Kryptovaluuttapörssit
22
marras
crypto.com käyttöopas kokemuksia

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Crypto.com kokemuksia: Suomalaisten suosikki

Crypto.com on yksi kryptomarkkinoiden tunnetuimmista brändeistä. Bitcoinkeskuksen tiimillä on Crypto.com kokemuksia jo monen vuoden ajalta.

Crypto.com rekisteröinti tapahtuu lataamalla palvelun oma mobiiliappi. Crypto.comin käyttämiseksi on suoritettava KYC-prosessi eli henkilötietojen varmennus. Crypto.com-tilille on helppo tallettaa euroja SEPA-siirrolla. Crypto.com -palvelusta voi ostaa yli 200 erilaista kryptovaluuttaa. Crypto.com ei peri euroilla tehdyistä ostoista lainkaan kuluja. Crypto.com -tilille voi myös tallettaa kryptovaluuttoja.

Visa debit -kortin käyttöönotto tapahtuu Crypto.com -mobiiliapista. Crypto.comin Visa-kortilla saatu cashback on Suomessa verotettavaa tuloa. Crypto.comia voi suositella kaikille sijoittajille, jotka haluavat laajan valikoiman kryptovaluuttoja sekä toimivan debitkortin.

Yleistietoa Crypto.comista

Crypto.com on yksi kryptomarkkinoiden tunnetuimmista brändeistä. Crypto.com käynnisti toimintansa jo vuonna 2016 nimellä Monaco Card. Yhtiön toimitusjohtaja ja keulahahmo on ollut alusta asti Kris Marszalek.

Crypto.comin tunnetuin palvelu on Visa debit -kortti sekä siihen liittyvä CRO-token. Halvin Visa-kortti on aina ollut ilmainen, mutta CRO-tokenia steikkaamalla saa parempia etuja kuten cashbackin aina 5 prosenttiin asti.

Kortit ja siihen liittyvä token tunnettiin aluksi nimellä Monaco. Yhtiö suoritti vuonna 2018 uudelleenbrändäyksen Crypto.comiksi. Samalla toiminta laajensi toimintaansa pelkistä Visa-korteista myös oman lohkoketjun rakentamiseen. Crypto.comin älysopimusalusta tunnetaan nimellä Cronos.

Jos haluat tietää enemmän Cronos-platformista ja CRO-tokenista, lue lisää Bitcoinkeskuksen Cronos-oppaasta.

Crypto.comin brändi nousi todella tunnetuksi vuoden 2021 kryptobuumin aikana. Yhtiö teki valtavan mainoskampanjan Matt Damonin tähdittämänä ja maksoi mm. 700 miljoonaa dollaria NBA-seura La Lakersin kotistadionin nimioikeuksista. Crypto.com oli myös vuoden 2022 futiksen MM-kisojen pääsponsori.

Crypto.comin appi on todella suosittu kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspaikka. Crypto.comin appia käytetään myös Visa-kortin hallintaan.

Onko Crypto.com huijaus?

Crypto.com ei ole huijaus. Kyseessä on jo vuonna 2016 perustettu yhtiö, joka palvelee globaalisti jo 100 miljoonaa asiakasta.

On tärkeää ymmärtää, että verkkorikolliset hyödyntävät tunnettujen kryptovaluuttapörssien brändejä. Saatat saada sähköpostia tai WhatsApp-viestin henkilöltä, joka esiintyy Crypto.comin edustajana ja tarjoaa sinulle sijoituspalveluita. Crypto.com ei ota yhteyttä ihmisiin tällä tavoin. Kyse on silloin aina huijauksesta, jonka takana on globaali verkkorikollisten rinki – ei Crypto.com.

Mikä on Crypto.com DeFi Wallet?

Crypto.com DeFi Wallet on täysin erillinen lompakkosovellus. Tämä artikkeli ei käsittele DeFi Wallettia, vaan kyseessä on opas Crypto.com -palvelun käyttöön.

