Kryptovaluuttapörssit
12
elo
coinbase

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Coinbase kokemuksia, arvostelu ja käyttöopas

Coinbase on kryptovaluuttojen osto-, myynti- ja säilytyspalvelua tarjoava yhtiö. Se on ollut jo vuosia yksi maailman suosituimmista pörsseistä. Coinbasen käyttöliittymä on suunniteltu palvelemaan erityisesti aloittelevia sijoittajia. Tämä artikkeli on Coinbase arvostelu ja käyttöopas. Saat myös hyödyllisiä Coinbase kokemuksia.

Tämän artikkelin sisältö löytyy myös videoformaatissa Bitcoinkeskuksen Youtube-kanavalta!

Coinbase yritysesittely

Coinbase on amerikkalainen pörssiyhtiö, joka on perustettu jo vuonna 2012. Sen toimitusjohtajana toimii Brian Armstrong. Kyseessä on yksi kryptoskenen tunnetuimmista henkilöistä. Coinbasen ideana on tarjota kuluttajille helppo pääsy kryptovaluuttojen maailmaan.

Yhtiön suosio kasvoi nopeasti heti perustamisen jälkeen, ja Coinbase rikkoi miljoonan käyttäjän rajan jo vuonna 2014.

Coinbase tarjosi ensin osto-, myynti- ja säilytyspalvelua vain Bitcoinille. Ethereum tuli mukaan vuonna 2016 ja Litecoin sekä Bitcoin Cash vuonna 2017. Vuodesta 2018 lähtien, Coinbasen tarjonta on laajentunut jo kymmeniin kryptovaluuttoihin.

Nykyisin Coinbasella on globaalisti yli 80 miljoonaa asiakasta. Kyseessä on todellinen jättiläinen. Huhtikuussa 2021 Coinbase listautui myös Yhdysvaltain Nasdaq-pörssiin. Siitä tuli historian ensimmäinen kryptovaluuttojen kauppapaikka, jonka osaketta voi ostaa myös perinteisen pörssin puolelta.

Coinbase rekisteröinti

Rekisteröinti Coinbaselle tapahtuu helposti alla olevasta painikkeesta.

Rekisteröidy Coinbaseen

Klikkaa tämän jälkeen sivuston päävalikosta Get Started -painiketta. Syötä avautuvalla lomakkeelle nimesi, sähköpostiosoitteesi sekä salasanasi. Klikkaa lopuksi Create account -nappia.

Huom. Tämä opas on laadittu tietokoneen/läppärin selaimella eli ns. desktop-versiosta. Jos käytät Coinbasea mobiililaitteella, toiminnot voivat sijaita hieman eri paikoissa.

Rekisteröinnin jälkeen saat vahvistuspyynnön sähköpostiisi. Kun vahvistat sähköpostisi, sinut ohjataan takaisin Coinbasen sivuille ja KYC-prosessi käynnistyy.

Coinbase KYC (tilin varmennus)

KYC tarkoitaa Know Your Customer eli henkilöllisyyden varmentamista.

Coinbase tarjoaa mahdollisuuden pankkisiirtoihin, ja tästä johtuen yhtiön on tunnistettava asiakkaansa . Vastaava toimenpide tehdään kaikissa pörsseissä, joissa pankkisiirrot ovat mahdollisia.

Tunnistuksen aluksi sinun täytyy vahvistaa puhelinnumerosi. Tämän jälkeen ruudulle avautuu lomake, johon syötetään henkilökohtaiset tiedot.

coinbase rekisteröinti

Syötä lomakkeelle oikeat tiedot, koska henkilöllisyytesi varmistetaan seuraavaksi niiden avulla.

Ennen kuin jatkat, etsi valmiiksi kuva passistasi sekä osoitetiedostasi (sähkölasku, puhelinlasku ym. vastaava jota käytät normaalisti KYC-prosessissa). Lataa tämän jälkeen kuvat ohjeiden mukaisesti järjestelmään, niin tilisi varmennusprosessi käynnistyy.

