Uutiset
24
marras
kryptovaluutta bitcoin

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Etelä-Korean sijoittajat nostavat Bitcoin Cashin kurssia

Bitcoin Cash on tällä hetkellä vahvassa nousussa. Jos BCH:n historia ei ole sinulle tuttu, niin kyseinen valuutta erosi Bitcoinista elokuun alussa tapahtuneen hard forkin jälkeen. Sen kurssi on ollut Bitcoin-sisällissodan jälkeen varsin alavireinen, mutta nyt mennään taas vauhdilla ylös päin.

Artikkelin kirjoitushetkellä Bitcoin Cashin kurssi on noin 1700$, mikä tarkoittaa 10% nousua viimeisen 24h aikana ja peräti 51,65% nousua edeltävän viikon aikana. Tämä muutos on tapahtunut ilman merkittävää korjausliikettä Bitcoinin kurssissa, mikä on mielenkiintoista. Aiemmin näytti siltä, että Bitcoinien välinen sota liitti valuuttojen kurssit tiukasti yhteen. Bitcoin Cashin kurssi nousi lähinnä Bitcoinin laskiessa, kun BCH:n kannattajat möivät pois omistustaan BTC-kolikoista.

Nyt Bitcoin Cash on luonut selkeästi uuden trendin, missä ei ole erityistä korrelaatiota Bitcoinin kurssiin. BCH:n noususta huolimatta Bitcoin ei ole laskenut lainkaan. Itse asiassa, Bitcoin on noussut viimeisen viikon aikana noin 4,6 prosenttia.

Kurssin vahva ylämäki on myös nostanut Bitcoin Cashin markkina-arvon lähelle 30 miljardia dollaria. Se hätyyttelisi normaalisti Ethereumin kakkospaikka bittirahojen rankingissa, mutta Ether on juuri nyt myös todella väkevässä nousuvireessä.

Tilanne on tällä hetkellä se, että kaikkien kryptovaluuttojen yhteenlaskettu markkina-arvo nousee kovaa tahtia. Kyseinen lukema oli vain reilut 10 päivää sitten 200 miljardia, mutta nyt puhutaan jo 265 miljardista dollarista. Toisin sanoen, fiat-rahaa vaihdetaan kryptovaluutoiksi koko ajan suuremmalla volyymilla.

Bitcoin Cashin kurssinousun takana ovat korealaiset. Tämä näkyy hyvin Coinmarketcap.com -sivustolta, joka listaa volyymiltaan suurimmat markkinapaikat.

Artikkelin kirjoitushetkellä lähes 40% volyymista tulee korealaisesta Bithum-pörssistä ja valuuttaparista BCH/KRW. Etelä-Korean Wonia vaihdetaan siis Bitcoin Cashiksi. Samaa tehdään kovaa tahtia myös Coinone ja Korbit -pörsseissä.

Etelä-Korea on noussut vahvaksi peluriksi kryptovaluutojen markkinoilla. Korealaiset sijoittajat ovat omaksuneet kryptovaluutat nopeasti osaksi portfoliotaan. Uusinta kurssinousua vauhdittaa myös maan finanssivalvonnan, Financial Supervisory Service (FSS), lausunto. Sen mukaan virasto ei aio valvoa bittirahojen treidausta, sillä ne eivät ole tällä hetkellä virallista valuuttaa.

”Though we are monitoring the practice of cryptocurrency trading, we don’t have plans right now to directly supervise exchanges. Supervision will come only after the legal recognition of digital tokens as a legitimate currency.”

Tämä lausunto on innostanut sijoittajia Bitcoin Cashin kimppuun sankoin joukoin. Treidausvolyymit ovat nousseet reippaasti viimeisen parin päivän aikana. Artikkelin kirjoitushetkellä 24h volyymit ovat: Bitcoin 4,9 miljardia dollaria, Ethereum 2,1 ja Bitcoin Cash 3,3. Nämä luvut kertovat myös omaa kieltään BCH:n suosiosta.

Bitcoin Cash saa myös alati kasvavaa kannatusta pörssien sekä lompakon valmistajien keskuudessa. Eräs maailman suurimmista pörsseistä, Bitstamp, aikoo lisätä BCH:n listoilleen ensi kuussa. Kryptolompakoita hallinnoiva Bitwala aikoo puolestaan lisätä Bitcoin Cashin platformiinsa. Bitwalalla on tällä hetkellä yli 57 000 asiakasta.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *