Mikä on Bitcoinkeskus.com?

Bitcoinkeskus.com on Suomen johtava kryptovaluutta-aiheinen sivusto. Bitcoinkeskus on perustettu marraskuussa 2017. Se on noussut viime vuosina Suomen aktiivisimmaksi kryptosivustoksi laadukkaisen sosiaalisen median sekä Bitcoinkeskus.com -julkaisujen myötä.

Bitcoinkeskus.com julkaisee ajankohtaista ja objektiivista informaatiota Bitcoinista sekä muista kryptovaluutoista. Kohderyhmämme ovat kaikki kryptovaluutoista kiinnostuneet suomalaiset, jotka tarvitsevat laadukasta ja objektiivista informaatiota kryptovaluuttojen maailmasta.

Sivustolla julkaistaan oppaiden lisäksi myös viikottainen uutiskatsaus, jossa käsitellään kryptovaluuttamarkkinoiden kehitystä sekä alan tärkeimpiä tapahtumia. Löydät Bitcoinkeskuksesta myös kryptovaluuttojen kurssit sekä kryptovaluuttapörssien esittelyt.

Kuka sivustoa pyörittää?

Bitcoinkeskuksen toiminnasta vastaa virolainen online-liiketoimintaa harjoittava Liike Miehet OU. Kyseessä on Virossa ja Norjassa asuvien suomalaisten omistama yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Tallinnassa. Liike Miesten taustavoimista löytyy mittava kokemus online-liiketoiminnasta sekä kryptovaluuttojen maailmasta.

Sivuston yhteistyökumppanina toimii Media Investing OU, joka vastaa hakukoneoptimoinnista ja osittain digitaalisesta markkinoinnista.

Liike Miehet OU hallinnoi Bitcoinkeskuksen lisäksi myös muita kryptovaluuttasivustoja. Omistukseen kuuluvat mm. suomalaiset Cryptokolikot.com ja Kryptohuone.com, englanninkielinen AboutBitcoin.io sekä norjalainen Bitcoinsentralen.no.

Sivuston pääanalyytikkona toimii Antti Hyppänen, joka on myös yksi Liike Miehet OU:n omistajista. Antti vastaa Bitcoinkeskus.comin lisäksi sivuston some-kanavien sisällöntuotannosta ja kirjoittaa mm. kolumneja pörssiyhtiö Nordnetin blogiin.

Suomen aktiivisimmat some-kanavat

Bitcoinkeskus on päivittäin esillä myös sosiaalisen median eri kanavissa. Twitter-handle @BTCkeskus twiittaa päivittäin kaikista alan merkittävimmistä uutisista. Se on Suomen aktiivisin Twitter-tili kryptovaluuttoihin liittyen. Seuraamalla Twitter-tiliä pysyt myös ajan tasalla kaikista sivustomme julkaisuista.

Helmikuussa 2020 avattu Bitcoinkeskuksen Youtube-kanava nousi alle vuodessa Suomen suurimmaksi 100% kryptovaluuttoja käsitteleväksi kanavaksi! Videomme ovat saaneet valtavasti positiivista palautetaa ja kiitosta nimenomaan aloittelevilta käyttäjiltä. Bitcoinkeskuksen videot keräsivät enemmän näyttöjä vuonna 2020, kuin muiden suomalaisten Bitcoin-kanavien videot yhteensä.

Seuraa Bitcoinkeskusta sosiaalisessa mediassa: Youtube | Facebook | Twitter

Disclaimer ja vastuuvapauslauseke

Bitcoinkeskus.com ei anna sijoitusvinkkejä tällä verkkosivustolla eikä myöskään eri sosiaalisen median kanavissa. Mitään sivustolla näkyvää informaatiota ei pidä tulkita suositukseksi ostaa kryptovaluuttoja. Bitcoinkeskus antaa lukijoilleen vain yhden neuvon: DYOR – Do Your Own Research, eli tee aina myös omat tutkimuksesi.

