saaneet valtavasti positiivista palautetta etenkin aloittelevilta sijoittajilta.

Seuraa Bitcoinkeskusta sosiaalisessa mediassa: YoutubeX | Instagram | TikTok.

Muista liittyä myös postituslistallemme! Saat pari kertaa viikossa hyödyllistä informaatiota kryptovaluutoista suoraan sähköpostiisi. Postituslistalle liittyminen on ilmaista, ja voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Disclaimer ja vastuuvapauslauseke

Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä tällä sivustolla eikä sosiaalisen median kanavissa. Mitään sivustolla näkyvää informaatiota ei pidä tulkita suositukseksi ostaa kryptovaluuttoja. Bitcoinkeskus antaa lukijoilleen vain yhden neuvon: DYOR – Do Your Own Research, eli tee aina omat tutkimuksesi.

On tärkeä ymmärtää, että kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Moni kryptovaluutta romahti yli 90 prosenttia vuoden 2018 sekä vuoden 2022 laskumarkkinoiden aikana. Kryptovaluuttojen historia on täynnä suurempia ja pienempiä romahduksia valtavien kurssinousujen vastapainoksi.

Jos sijoitat kryptovaluuttoihin, riskit eivät rajoitu vain kurssilaskuihin. Kryptovaluuttapörssejä on mennyt konkurssiin, minkä lisäksi tekniset ongelmat tai huolimattomuus voivat aiheuttaa varojen menettämisen.

Bitcoinkeskuksesta sekä Youtube-kanavalta löytyy paljon aloittelijoille hyödyllistä materiaalia. Tutustu huolellisesti tähän informaatioon ja pohdi tarkkaan, sopivatko kryptovaluutat sijoituskohteeksi juuri sinulle.

Ota myös selvää kryptovaluuttojen verotuksesta ennen sijoitusten tekemistä. Jokainen sijoittaja on velvollinen pitämään kirjaa osto- ja myyntitapahtumista ja raportoimaan mahdolliset voitot verottajalle. Sivuston tietosuojaseloste.

Mainostamisen periaatteet

Tämä sivusto sisältää kumppanuuslinkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla meidän linkkiemme kautta ja avaat käyttäjätilin tai ostat tuotteita tai palveluita.

Bitcoinkeskus on ollut koko historiansa ajan ilmaispalvelu ja haluamme pitää sivuston ilmaisena myös jatkossa. Voit tukea Bitcoinkeskusta ja auttaa palvelua pysymään ilmaisena kumppanuuslinkkimme kautta.

Bitcoinkeskus pyrkii valikoimaan palvelut huolellisesti, joita sivustolla mainostamme. Haluamme suositella lukijoillemme alan laadukkaimpia palveluita. Tästä syystä torjumme viikottain kymmeniä yhteistyötarjouksia.

Muista silti: jos päätät käyttää jotain sivustolla esiteltyä palvelua, olet itse sataprosenttisesti vastuussa varoistasi.

Varo huijauksia!

Sosiaaliseen mediaan on ilmestynyt viime vuosina feikkitilejä Bitcoinkeskukseen liittyen. Todennäköisesti niitä ilmestyy jatkossakin eri somekanaviin. Bitcoinkeskuksen viralliset some-kanavat ovat @bitcoinkeskus-handlella.

Feikkitilit luodaan muistuttamaan ulkoisesti Bitcoinkeskuksen tiliä käyttämällä esim. samaa logoa, nimeä tai taustakuvaa. Tämän jälkeen feikkitilit ottavat usein yhteyttä uhreihin yksityisviestien kautta.

Bitcoinkeskus ei pyydä sinua koskaan lähettämään meille euroja, kryptovaluuttaa, lompakkosi salasanoja tai mitään muutakaan. Bitcoinkeskus ei pyydä sinua maksamaan treidausvinkeistä tai muista palveluista.

Jos törmäät feikkitileihin sosiaalisessa mediassa, voit ottaa Bitcoinkeskukseen yhteyttä sähköpostilla tai edellä mainittujen somekanavien kautta.

Lue lisää yleisimmistä huijauksista tästä artikkelista.

Ota yhteyttä

Bitcoinkeskus on aina kiinnostunut keskustelemaan erilaisista yhteistyökuvioista. Voit laittaa sähköpostiin myös toiveita sisällöstä tai kysyä neuvoa kryptovaluuttoihin liittyvissä asioissa. Pyrimme vastaamaan jokaiseen yhteydenottoon.

Ota yhteyttä sähköpostilla info [at] bitcoinkeskus.com tai lähetä viestiä somekanavien kautta.

Kiitos!

Bitcoinkeskus haluaa kiittää sivustomme toimintaa tukeneita henkilöitä. Some-tileillämme on jo kymmeniä tuhansia seuraajaa, minkä lisäksi Bitcoinkeskus.comin kävijämäärät ovat kasvussa.

Erityiskiitos kaikille teille, jotka olette uudelleentwiitanneet twiittejä ja klikanneet tykkää-nappia eri somekanavissa. Jokainen postaus eri medioihin, jossa linkitetään Bitcoinkeskus.comin artikkeleihin, on myös arvokas.