Käytä aina KYC-prosessissa hyvälaatuisia kuvia. Säästät paljon aikaa ja vaivaa, kun et yritä ladata järjestelmään sotkuista tai yli/alivalottunutta kuvaa, josta tärkeimpiä tietoja ei voi lukea. Joillain käyttäjillä voi olla tästä johtuen huonoja Coinbase kokemuksia, kun KYC-prosessi on kestänyt turhan kauan. Tämä on kuitenkin asia, johon voit vaikuttaa itse olemalla huolellinen!

Tilin varmennus voi kestää ruuhkasta riippuen minuutteja tai pari tuntia. Saat sähköpostiin ilmoituksen, kun tilisi on varmennettu.

Talletus Coinbaseen euroilla

Kun tilisi on varmennettu, voit tallettaa euroja Coinbase-tilillesi. Aloitetaan prosessi lisäämällä maksutapa. Klikkaa päävalikon oikeasta ylänurkasta nimeäsi, josta avautuu valikko. Valitse siitä Settings.

Settings-sivulta voit päivittää tilisi tietoja, turvallisuusasetuksia ym. Valitse kohta Payment methods, niin pääset lisäämään maksutavan.

Lisää maksutapa

Tällä sivulla näkyvät kaikki tiliisi liitetyt maksutavat. Esimerkkikuvassa on lisätty pankkitili SEPA-talletuksia varten sekä PayPal-tili kotiutuksia varten. Klikkaa Add a payment method -painiketta lisätäksesi uuden maksutavan.

Seuraava järjestelmä antaa sinulle mahdollisuuden lisätä joko pankkitilin, luottokorttin tai PayPal-tilin.

coinbase-linked-accounts

Klikkaa Euro Bank account -vaihtoehtoa lisätäksesi pankkitilin. Saat ruudulle tärkeän referenssikoodin. Ota tämä koodi kopioimalla talteen.

Seuraavalla sivulla saat ruudulle Coinbasen pankkitilin, johon talletus suoritetaan. Mene tämän jälkeen omaan verkkopankkiisi ja tee ulkomaan tilisiirto ko. pankkitilille. Laita aiemmin talteen ottamasi referenssikoodi tilisiirron viestikenttään, sillä se ei kelpaa viitenumeroksi.

Voit kokeilla halutessasi talletusta ensin pienellä rahasummalla. Varmistat näin tehneesi kaiken oikein ja näet samalla, kuin kauan siirto kestää. Normaalisti pankkisiirron pitäisi näkyä 1-2 päivän sisällä. Saat sähköpostiisi vahvistuksen, kun rahat ovat tililläsi.

Voit myös tallettaa rahaa vaihtoehtoisesti luottokortilla. PayPal-tiliä voidaan käyttää toistaiseksi vain kotiutuksia varten.

Bitcoinin ostaminen Coinbasesta

Kun tililläsi on euroja, ostaa bitcoineja tai muita kryptovaluuttoja. Klikkaa Trade -linkkiä päävalikosta. Saat ruudullesi listan kaikista Coinbasen kryptovaluutoista. Klikkaa haluamaasi kryptovaluuttaa, niin ostolomake ilmestyy.

coinbase osta bitcoin

Voit ostaa kryptovaluuttaa määrittämällä eurosumman (esim. 100€) tai kryptovaluutan esim. 0,1 BTC. Pay with -vaihtoehdossa näkyy joko euro-tilisi tai tallettamasi luottokortti.

Syötä seuraavaksi haluttu rahasumma, jonka jälkeen sinisen painikkeen teksti muuttuu muotoon Preview buy. Klikkaa sitä, niin saat ruudulle vahvistusnäkymän, jossa ilmoitetaan myös sinulta perityt kulut.