DeFi Walletin etu käyttäjälle on se, että privaattiavaimet ovat koko ajan hallussasi eikä Crypto.comilla (tai millään muullakaan taholla) ole pääsyä varoihisi. Moni Crypto.comin käyttäjä asentaa myös DeFi Walletin ja siirtää kolikot sinne oston jälkeen Crypto.comin apista.

Jos DeFi Wallet kiinnostaa sinua, siitä löytyy erillinen opas tästä linkistä: Crypto.com DeFi Wallet -käyttöopas.

Crypto.com kokemuksia

Bitcoinkeskuksen tiimillä on Crypto.com kokemuksia jo monen vuoden ajalta. Kerromme tässä kappaleessa tiimimme kokemuksia kortin sekä mobiiliapin käytöstä.

Crypto.com mobiiliappi on erittäin helppokäyttöinen. Se on noussut hyvästä syystä etenkin aloittelevien sijoittajien suosioon. Päätoiminnot ovat loogisesti sijoitettuja, ja kryptojen ostaminen on helppoa. Myös kryptovaluuttojen siirrot appiin sekä ulos käsitellään todella nopeasti.

Mobiiliapista puuttuvat kehittyneet treidaustyökalut eli kryptovaluuttapörssi. Crypto.comilla on tätä varten oma Crypto.com Exchange eli täysin erillinen kryptopörssi. Crypto.com appi sopii parhaiten tavalliselle sijoittajalle, joka ei käytä futuureja, vipua tai muita kehittyneitä treidaustyökaluja.

Crypto.com kortti toimii kuin mikä tahansa muukin debit-kortti. Halvin vaihtoehto on täysin ilmainen, eli kuukausi- tai vuosimaksuja ei ole. Muista ensin aktivoida kortti sen saatuasi. Tämä tapahtuu Crypto.com -sovelluksen kautta, kuten kaikki muukin tiliisi ja korttiin liittyvän tiedon hallinta. Kerromme kortista lisää myöhemmin tässä artikkelissa.

visa debit -kortit

Crypto.comin Visa toimii kaikissa ravintoloissa, kaupoissa, huoltoasemilla jne. jotka hyväksyvät Visa- ja Mastercard-kortit. Sitä voi käyttää aivan hyvin päivittäisten ostosten tekemiseen oman pankin debit-kortin sijaan.

Tiimimme jäsenillä on kokemuksia Visan käytöstä myös monissa eri maissa ja pienissä kaupoissa. Crypto.com Visa tuntuu kelpaavan myös sellaisissa ostopaikoissa, joissa esim. Revolutia ei ole hyväksytty.

Huomaa, että Crypto.comin appi ei konvertoi suoraan kryptovaluuttoja euroiksi. Jos lompakossasi on pelkästään kryptovaluuttaa, niitä on ensin myytävä euroiksi ennen ostotapahtumaa. Korttia voi toki käyttää täysin ilman kryptovaluuttoja ja tehdä appiin eurotalletuksia omalta pankkitililtä.

Crypto.comin Visa on kaikin puolin erittäin toimiva kortti. Negatiivista on lähinnä se, että Crypto.com heikensi kortin ehtoja vuonna 2022 ja poisti cashbackin ilmaisesta kortista. Korkeamman tason korteista saatava cashback on Suomessa verotettavaa tuloa, mikä pienentää sen hyötyä.

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Bitcoinkeskusken kokemukset Crypto.comista ovat positiivisia.

Crypto.com rekisteröinti

Crypto.com rekisteröinti tapahtuu lataamalla palvelun mobiiliappi. Artikkelin kirjoitushetkellä Crypto.com ei ole käytettävissä selainversiona. Aloita rekisteröinti klikkaamalla alla olevasta linkistä, joka vie sinut Crypto.comin etusivulle.

Siirry Crypto.comiin

Klikkaa sivulta joko App Storen tai Google Playn linkkiä riippuen käyttämästäsi mobiililaitteesta. Lataa sovellus aina Crypto.comin sivujen kautta, jotta saat varmasti aidon ja alkuperäisen sovelluksen.

