Info – tietoa meistä

tietoa bitcoinkeskus

Mikä on Bitcoinkeskus?

Bitcoinkeskus.com on Suomen johtava kryptovaluutta-aiheinen sivusto. Se on perustettu marraskuussa 2017. Bitcoinkeskuksen on perustanut Antti Hyppänen, joka toimii yhä sivuston päätoimittajana.

Bitcoinkeskus julkaisee ajankohtaista ja objektiivista informaatiota kryptovaluuttojen maailmasta. Julkaisemme uusia artikkeleita joka viikko. Sivuston kohderyhmänä ovat kaikki kryptovaluutoista kiinnostuneet henkilöt. Bitcoinkeskuksesta löytyy kymmenittäin oppaita myös aivan aloitteleville kryptosijoittajille.

Bitcoinkeskus on laajentunut viime vuosina verkkosivusto Bitcoinkeskus.comin ulkopuolelle. Esimerkiksi Twitter- ja Youtube-tilimme ovat Suomen suurimmat ja aktiivisimmat kryptoihin liittyvät sometilit. Bitcoinkeskus on nykyisin yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä kryptovaluuttoihin liittyen.

Kuka omistaa Bitcoinkeskuksen?

Bitcoinkeskuksen omistaa virolainen online-liiketoimintaa harjoittava Liike Miehet OÜ. Kyseessä on Virossa ja Norjassa asuvien suomalaisten omistama yhtiö, jonka pääkonttori sijaitsee Tallinnassa. Liike Miehet OÜ:n omistajilla on mittava kokemus online-liiketoiminnasta sekä kryptovaluuttojen maailmasta.

Sivuston päätoimittaja on Antti Hyppänen, joka on myös yksi Liike Miehet OÜ:n omistajista. Antti vastaa myös Bitcoinkeskuksen some-kanavien sisällöntuotannosta. Antti Hyppänen on seurannut kryptovaluuttamarkkinaa päivittäin vuodesta 2017 lähtien.

Liike Miehet OÜ omistaa Bitcoinkeskuksen lisäksi myös seuraavat kryptovaluutta-aiheiset sivustot: suomalainen Cryptokolikot.com, englanninkielinen AboutBitcoin.io, norjalainen Bitcoinsentralen.no sekä ruotsalainen Bitcoincenter.se.

Bitcoinkeskuksen somekanavat

Bitcoinkeskus on vahvasti esillä myös sosiaalisessa mediassa. Twitter-tili @bitcoinkeskus twiittaa päivittäin alan merkittävimmistä uutisista. Se on Suomen suurin ja aktiivisin Twitter-tili kryptovaluuttoihin liittyen. Seuraamalla Bitcoinkeskuksta Twitterissä pysyt ajan tasalla myös sivustomme julkaisuista.

Helmikuussa 2020 avattu Bitcoinkeskuksen Youtube-kanava nousi nopeasti Suomen suurimmaksi vain kryptovaluuttoja käsitteleväksi kanavaksi. Videomme ovat saaneet valtavasti positiivista palautetta etenkin aloittelevilta sijoittajilta.

Seuraa Bitcoinkeskusta sosiaalisessa mediassa: Youtube | Facebook | Twitter | Instagram | TikTok.

Muista liittyä myös postituslistallemme! Saat pari kertaa viikossa hyödyllistä informaatiota kryptovaluutoista suoraan sähköpostiisi. Postituslistalle liittyminen on ilmaista, ja voit lopettaa tilauksen milloin tahansa.

Disclaimer ja vastuuvapauslauseke

Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä tällä sivustolla eikä sosiaalisen median kanavissa. Mitään sivustolla näkyvää informaatiota ei pidä tulkita suositukseksi ostaa kryptovaluuttoja. Bitcoinkeskus antaa lukijoilleen vain yhden neuvon: DYOR – Do Your Own Research, eli tee aina omat tutkimuksesi.

On tärkeä ymmärtää, että kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Moni kryptovaluutta romahti yli 90 prosenttia vuoden 2018 sekä vuoden 2022 laskumarkkinoiden aikana. Kryptovaluuttojen historia on täynnä suurempia ja pienempiä romahduksia valtavien nousujen vastapainoksi.