Ostamasi valuutta on tililläsi parissa sekunnissa. Saat toimenpiteestä vielä erillisen sähköpostivahvistuksen.

Kryptovaluutan myynti ja konversio Coinbasessa

Bitcoinin (tai muiden kryptovaluuttojen) myynti tapahtuu yhtä helposti kuin ostaminenkin. Klikkaa päävalikosta Trade ja valitse haluamasi kryptovaluutta. Tämän jälkeen saat ruudulle osto- ja myyntilomakkeen.

Voit myös klikata Portfolio ja valita sitten jonkun omistamistasi kryptovaluutoista.

Myynti tapahtuu yhtä helposti kuin ostaminen. Valitse tällä kertaa Sell-välilehti. Alla olevassa esimerkissä ollaan kauppaamassa Uniswap (UNI)-tokenia.

Myynti

Voit jälleen tehdä kaupat haluamallasi määrällä euroja tai sitten kappalemäärällä kryptovaluuttaa. Voit myydä esim. 100€ edestä tai 10 kolikkoa.

Convert-välilehti tarjoaa helpon tavan vaihtaa omistamasi kryptovaluutat keskenään, esimerkiksi Litecoinit Etheriksi tai Chainlinkit Bitcoiniksi. Säästät kuluissa, kun sinun ei tarvitse ensin myydä kryptovaluuttaa euroiksi ja ostaa sitten euroilla uusia kolikoita.

Kryptovaluuttojen myynneistä ja ostoista ei ole mitään pahaa sanottavaa parin vuoden käytöllä, eli Bitcoinkeskuksella on vain positiivisia Coinbase kokemuksia tästä palvelun toimivuudesta.

Kotiutus Coinbasesta pankkitilille

Jos haluat tehdä kotiutuksen, sinun täytyy ensin myydä kryptovaluuttasi euroiksi edellä kuvatulla tavalla.

Suorita pankkisiirto valitsemalla päävalikosta Portfolio. Saat ruudulle listan kaikista kryptovaluutoistasi. Ylimpänä pitäisi näkyä EUR wallet eli eurolompakko. Klikkaa kyseistä riviä, niin saat listauksen eurolompakkosi tapahtumista.

Sivulla näkyyy myös simppeli lomake kotiutusta varten. Aloita prosessi syöttämällä haluttu summa.

Kotiutus vaihe 1

Seuraavaksi valitaan kotiutustapa. Tässä esimerkissä eurot voidaan kotiuttaa joko PayPal-tilille (välitön siirto) tai pankkitilille.

Kotiutus vaihe 2

Valitse pankkitilisi ja klikkaa Continue. Tämän jälkeen sinua pyydetään vielä varmistamaan kotiutus.

Kotiutukset tapahtuvat kokemustemme mukaan normaalisti samana pankkipäivänä. Jos kotiutuspäivä on perjantai, rahat näkyvät tililläsi vasta viikonlopun jälkeen. Normaalitilanteessa rahat liikkuvat Coinbasen tilille (ja tililtä) 1-2 pankkipäivän sisällä.

Kryptovaluuttojen lähetys ja vastaanotto Coinbasesta

Coinbaseen on mahdollista tallettaa myös kaikkia palvelun tukemia kryptovaluuttoja. Voit esimerkiksi tallettaa Coinbaseen bitcoineja ja konvertoida ne sitten joksikin muuksi valuutaksi.

Klikkaa päävalikosta Portfolio ja valitse haluamasi valuutta talletusta varten. Valitse sitten ruudulla näkyvältä lomakkeelta Receive-välilehti.

Talletus kryptovaluutalla

Address-rivillä näkyy Coinbase-lompakkosi osoite. Klikkaa rivin lopussa olevaa neliöikonia, niin osoite kopioidaan leikepöydälle. Älä yrityä koskaan syöttää kryptovaluuttalompakoita käsin! Voit myös skannata QR-koodin mobiililaitteella.