Kun olet ladannut Crypto.comin mobiililaitteellesi, käynnistä sovellus. Ruudullesi avautuu ensin alla olevat vaihtoehdot: Sign Up, Log in sekä Invited?

crypto.com appi

Suosittelemme ensin syöttämään kutsukoodin: dcii0ry91

Kutsukoodin avulla sekä Bitcoinkeskus että sinä saat $25 arvosta CRO-tokenia, jos otat käyttöön vähintään Ruby Steel -tasoisen kortin. Voit aktivoida kutsukoodin myös rekisteröinnin jälkeen klikkaamalla sovelluksesta App Settings -> Referral Code.

Klikkaa tämän jälkeen Sign Up -painiketta. Seuraavaksi sinua pyydetään vahvistamaan sähköpostiosoitteesi.

cryptocom rekisteröinti

Syötä toimiva sähköpostiosoite, hyväksy käyttöehdot ja klikkaa Continue. Saat seuraavaksi sähköpostiisi vahvistuslinkin, jota sinun täytyy klikata. Jos sähköpostia ei näy heti, tarkista spam-kansio.

Huom. Sähköposti on avattava sillä mobiililaitteella, jolla olet suorittamassa rekisteröintiä.

Tämän jälkeen sinut palautetaan Crypto.com -appiin viimeistelemään rekisteröinti. Tämä tapahtuu syöttämällä puhelinnumerosi ja vahvistamalla se tekstiviestin avulla.

Henkilöllisyyden varmentaminen Crypto.comissa

Crypto.comin käyttämiseksi on suoritettava KYC-prosessi eli henkilötietojen varmennus. Kyseessä on standardi prosessi kaikissa kryptovaluuttapörsseissä, joissa suoritetaan pankkisiirtoja.

Sähköpostin ja puhelinnumeron jälkeen appi pyytää sinua syöttämään henkilötietosi. Syötä kaikki informaatio tarkasti oikein, jotta vältyt ongelmilta tietojen varmennusvaiheessa.

Tarvitset henkilötietojen varmentamiseen joko voimassa olevan passin tai ajokortin. Tämän jälkeen Crypto.comin appi pyytää sinua myös ottamaan selfien. KYC-prosessi pitäisi normaalisti mennä läpi noin viidessä minuutissa.

Lopuksi appi pyytää sinua luomaan kuusinumeroisen koodin (passcode). Tätä käytetään jatkossa sovellukseen kirjautuessa sekä vahvistamaan ostot ja myynnit. Valitse sellainen koodi, jonka muistat sadan prosentin varmuudella.

Jos lähdet tilaamaan itsellesi Crypto.comin Visa debit -kortin, joudut vielä vahvistamaan osoitteesi. Tämän voi tehdä esimerkiksi sähkölaskun, puhelinlaskun tai vastaavan dokumentin, avulla.

Crypto.com rahansiirto euroilla

Crypto.com-tilille on helppo tallettaa euroja SEPA-siirrolla. Huomaa, että voit kotiuttaa tililtäsi euroja vasta sitten, kun olet ensin suorittanut yhden talletuksen.

Klikkaa sovelluksen pääsivulta Deposit-nappia suorittaakseksi talletuksen.

cryptocom valikko

Seuraavaksi sovellus pyytää sinua valitsemaan joko Crypto tai Fiat. Valitse näistä vaihtoehdoista Fiat, niin Crypto.com rahansiirto onnistuu.

Nyt voit luoda itsellesi uuden eurotilin siirtoja varten. Kun tili on luotu, kopioi tilinumero ja tee siihen talletus omasta verkkopankistasi. Koska tili on henkilökohtainen, et tarvitse tallettaessa erillistä viitenumeroa. Jos pankkisi vaatii viitteen tai viestin, voit kirjoittaa viestikenttään esim. Crypto.com -talletus.