Jos sijoitat kryptovaluuttoihin, riskit eivät rajoitu vain kurssilaskuihin. Kryptovaluuttapörssejä on mennyt konkurssiin, minkä lisäksi tekniset ongelmat tai huolimattomuus voivat aiheuttaa varojen menettämisen.

Bitcoinkeskuksesta sekä Youtube-kanavalta löytyy paljon aloittelijoille hyödyllistä materiaalia. Tutustu huolellisesti tähän informaatioon ja pohdi tarkkaan, sopivatko kryptovaluutat sijoituskohteeksi juuri sinulle.

Ota myös selvää kryptovaluuttojen verotuksesta ennen sijoitusten tekemistä. Jokainen sijoittaja on velvollinen pitämään kirjaa osto- ja myyntitapahtumista ja raportoimaan mahdolliset voitot verottajalle.

Mainostamisen periaatteet

Tämä sivusto sisältää kumppanuuslinkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla meidän linkkiemme kautta. Tämä tarkoittaa esimerkiksi tilin avaamista kryptovaluuttapörssiin tai palveluiden ostoa.

Bitcoinkeskus on ollut koko historiansa ajan ilmaispalvelu kaikissa eri medioissa. Haluamme pitää sivuston ilmaisena myös jatkossa. Voit tukea Bitcoinkeskusta ja auttaa palvelua pysymään ilmaisena kumppanuuslinkkimme kautta.

Bitcoinkeskus pyrkii valikoimaan palvelut huolellisesti, joita sivustolla mainostamme. Haluamme suositella lukijoillemme alan laadukkaimpia palveluita. Tästä syystä torjumme viikottain kymmeniä yhteistyötarjouksia. Muista silti, että jos päätät käyttää jotain sivustolla esiteltyä palvelua, olet aina sataprosenttisesti vastuussa varoistasi.

Varo huijauksia!

Sosiaaliseen mediaan on ilmestynyt vuoden 2021 aikana feikkitilejä Bitcoinkeskuksesta. Todennäköisesti niitä ilmestyy jatkossakin Twitteriin, Facebookin ja mahdollisesti Youtubeen. Bitcoinkeskuksen kaikki some-kanavat ovat bitcoinkeskus-nimellä.

Feikkitilit luodaan muistuttamaan ulkoisesti Bitcoinkeskuksen tiliä käyttämällä esim. samaa logoa, nimeä tai taustakuvaa. Tämän jälkeen feikkitilit ilmoittavat kilpailuista tai palkinnoista seuraajilleen.

Bitcoinkeskus ei pyydä sinua koskaan lähettämään euroja, kryptovaluuttaa, lompakkosi salasanoja tai mitään muutakaan. Bitcoinkeskus ei pyydä sinua maksamaan treidausvinkeistä tai muista palveluista.

Jos törmäät feikkitileihin sosiaalisessa mediassa, voit ottaa Bitcoinkeskukseen yhteyttä sähköpostilla tai edellä mainittujen somekanavien kautta.

Ota yhteyttä

Bitcoinkeskus on aina kiinnostunut keskustelemaan erilaisista yhteistyökuvioista. Voit laittaa sähköpostiin myös toiveita sisällöstä tai kysyä neuvoa kryptovaluuttoihin liittyvissä asioissa. Pyrimme vastaamaan jokaiseen yhteydenottoon.

Ota yhteyttä sähköpostilla info [at] bitcoinkeskus.com tai lähetä viestiä somekanavien kautta.

Kiitos!

Bitcoinkeskus haluaa kiittää sivustomme toimintaa tukeneita henkilöitä. Some-tileillämme on jo kymmeniä tuhansia seuraajaa, minkä lisäksi Bitcoinkeskus.comin kävijämäärät ovat kasvussa.

Erityiskiitos kaikille teille, jotka olette uudelleentwiitanneet twiittejä ja klikanneet tykkää-nappia eri somekanavissa. Jokainen postaus eri medioihin, jossa linkitetään Bitcoinkeskus.comin artikkeleihin, on myös arvokas.