Tietoa sivustosta

tietoa bitcoinkeskus

Mikä on Bitcoinkeskus.com?

Bitcoinkeskus.com on Suomen johtava kryptovaluutta-aiheinen sivusto. Se on perustettu marraskuussa 2017. Bitcoinkeskus on noussut viime vuosina Suomen parhaaksi tietolähteeksi kryptovaluutoista aktiivisen somen sekä laadukkaiden Bitcoinkeskus.com -julkaisujen myötä.

Bitcoinkeskus.com julkaisee ajankohtaista sekä objektiivista informaatiota. Kohderyhmämme ovat kaikki kryptovaluutoista kiinnostuneet suomalaiset, jotka hakevat laadukasta tietoa niin Bitcoinista kuin muistakin kryptovaluutoista.

Sivustolla julkaistaan kattavien oppaiden lisäksi viikottaiset uutis- ja markkinakatsaukset. Niissä käsitellään kryptomarkkinan kehitystä sekä alan tärkeimpiä uutisia. Löydät Bitcoinkeskuksesta myös kryptovaluuttojen kurssit sekä kryptovaluuttapörssien esittelyt.

Kuka sivustoa pyörittää?

Bitcoinkeskuksen toiminnasta vastaa virolainen online-liiketoimintaa harjoittava Liike Miehet OU. Kyseessä on Virossa ja Norjassa asuvien suomalaisten omistama yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Tallinnassa. Liike Miesten taustavoimista löytyy mittava kokemus online-liiketoiminnasta sekä kryptovaluuttojen maailmasta.

Sivuston yhteistyökumppanina toimii Media Investing OU, joka vastaa hakukoneoptimoinnista ja osittain digitaalisesta markkinoinnista.

Liike Miehet OU hallinnoi Bitcoinkeskuksen lisäksi myös muita kryptovaluuttasivustoja. Omistukseen kuuluvat mm. suomalaiset Cryptokolikot.com ja Kryptohuone.com, englanninkielinen AboutBitcoin.io, norjalainen Bitcoinsentralen.no sekä ruotsalainen Bitcoincenter.se.

Sivuston pääanalyytikkona toimii Antti Hyppänen, joka on myös yksi Liike Miehet OU:n omistajista. Antti vastaa Bitcoinkeskus.comin lisäksi some-kanavien sisällöntuotannosta ja kirjoittaa mm. kolumneja pörssiyhtiö Nordnetin blogiin.

Suomen aktiivisimmat some-kanavat

Bitcoinkeskus on jatkuvasti esillä myös sosiaalisen median kanavissa. Twitter-handle @BTCkeskus twiittaa päivittäin kaikista alan merkittävimmistä uutisista. Se on Suomen aktiivisin Twitter-tili kryptovaluuttoihin liittyen. Seuraamalla Twitter-tiliä pysyt myös ajan tasalla kaikista sivustomme julkaisuista.

Helmikuussa 2020 avattu Bitcoinkeskuksen Youtube-kanava nousi vuodessa Suomen suurimmaksi vain kryptovaluuttoja käsitteleväksi kanavaksi. Videomme ovat saaneet valtavasti positiivista palautetta ja kiitosta etenkin aloittelevilta sijoittajilta. Bitcoinkeskuksen videot keräsivät enemmän näyttöjä perustamisvuonna 2020 kuin muiden suomalaisten Bitcoin-kanavien videot yhteensä!

Seuraa Bitcoinkeskusta sosiaalisessa mediassa: Youtube | Facebook | Twitter | Instagram | TikTok. Muista liittyä myös postituslistallemme!

Disclaimer ja vastuuvapauslauseke

Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä tällä sivustolla eikä sosiaalisen median kanavissa. Mitään sivustolla näkyvää informaatiota ei pidä tulkita suositukseksi ostaa kryptovaluuttoja. Bitcoinkeskus antaa lukijoilleen vain yhden neuvon: DYOR – Do Your Own Research, eli tee aina myös omat tutkimuksesi.

On tärkeä ymmärtää, että kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Suurin osa kryptovaluutoista romahti yli 90 prosenttia vuoden 2018 sekä vuoden 2022 laskumarkkinoiden aikana. Kryptovaluuttojen historia on täynnä suurempia ja pienempiä romahduksia valtavien nousujen vastapainoksi.

Jos sijoitat kryptovaluuttoihin, riskit eivät rajoitu vain kurssilaskuihin. Kryptovaluuttapörssejä on mennyt konkurssiin, minkä lisäksi tekniset ongelmat tai huolimattomuus voivat aiheuttaa varojen menettämisen. Löydät informaatiota eri talletusmuotojen riskeistä tästä artikkelista.

Bitcoinkeskuksesta sekä Youtube-kanavalta löytyy paljon aloittelijoille hyödyllistä materiaalia. Niissä käsitellään Bitcoinin kurssikehitystä, potentiaalisia altcoineja ja niin edelleen. Tutustu huolellisesti tähän informaatioon ja pohdi tarkkaan, sopivatko kryptovaluutat sijoituskohteeksi juuri sinulle.

Ota myös selvää kryptovaluuttojen verotuksesta ennen sijoitusten tekemistä. Jokainen sijoittaja on velvollinen pitämään kirjaa osto- ja myyntitapahtumista ja raportoimaan mahdolliset voitot verottajalle.

Mainostamisen periaatteet

Tämä sivusto sisältää kumppanuuslinkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla meidän linkkiemme kautta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tilin avaamista kryptovaluuttapörssiin tai palveluiden ostoa.

Bitcoinkeskus on ollut koko historiansa ajan ilmaispalvelu kaikissa eri medioissa. Haluamme pitää sivuston ilmaisena myös jatkossa. Voit tukea Bitcoinkeskusta ja auttaa palvelua pysymään ilmaisena kumppanuuslinkkimme kautta.

Bitcoinkeskus pyrkii valikoimaan palvelut huolellisesti, joita sivustolla mainostamme. Haluamme suositella lukijoillemme alan laadukkaimpia palveluita. Tästä syystä torjumme viikottain kymmeniä yhteistyötarjouksia. Muista silti, että jos päätät käyttää jotain sivustolla esiteltyä palvelua, olet aina sataprosenttisesti vastuussa varoistasi.

Varo huijauksia!

Sosiaaliseen mediaan on ilmestynyt vuoden 2021 aikana feikkitilejä Bitcoinkeskuksesta. Todennäköisesti niitä ilmestyy jatkossakin Twitteriin, Facebookin ja mahdollisesti Youtubeen. Bitcoinkeskuksen viralliset some-kanavat löydät tästä: Youtube | Facebook | Twitter | Instagram | TikTok. Jos törmäät mihin tahansa Bitcoinkeskus some-tiliin näiden lisäksi, kyseessä on feikkitili eli scammi eli huijausyritys.

Feikkitilit luodaan muistuttamaan ulkoisesti Bitcoinkeskuksen tiliä käyttämällä esim. samaa logoa, nimeä tai taustakuvaa. Tämän jälkeen feikkitilit ilmoittavat kilpailuista tai palkinnoista seuraajilleen.

Bitcoinkeskus ei pyydä sinua koskaan lähettämään kryptovaluuttaa, lompakkosi salasanoja tai mitään muutakaan. Bitcoinkeskus ei pyydä sinua maksamaan treidausvinkeistä tai muista palveluista.

Jos törmäät feikkitileihin sosiaalisessa mediassa, voit ottaa Bitcoinkeskukseen yhteyttä sähköpostilla tai edellä mainittujen somekanavien kautta.

Ota yhteyttä

Bitcoinkeskus on aina kiinnostunut keskustelemaan erilaisista yhteistyökuvioista. Voit laittaa mailiin myös toiveita sisällöstä tai kysyä neuvoa kryptovaluuttoihin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info [at] bitcoinkeskus.com.

Kiitos!

Bitcoinkeskus haluaa kiittää kaikkia sivustomme toimintaa tukeneita henkilöitä. Some-tileillämme on jo yli 10.000 seuraajaa, minkä lisäksi Bitcoinkeskus.comin kävijämäärät ovat kasvussa.  Erityiskiitos kaikille, jotka ovat uudelleentwiitanneet twiittejä sekä klikanneet tykkää-nappia eri some-kanavissa. Jokainen postaus eri medioihin, jossa linkitetään Bitcoinkeskus.comin artikkeleihin, on myös arvokas.

Photo by Jordan Encarnacao on Unsplash