Talletukset liikkuvat SEPA-siirtoina ja näkyvät useimmiten parissa tunnissa. Ensimmäinen talletus saattaa tosin kestää hieman kauemmin.

Kryptovaluuttojen osto ja myynti

Crypto.com -palvelusta voi ostaa yli 200 erilaista kryptovaluuttaa. Crypto.com on syystäkin noussut yhdeksi suosituimmista kryptojen kauppapaikoista. Palvelusta löytyy tunnetuimpien kryptovaluuttojen lisäksi myös laaja valikoima harvinaisempia kolikoita.

Crypto.comin valikoimista löytyvät mm. seuraavat suositut kryptot:

  • Bitcoin (BTC)
  • Ethereum (ETH)
  • BNB (BNB)
  • Tether (USDT)
  • USD Coin (USDC)
  • Cardano (ADA)
  • Dogecoin (DOGE)
  • Polygon (MATIC)
  • Cronos (CRO)

Kun tilillesi on tallennettu euroja, klikkaa mobiiliapin etusivulta Buy-painiketta. Ruudullesi avautuu lista Crypto.comin tarjoamista kryptovaluutoista.

cryptocom valikoima

Käytä hakutoimintoa ja etsi haluamasi kryptovaluutta. Klikkaa sen jälkeen ko. riviä. Seuraavaksi saat ruudulle kolme optiota oston suorittamiseksi: Credit Card, Crypto Wallet tai Fiat Wallet.

Jos haluat ostaa kryptoja suoraan debit- tai luottokortilla, valitse ensimmäinen vaihtoehto ja lisää uuden kortin tiedot. Huomioi kuitenkin korkeat kulut, joten emme suosittele tätä optiota.

Crypto Wallet -vaihtoehto sopii sinulle, jos haluat ostaa kryptovaluuttaa jollain toisella kryptolla. Esimerkiksi, jos haluat vaihtaa tililläsi olevat Bitcoinit Ethereumiksi. Jos kyse on harvinaisemmasta valuutasta, vaihtopareja ei välttämättä löydy. Myy siinä tapauksessa kolikot ensin euroiksi.

Fiat Wallet -vaihtoehdolla ostat kryptovaluuttaa tililläsi olevilla euroilla.

Jos haluat myydä kryptovaluuttaa, klikkaa etusivulta Sell. Valitse sitten listasta kryptovaluutta, jonka haluat myydä. Myyntisivulta voit valita kohteen eli haluatko myydä valuutan euroiksi vai treidata sen toiseen kryptovaluuttaan.

Crypto.com kulut

Crypto.com ei peri euroilla tehdyistä ostoista lainkaan kuluja. Ostot eivät ole silti täysin maksuttomia, koska Crypto.com ottaa spreadin käytetyistä kursseista. Asiakkaan ostohinta voi olla hieman markkinahintaa korkeampi.

Crypto.comin kulut ovat joka tapauksessa hyvin kilpailukykyiset verrattuna moniin suosituihin kauppapaikkoihin. Kryptoilla tehdyt ostot ovat euro-ostojen tavoin kuluttomia ja sisältävät spreadin.

Alla oleva taulukko näyttää Crypto.comin perimät kulut yleisimmistä toimenpiteistä.

ToimenpideKulut
Tilin avaus 0 €
Tilin käyttö 0 €
Talletus pankkisiirrolla 0 €
Kotiutus pankkisiirrolla 0 €
Talletus kryptoilla 0 €
Osto kortilla 2,99 %
Osto euroilla 0 € (spread)
Osto kryptoilla 0 € (spread)

Emme suosittele debit- tai luottokortin käyttöä ostoihin. Korttiostoita peritään kaikissa pörsseissä todella korkoja kuluja. SEPA-siirrot ovat nykyisin todella nopeita, joten kannattaa suosia pankkitalletusta. Pankkisiirroista ei peritä lainkaan kuluja.