On erittäin tärkeä ymmärtää, että kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Suurin osa kryptovaluutoista romahti 90-99% vuoden 2018 pitkässä laskumarkkinassa. Myös Bitcoinin kurssi romahti tuolloin huipustaan yli 80 prosenttia. Kryptovaluuttojen historia on täynnä suurempia ja pienempiä romahduksia valtavien nousujen vastapainoksi.

Jos sijoitat kryptovaluuttoihin, riskit eivät rajoitu vain kurssilaskuihin. Kryptovaluuttapörssejä on hakkeroitu, minkä lisäksi tekniset ongelmat tai huolimattomuus voivat aiheuttaa varojen menettämisen lompakko-ohjelmistojen avulla. Löydät informaatiota eri talletusmuotojen riskeistä tästä artikkelista.

Jos päätät käyttää jotain sivulla esiteltyä tuotetta tai palvelua, olet aina 100-prosenttisesti itse vastuussa varoistasi.

Bitcoinkeskuksesta sekä Youtube-kanavalta löytyy paljon aloittelijoille hyödyllistä materiaalia, jossa käsitellään Bitcoinin kurssikehitystä, potentiaalisia altcoineja ja niin edelleen. Tutustu huolellisesti tähän informaatioon ja pohdi tarkkaan, sopivatko kryptovaluutat sijoituskohteeksi juuri sinulle.

Ota myös selvää kryptovaluuttojen verotuksesta ennen sijoitusten tekemistä. Jokainen sijoittaja on velvollinen pitämään kirjaa osto- ja myyntitapahtumista ja raportoimaan mahdolliset voitot verottajalle.

Varo huijauksia!

Sosiaaliseen mediaan on ilmestynyt vuoden 2021 aikana feikkitilejä Bitcoinkeskuksesta. Todennäköisesti niitä ilmestyy jatkossakin Twitteriin, Facebookin ja mahdollisesti Youtubeen. Bitcoinkeskuksen viralliset some-kanavat löydät tästä: Youtube | Facebook | Twitter. Jos törmäät mihin tahansa Bitcoinkeskus some-tiliin näiden lisäksi, kyseessä on feikkitili eli scammi eli huijausyritys.

Feikkitilit luodaan muistuttamaan ulkoisesti Bitcoinkeskuksen tiliä käyttämällä esim. samaa logoa, nimeä tai taustakuvaa. Tämän jälkeen feikkitilit ilmoittavat kilpailuista tai palkinnoista seuraajilleen.

Bitcoinkeskus ei pyydä sinua koskaan lähettämään kryptovaluuttaasi, lompakkosi salasanoja tai mitään muuta vastaavaa. Bitcoinkeskus ei pyydä sinua maksamaan treidausvinkeistä tai muista palveluista. 

Jos törmäät feikkitileihin sosiaalisessa mediassa, voit ottaa Bitcoinkeskukseen yhteyttä sähköpostilla info [at] bitcoinkeskus.com tai edellä mainittujen somekanavien kautta.

Ota yhteyttä

Bitcoinkeskus on aina kiinnostunut keskustelemaan erilaisista yhteistyökuvioista. Voit laittaa mailiin myös toiveita sisällöstä tai kysyä neuvoa kryptovaluuttoihin liittyvissä asioissa. Ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen info [at] bitcoinkeskus.com.

Kiitos!

Bitcoinkeskus haluaa kiittää kaikkia sivustomme toimintaa tukeneita henkilöitä. Some-tileillämme on jo tuhansia seuraajia, minkä lisäksi Bitcoinkeskus.comin kävijämäärät ovat mukavassa kasvussa.  Erityiskiitos kaikille, jotka ovat uudelleentwiitanneet twiittejä sekä klikanneet tykkää-nappia eri some-kanavissa. Jokainen postaus eri medioihin, jossa linkitetään Bitcoinkeskus.comin artikkeleihin, on myös arvokas.

Sivusto sisältää affiliate- eli kumppanuuslinkkejä. Hankkimalla tuotteita tai palveluita Bitcoinkeskuksen kautta, tuet sivuston toimintaa ja mahdollistat sen pysymisen ilmaispalveluna myös tulevaisuudessa.