Dash on viikon kovimpia nousijoita

Bitcoin kurssikehitys - paras kryptovaluutta

Yksityisyyteen vahvasti panostava altcoin Dash on saavuttanut ennätystason 570 dollaria per kolikko. Viime aikainen nousu on ollut vahvaa Dashin client-päivityksestä ja uusista ominaisuuksista johtuen.

Rekisteröidy Binancelle

Dash Coren versio 1.12 julkaistiin marraskuun 8. päivänä. Se tuo mukanaan 10-kertaa pienemmät transaktiokustannukset sekä 2MB blokin.

Päivityksen jälkeen Dash on nostanut kurssiaan yli 250 dollaria ja päätynyt viime päivinä jopa ATH (all time high)-tasolle. Vahva kurssimuutos on myös nostanut Dashin markkina-arvoltaan viidenneksi suurimmaksi kryptovaluutaksi. Dashin kurssi tällä hetkellä:

Projektin uusin yhteistyökuvio KuvaCashin tähtää Zimbabwen vaikean taloustilanteen helpottamiseen.

Yksi Dash-valuuttaan vahvimmin uskovista julkisuuden henkilöistä on erityisesti Bitcoinin puolestapuhujana tunnettu Max Keiser. Dash on Keiserin luoman 16-osaisen TV-sarjan sponsori. Sarjassa Max Keiser matkustaa Stephen Baldwinin kanssa ympäri Yhdysvaltoja levittäen kryptovaluuttojen ilosanomaa.

Keiser julkistaessa sarjan (The Great American Pilgrimage) trailerin aiemmin tällä viikolla, hän puhui krypto-yhteisölle Dashin vahvasta roolista maksuliikenteen hoitajana. Bitcoinin tehtävä on Keiserin mielestä täyttää sijoittajien vaatimukset kryptovaluuttoihin sekä toimia digiltaalisena kultana. Maksuliikenteen hoitamiseen on olemassa hänen mielestään sopivampia kryptovaluuttoja, kuten esimerkiksi Dash. Keiser kommentoi uutissivusto Dash Force Newsille mm. seuraavaa:

Vaikka Dash onkin noussut viime aikoina uusiin korkeuksiin, se on edelleen kaukana Bitcoinin lukemista. Tätä kolikkoa kannattaa kuitenkin pitää silmällä!

Lähde: The Coin Telegraph

Alec Baldwin eToro


Disclaimer: Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä eikä suosittele ostamaan mitään tiettyä kryptovaluuttaa. Kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Vuoden 2018 aikana suurin osa tunnetuista kryptovaluutoista on pudonnut yli 90% kurssihuipustaan. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*