Seuraavaksi voit tehdä siirron osoitteeseen omasta lompakostasi. Siirtonopeus riippuu käytetystä kryptovaluutasta, mutta keskimäärin siirtoajat vastaavat alan yleisiä käytäntöjä.

Tehdään seuraavaksi kotiutus Coinbase-tililtä. On aina suositeltavaa siirtää kryptovaluutta omaan lompakkoon pitkäaikaissäilytystä varten. Klikkaa jälleen Portfolio ja valitse haluamasi kryptovaluutta.

Kotiutus

Kuvan esimerkissä ollaan siirtämässä yhtä (1) Aave-tokenia pois Coinbasesta. Syötä To-riville oman lompakkosi osoite. Käytä jälleen copy-paste -toimintoa, älä naputa osoitteita käsin. Note-riville ei tarvitse syöttää mitään. Voit halutessasi kirjoittaa siihen viestin.

Voit vaihtoehtoisesti syöttää toisen Coinbase-käyttäjän sähköpostiosoitteen. Siirto suoritetaan välittömästi ja kuluittaa. Sinun tarvitsee vain tietää sähköpostiosoite, jota henkilö on käyttänyt Coinbase-rekisteröinnissä.  

Coinbase kulut

Coinbase kulut vaihtelevat hieman riippuen käytetystä maksutavasta sekä ostettavasta summasta.

Yleisellä tasolla voidaan todeta, että hyvin pienet (alle 100€) maksut luottokortilla ovat pahin mahdollinen tapa ostaa kryptovaluuttaa oikeastaan jokaisessa pörssissä. Joudut helposti maksamaan jopa 2-3 prosentin kuluja per ostos. Piensijoittajan kannattaa suosia samaa taktiikkaa kuin osakkeita hankkiessa: keskitä ostot isompiin kertasummin, sillä muuten minimikulut syövät kassaasi.

Kun teet yli 200€ suuruisia kertaostoja, Coinbase kulut ovat 1,5 prosenttia. Aloittelijoille suunnatuissa kauppapaikoissa kulut pyörivät usein 1-2 prosentin välillä.

Aktiivitreidaajille ja kokeneemmille käyttäjille on tarjolla myös Coinbase Pro. Saat tästä vaihtoehdosta lisätietoja seuraavasta kappaleesta. Pro-versiossa kulut lähtevät 0,5 prosentista ja putovat volyymin myötä lähes nollaan. Nämä ovat kilpailukykyisiä lukemia muihin pörsseihin verrattuna.

Coinbase ei velota kuluja pankkisiirroista (SEPA).

Coinbase Pro

Pidempään alalla olleet muistavat vielä GDAX-nimisen kryptovaluuttapörssin. Kyseinen kauppapaikka tunnetaan nykyisin nimellä Coinbase Pro. Se on nimensä mukaisesti ammattilaisille ja aktiivitreidaajille tarkoitettu vaihtoehto.

Ennen Coinbase Pron käyttöä, sinun on ensin avattava tili Coinbasen ”tavalliseen versioon”.

Kun olet rekisteröitynyt Coinbaseen ja suorittanut edellä kuvatun varmennusprosessin (KYC), siirry osoitteeseen pro.coinbase.com ja kirjaudu sisään. Alla olevassa kuvassa on näkymä Pro-version toiminnoista.

Coinbase Pro

Coinbase Pro näyttää hyvin pitkälle samalta kuin muutkin vastaavat pörssit. Tarjolla on tilauskirja, kurssigrafiikkaa sekä kehittyneitä tapoja kaupan tekemiselle. Pro-puolella voit tehdä myös limit-treidejä, mitkä eivät aloittelijoiden versiossa ole mahdollisia.

Klikkaa päävalikosta Portfolios, niin pääset tekemään talletuksen Pro-version puolelle. Coinbase Pron voi nähdä olevan kuin oma pörssinsä. Voit siirtää sinne välittömästi varoja aloittelijoiden version puolelta. Tämän lisäksi voit myös suoraan tallettaa euroja tai kryptovaluuttoja Pro-tilille. Sama idea toimii myös kotiutusten kanssa.

Coinbase Pro sopii sellaisille käyttäjille, jotka kaipaavat laajempia pörssin toimintoja ja käyvät kauppaa aktiivisesti joka päivä. Aloittelijalle ”tavallinen Coinbase” sopii paremmin helppokäyttöisyyden vuoksi.

Coinbase turvallisuus

Suosittelemme ottamaan käyttöön välittömästi kaksivaiheisen autentikoinnin eli 2FA:n. Sen avulla kukaan ei pääse kirjautumaan tilillesi ilman autentikointisovelluksen koodeja. Löydät Google Authenticator -sovelluksen Applen (iOS) sekä Googlen (Android) sovelluskaupoista.

Klikkaa oikeasta ylänurkasta käyttäjä-ikonia ja alasvetovalikosta Settings, niin pääset muuttamaan tilisi asetuksia. Valitse tämän jälkeen Security.

2FA

Tältä sivulta voit vaihtaa puhelinnumeroasi sekä valita kaksivaiheisen autentikointitavan. 2FA:n voi tehdä teksitiviestillä tai em. Google Authenticator -sovelluksen avulla. Vaikka tekstiviesti tuntuu kätevältä, kannattaa suosia autentikointiappia, sillä se on huomattavasti turvallisempi vaihtoehto.

Coinbase on tällä hetkellä turvallinen paikka bitcoinien säilytykseen, jos sitä verrattaan muihin online-palveluihin. Kyseessä on yli 50 miljoonan asiakkaan luottama palvelu, jota ei ole koskaan hakkeroitu. Riippuu henkilöstä itsestään, haluaako hankitut kryptovaluutat siirtää vielä astetta turvallisempaan paikkaan vai ei.

Jos portfolio on vain parin sadan euron luokkaa, ei tietysti kannata käyttää sataa euroa esim. hardware-lompakon ostoon. Suosittelemme kuitenkin turvallisempia ratkaisuja heti, kun portfolion koko alkaa kasvaa. Voit myös käyttää esim. Exodus-lompakkoa, joka on tietokoneelle tai mobiiliin asennettu ohjelmisto. Saat silloin kryptovaluuttasi omaan haltuusi ilmaiseksi.

Tsekkaa tämä opas kryptovaluuttalompakoista, jossa vertaillaan eri talletusmuotojen turvallisuutta.

Coinbase Suomi – onko sellainen olemassa?

Coinbase Suomi on yllättävän suosittu Google-haku. Onko Coinbasella siis olemassa suomalainen sivusto tai asiakaspalvelu? Käsitellään tätä aihetta myös lyhyesti.

Valitettavasti Coinbase on käytettävissä vain englannin kielellä. Erillistä Coinbase Suomi -versiota ei siis ole olemassa. Tilanne on pitkälti sama myös muiden kryptovaluuttapörssien kohdalla. Jotkut palvelut ovat joutuneet jopa poistamaan tietyt kielivalinnat regulaation vuoksi.

Englannin kieli ei ole ongelma Coinbasen päivittäisessä käytössä. Palvelu on todella helppo ja yksinkertainen käyttää. Suomen kieltä kaipaa lähinnä siinä vaiheessa, jos joutuu asiakaspalvelun kanssa tekemisiin teknisiin ongelmiin liittyen. Tämän vuoksi osa käyttäjistä haluaa toimia vain kotimaisten palveluiden kanssa.

Jos suomen kieli sekä käyttöliittymässä että asiakaspalvelussa on sinulle ehdoton vaatimus, suosittelemme tutustumaan kotimaiseen Coinmotioniin sekä Northcryptoon. Löydät molempiin kattavat käyttöoppaat päävalikon kauppapaikat-linkistä.

Toivottavasti joku päivä nähdään myös Coinbase Suomi -versio! Se toisi yhtiölle varmasti myös lisää asiakkaita Suomen kamaralta.

Coinbase verotus

Miten Coinbase verotus toimii? Tämä kysymys askarruttaa etenkin aloittelevia sijoittajia. Käydään ensin lyhyesti läpi verotuksen pääperiaatteet Suomessa. Aiheesta löytyy myös yksityiskohtainen opas Bitcoinkeskuksesta.

Jokainen kryptovaluuttojen osto ja myynti on verotettava tapahtuma. Jos teet swapin Coinbasella esimerkiksi Bitcoinista Ethereumiin, myös tämä laukaisee verotuksen. Kryptosijoittajien on myös raportoitava itse mahdolliset luovutusvoittonsa verottajalle. Coinbase ei lähetä mitään tietoja automaattisesti. Löydät raportit ostoista ja myynneistä profiilisivultasi.

Käytännössä ongelmaksi muodostuu myös useiden pörssien käyttö. Moni käyttää osakekaupassa vain yhtä alustaa (esim. Nordnet), mutta kryptosijoittamisessa on tyypillistä useiden pörssien käyttö. Vaikka Coinbase ilmoittaisikin verottajalle laskelmat, ne eivät olisi vielä riittäviä monenkaan käyttäjän kohdalla.

Miten Coinbase verotus sitten hoidetaan käytännössä? Etenkin, jos käytät Coinbasen lisäksi vaikkapa Binancea ja Coinmotonia. Tässä kohtaa kannattaa hankkia erillinen vero-ohjelmisto. Suosittuja vaihtoehtoja ovat Koinly (alla oleva kuva) sekä Cointracking.

koinlyio

Koinly ja Cointracking mahdollistavat transaktioiden tuonnin ohjelmaan. Voit myös tarvittaessa syöttää ne itse Exceliin ja importoida tiedoston sitten verosoftaan. Sen jälkeen Koinly & Cointracking laskee luovutusvoitot tai -tappiot transaktioistasi automaattisesti.

Excelillä voi päästä myös alkuun, jos käytössä on vain yksi palveluntarjoaja. Esimerkiksi juuri Coinbase. Suosittelemme kuitenkin erillisen vero-ohjelmiston käyttöönottoa. Se helpottaa työmäärää valtavasti ja vähentää virheiden riskiä.

Coinbase kokemuksia ja arvostelu

Bitcoinkeskuksella on paljon positiivisia Coinbase kokemuksia. Se sopii käyttöliittymänsä puolesta erinomaisesti aloittelijalle. Pankkisiirrot ovat myös nopeita ja helppo suorittaa. Coinbasen vahvuutena on myös todella laaja tarjonta moniin kilpailijoihin verrattuna. Aktiivitreidaajat voivat suunnata Coinbase Pro -versioon ja ottaa käyttöönsä vielä laajemmat toiminnot.

Coinbase on yksi markkinoiden suosituimpia ja luotettavimpia toimijoita. Se on toiminut lähes kymmenen vuotta ja palvelee nykyisin yli 50 miljoonaa asiakasta. Keväällä 2021 tapahtunut pörssilistaus vankistaa Coinbasen statusta entisestään.

Coinbasen mobiiliappi on myös todella tyylikäs ja helppokäyttöinen. Se löytyy sekä Androidille että iOS:lle. Kryptovaluuttojen ostaminen, myyminen, lähetys ja vastaanotto onnistuu helposti myös mobiililaitteen avulla.

Onko sinulla Coinbase kokemuksia? Kerro omat kokemuksisi palvelun käytöstä alla oleviin kommenttikenttiin niin autat tekemään artikkelista hyödyllismmän! Voit myös lukea muiden käyttäjien kommentteja Coinbasen Reddit-sivulta. Twitterin puolella on syytä seurata tilejä @coinbase ja @Coinbase_Support.

Avaa Coinbase-tili tästä

Coinbase osake sijoituskohteena

Koska Coinbase osake kiinnostaa monia kryptosijoittajia, niin käydään aihetta hieman läpi myös tässä artikkelissa. Coinbase on tällä hetkellä markkinoiden ainoa pörssilistattu kryptovaluuttojen kauppapaikka. Coinbase listautui Yhdysvaltain Nasdaq-pörssiin keväällä 2021.

Coinbasen osake löytyy pörssistä osuvasti tickerillä COIN. Alla olevassa grafiikassa näkyy sen kurssikehitys koko historian ajalta.

coinbase osake

Coinbase osake tuli markkinoille kevään 2021 kryptohuuman huipulla. Koko markkina romahti pahemman kerran vain kuukautta myöhemmin, mikä romahdutti Coinbasen osaketta kymmeniä prosentteja. Se saavutti ATH-lukemansa käsi kädessä Bitcoinin kanssa marraskuussa 2021

Vuosi 2022 on ollut Coinbaselle pelkkää alamäkeä. Osakkeen kurssi on selvästi syöksynyt kryptomarkkinan perässä. Kurssi on kuitenkin lähes tuplaantunut kesän 2022 pohjista.

Koska Coinbase on pörssiyhtiö, se julkaisee myös tulosraportteja jokaisen kvartaalin jälkeen. Voit seurata yhtiöön liittyviä uutisia Bitcoinkeskuksesta Coinbase-tagilla.

Onko Coinbasen osake sitten sopiva sijoituskohde? Kyseinen yhtiö on ollut markkinoilla noin 1,5 vuoden ajan. Kaikki todistusaineisto viittaa tällä hetkellä siihen, että Coinbasen osake seuraa hyvin vahvasti Bitcoinin & koko kryptomarkkinan suuntaa.

Jos portfoliossasi on jo riittävästi kryptovaluuttoja, Coinbasen osakkeelle tuskin on tarvetta. Voit yhtä hyvin sijoittaa saman summan Bitcoiniin ja päädyt hyvin lähelle saman lopputulokseen.

FAQ

Seuraavassa yleisiä kysymyksiä liittyen Coinbaseen.

Onko Coinbase luotettava?

Coinbase on toiminut alalla jo yli kymmenen vuotta. Sillä on yli 50 miljonaa asiakasta globaalisti, minkä lisäksi yhtiö listautui myös New Yorkin Nasdaq-pörssiin keväällä 2021. Coinbase on varmasti yksi alan luotettavimmista toimijoista.

Onko Coinbase hakkeroitu?

Coinbase on yksi harvoista kryptovaluuttapörsseistä, jota ei ole hakkeroitu kertaakaan sen toiminnan aikana. Coinbasen asiakkaat eivät ole koskaan menettäneet rahojaan hakkeroinnin vuoksi.

Voiko Coinbasea käyttää suomen kielellä?

Sivusto on käytettävissä englannin kielellä, mitä tarvitset myös ongelmatilanteissa. Jos kaipaat suomenkielistä käyttöliittymää sekä asiakaspalvelua, suosittelemme kotimaisia toimijoita Coinmotion & Northcrypto.

Onko Coinbase turvallinen säilytyspaikka kryptovaluutalle?

Käyttäjätilin turvallisuus riippuu paljon omista valinnoistasi. Muista käyttää aina riittävän monimutkaista ja uniikkia salasanaa. Voit asettaa tilillesi myös kaksivaiheisen autentikoinnin sekä sisäänkirjautumiseen että kryptovaluuttojen siirtoon.

Miten voin kotiuttaa Coinbasesta?

Voit kotiuttaa Coinbasesta euroja pankkitilillesi – siirrot ovat usein perillä saman pankkipäivän aikana. Coinbase tukee myös reaaliaikaista siirtoa PayPaliin.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!