Löydät ajan tasalla olevat kulut sovelluksen asetuksista. Pääset Settings-sivulle avaamalla mobiiliapin päävalikon vasemmasta ylänurkasta. Scrollaa tämän jälkeen valikkoa alaspäin ja klikkaa Settings.

Settings-sivulta on mahdollista muuttaa erilaisia tilin tietoja ja ottaa käyttöön turvallisuutta lisääviä asetuksia, kuten kaksivaiheinen autentikointi. Scrollaa sivua alaspäin niin löydät kohdan Fees & Limits. Löydät tältä sivulta kaikki kulut sekä erilaiset rajoitukset.

Kryptovaluuttojen kotiutuksista perittävät kulut riippuvat käytetystä kryptovaluutasta sekä verkon ruuhkasta. Jokaisella kryptovaluutalla on minimi- ja maksimisumma kotiutuksiin sekä ostoihin & myynteihin.

Crypto.com talletus ja kotiutus kryptovaluutoilla

Crypto.com -tilille voi myös tallettaa kryptovaluuttoja. Crypto.com -appi toimiikin erinomaisesti kryptovaluuttalompakkona. Voit tallettaa lompakkoosi kryptoja sekä kotiuttaa niitä ulkopuoliseen lompakkoon. Jos haluat oppia lisää erilaisista kryptovaluuttalompakoista, tutustu Bitcoinkeskuksen kattavaan oppaaseen.

Klikkaa sovelluksen Home-näkymästä Deposit – aivan kuten eurotalletuksen kohdallakin. Valitse tämän jälkeen Crypto. Saat listan kaikista palvelun tukemista kryptovaluutoista. Käytä hakutoimintoa´, etsi oikea kryptovaluutta ja klikkaa tämän jälkeen kyseistä riviä.

Ruudullesi avautuu seuraavaksi talletussivu – kuvassa on esimerkki Dogecoinista.

dogecoin talletus

Huom. Ole tässä kohtaa erittäin tarkkana, että valitset oikean verkon! Tämä tehdään nuolen osoittamalta riviltä. Esimerkiksi Dogecoinia voidaan tallettaa sen oman verkon lisäksi myös Cronos- ja BSC-verkoissa. Jos lähetät kryptovaluutat väärän verkon osoitteeseen, ne voivat kadota lopullisesti.

Jos olet epävarma, kysy apua Crypto.comin asiakaspalvelusta tai tee ensin hyvin pieni testitalletus.

Crypto.com kotiutus kryptovaluutoilla tehdään valitsemalla Transfer ja Withdraw ja sen jälkeen External Wallet. Tämän jälkeen saat ruudullesi Withdrawal Whitelist -näkymän, jossa ovat kaikki hyväksytyt osoitteet.

crypto.com kotiutus

Klikkaa oikeasta ylänurkasta nuolen osoittamaa + painiketta ja valitse Wallet Address. Hae listasta haluamasi kryptovaluutta. Ole tässäkin kohtaa erittäin tarkkana, että lisäät kotiutusosoitteen oikeaan verkkoon!

Voit myös kotiuttaa varoja helposti Crypto.com Exchangeen tai Crypto.comin DeFi-lompakkoon.

Visa debit -kortin käyttöönotto

Visa debit -kortin käyttöönotto tapahtuu Crypto.com -mobiiliapista. Visa-kortti on monille se suurin syy avata Crypto.com -tili. Ei mikään ihme, sillä Crypto.com on parhaiten tunnettu juuri Visa-korteistaan. Se on markkinoiden suosituin ”kryptokorttien” tarjoaja.

Tarjolla on viiden eri tason kortteja. Perustason kortti (Midnight Blue) on täysin ilmainen. Sinun ei tarvitse muuta kuin tilata kortti sovelluksen kautta. Näet kaikki Crypto.comin kortit sekä niiden tärkeimmät tiedot alla olevasta taulukosta.

