Bitcoinkeskus.com -sivuston tarkoituksena on levittää ajankohtaista tietoa Bitcoinista sekä muista kryptovaluutoista. Bitcoinkeskus.com ei anna sijoitusvinkkejä. Bitcoinkeskus ei suosittele ostamaan Bitcoinia tai mitään muutakaan kryptovaluuttaa.

loading...

Kun valitset itsellesi sopivaa kryptovaluuttapörssiä tai lompakkoa, on erittäin tärkeää tutustua huolellisesti eri vaihtoehtoihin. Lue myös muiden käyttäjien kommentteja palveluista ja valitse omaan käyttötarkoitukseesi sopivat tuotteet. Tärkeää: tiedosta myös alalla olevat riskit!

Sivuston tarkoitus on informoida lukijoitaan mielenkiintoisista uutisista ja opastaa turvalliseen toimintaan kryptovaluuttojen maailmassa. Sivustolla on tasan yksi suositus: opiskele huolellisesti, ennen kuin edes harkitset sijoittamista kryptovaluuttoihin. Tämän sivuston artikkelit ovat hyvä paikka aloittaa!

Kryptovaluutat sekä erityisesti ICO:t sisältävät suuren riskin rahojen menettämisestä. Vaikka kryptovaluuttojen tuotot ovat olleet viime vuosina korkeita, niin kurssikehityksestä ei ole mitään takeita tulevaisuudessa. Myös kryptovaluuttojen säilyttämiseen liittyy tietoturvariskejä, jotka on hyvä ymmärtää täysin. Suomen Finanssivalvonta on kryptovaluuttoihin liittyen aiheellisia varoituksia, jotka on hyvä käydä läpi tästä artikkelista.

On erittäin suositeltavaa liittyä Bitcoin-aiheiseen ryhmään Facebookissa ja seurata kirjoituksia aiheesta. Kannattaa myös kysyä epävarmassa tilanteessa kokeneempien harrastajien mielipiteitä. Bitcointalk-foorumi on myös erittäin aktiivinen yhteisö, jossa saat yleensä nopeasti vastauksia mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin.

Yhteydenotot bitcoinkeskus.com -sivustoa koskien: info[at]bitcoinkeskus.com. Voit laittaa mailiin myös toiveita sivustolla esiteltävistä kryptovaluutoista! Bitcoinkeskus on aina kiinnostunut keskustelemaan erilaisista yhteistyökuvioista.

Bitcoinkeskus sosiaalisessa mediassa: twitter.com/bitcoinkeskus - facebook.com/bitcoinkeskus

Tule keskustelemaan aiheesta lisää Bitcoinkeskuksen foorumille!