TasoSteikkausCashbackMax cashbackSpotifyNetflix
Midnight Blue 0 € 0 % 0 $ Ei sisälly Ei sisälly
Ruby Steel 350 € 1 % $25 / kk 6 kk Ei sisälly
Royal Indigo & Jade Green 3500 € 2 % $50 / kk 6 kk 6 kk
Frosted Rose Gold & Icy White 35000 € 3 % Ei rajoitusta Sisältyy Sisältyy
Obsidian 350000 € 5 % Ei rajoitusta Sisältyy Sisältyy

Korttien mukana tulee myös muita etuja kuten lentokentän lounge-tiloihin pääsyä. Löydät ajan tasalla olevat edut ja ehdot Crypto.comin sivuilta.

Tässä kohtaa mukaan tulee myös aiemmin mainittu bonus. Kun käytät kutsukoodia dcii0ry91 rekisteröinnin yhteydessä, saat $25 edestä CRO-tokenia, jos tilauksesi on vähintään Ruby Steel -tasoinen Crypto.com kortti. Se vaatii 350 euron edestä CRO-tokenin steikkausta.

Alla on hyvä opasvideo, jossa näytetään Ruby Steel -kortin käyttöönotto askel askeleelta.

Pidä huoli siitä, että sinulla on ennen tilausta lompakossasi vähintään 350 euron arvosta CRO-tokenia. Tämän jälkeen klikkaat Home-näkymästä Cards (oikeasta alanurkasta). Valitse Ruby Steel -kortti ja seuraa näytön ohjeita. Sinua pyydetään lopuksi steikkaamaan CRO-tokenit. Ne ovat lukittuna 180 päivän ajan.

Voit poistaa lukituksen 180 päivän jälkeen, jos haluat, mutta menetät silloin myös Ruby Steelin tuomat edut.

Crypto.com verotus

Crypto.comin Visa-kortilla saatu cashback on Suomessa verotettavaa tuloa. Kryptokorttien cashbackit olivat aiemmin verotuksen kannalta epäselvä tapaus, mutta tilanne muuttui vuonna 2022.

Verohallinto linjasi keväällä 2022, että cashback on veronalaista pääomatuloa, jos sen saamiseksi vaaditaan kryptovaluutan steikkausta. Voit lukea lisää tästä Verohallinnon artikkelista. Crypto.comin ilmaiskortilla saatu cashback olisi verotonta, mutta valitettavasti yhden prosentin cashback poistettiin kesällä 2022.

Käydään seuraavaksi läpi muutamia verotukseen liittyviä asioita, jotka on hyvä tiedostaa. Bitcoinkeskuksesta löytyy myös kattava opas kryptovaluuttojen verotuksesta. Jos aihe ei ole sinulle tuttu, suosittelemme käymään kyseisen artikkelin huolella läpi. Emme pureudu verotukseen tässä artikkelissa tarkemmin.

Kryptovaluuttojen käyttö maksuvälineenä on Suomessa erittäin kallista. Tämä johtuu siitä, että kryptovaluutoilla ei ole virallisen maksuvälineen asemaa. Sama koskee lähes kaikkia muitakin maailman valtioita.

Koska kryptovaluutat eivät ole virallisia maksuvälineitä, jokainen myyntitapahtuma on verotettava toimenpide. Jos myyt esim. Crypto.comin lompakossasi olevia bitcoineja euroiksi ennen maksamista kortilla, joudut pitämään kirjaa transaktioista ja maksamaan mahdollisista myyntivoitoista verot.

Jos transaktioita on vähän, tämä onnistuu myös käsipelillä. Muussa tapauksessa tarvitset erillisen vero-ohjelmiston kuten Divly. Divly tukee myös Crypto.comin raportteja! Tutustu tarkemmin palvelun ominaisuuksiin Bitcoinkeskuksen Divly-oppaasta.

divly-fi

Voit ladata Crypto.comin apista transaktiot sisältävän CSV-tiedoston ja tallettaa sen Divlyyn. Löydät tiedot tehdyistä kaupoista ja siirroista klikkaamalla päävalikosta Accounts ja tämän jälkeen oikeasta ylänurkasta kellon kuvaa. Tämä sivu näyttää kaikki transaktiot. Klikkaa lopuksi oikeasta ylänurkasta nuolen kuvaa niin pääset luomaan export-tiedoston.

Jos käytössäsi on vähintään Ruby Steel -tasoinen kortti, sinun on huomioitava myös cashbackit. Ne maksetaan Crypto.comin omalla CRO-tokenilla. Tämä cashback on siis verotettavaa tuloa.

Divly tukee Crypto.comin lisäksi myös suomalaisten palveluntarjoajien raportteja ja Suomen verotuksessa käytettävää hankintameno-olettamaa. Se on erinomainen vero-ohjelmisto suomalaisen kryptosijoittajan tarpeisiin.

Crypto.com yhteenveto

Crypto.comia voi suositella kaikille sijoittajille, jotka haluavat laajan valikoiman kryptovaluuttoja sekä toimivan debitkortin. Kyseessä on monipuolinen palvelu, joka on myös helppo käyttää.

Crypto.com erottuu myös edukseen asiakaspalvelussa. Olemme saaneet moneen kertaan apua vain parissa minuutissa joko chatin tai Twitter-tilin privaviestin kautta. Käyttötuki on todella ripeää kun huomioidaan, että Crypto.com palvelee jo yli 10 miljoonaa asiakasta.

Moni lataa Crypto.com -apin Visa-korttien vuoksi. Niiden hallinta onnistuu myös erittäin helposti sovelluksen kautta. Muista käyttää rekisteröitymisen yhteydessä kutsukoodia dcii0ry91 niin saat $25 arvosta CRO-tokenia ilmaiseksi, jos tilaat vähintään Ruby Steel -tasoisen kortin.

Crypto.comin mobiiliappi on täysin ilmainen. Mitään kuukausi- tai vuosimaksuja ei ole. Myös halvin Visa debit -kortti on täysin ilmainen. Voit siis tutustua palveluun täysin riskittä. Klikkaa alla olevasta linkistä niin pääset sovelluksen lataussivulle.

Siirry Crypto.comiin

Twitter-käyttäjien kannattaa seurata virallista tiliä @cryptocom sekä käyttötukea tarjoavaa @cryptocomcs -tiliä. Crypto.com on myös aktiivinen muilla somealustoilla sekä Discordissa. Löydät linkit palvelun sometileihin osoitteesta crypto.com.

FAQ

Alta löydät usein kysyttyjä kysymyksiä Crypto.comiin liittyen.

Onko Crypto.com luotettava?

Crypto.com on luotettava. Se on yksi markkinoiden suurimmista toimijoista ja palvelee yli 10 miljoonaa asiakasta.

Onko Crypto.com ilmainen?

Crypto.comin mobiiliappi on ilmainen. Mitään vuosi- tai kuukausimaksuja ei ole.

Onko Crypto.com Visa-kortti ilmainen?

Crypto.comin Visa-kortti on ilmainen. Tämä koskee halvinta Midnight Blue -korttia. Tarjolla on myös paremmat edut tarjoavia kortteja, jotka eivät ole ilmaisia.

Onko Crypto.com turvallinen?

Crypto.com on turvallinen palvelun. Voit ottaa Crypto.com apissa käyttöön PIN-koodin lisäksi myös sormenjälkitunnistautumisen sekä 2FA:n eli kaksivaiheisen tunnistautumisen.

Millainen on Crypto.comin tarjonta?

Crypto.comin tarjonta käsittää yli 200 erilaista kryptovaluuttaa. Tarjolla ovat kaikki markkinoiden tunnetuimmat kolikot.

Voinko käyttää Crypto.comia suomen kielellä?

Crypto.comia ei voi käyttää suomen kielellä. Suomalaisten asiakkaiden on käytettävä appia englannin kielellä.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.