blogi
25
marras
black friday tarjoukset

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Kryptoihin liittyvät Black Friday tarjoukset!

Black Friday on taas täällä! Kyseessä on vuoden vilkkain ostopäivä, jolloin kaupat ovat täynnä erilaisia tarjouksia. Olemme keränneet tähän artikkeliin Black Friday -tarjouksia kryptovaluuttoihin liittyen. Mukana on alennuksia kylmälompakoista, kurssimaksuista sekä hyödyllisistä työkaluista.

Koinly: 40 % alennus veroraporteista

Koinly on Suomen suosituin kryptovaluuttojen vero-ohjelmisto. Se laskee automaattisesti voitot ja tappiot järjestelmään syötetyistä transaktioista. Koinlyn suosiota on lisännyt suomenkielinen käyttöliittymä sekä Suomen verotukseen kelpaavat veroraportit.

Muistathan, että jokaisen kryptosijoittajan on itse laskettava voitot ja tappiot verovuoden ajalta. Se on lähes mahdoton tehtävä käsipelillä. Koinlyn kaltainen vero-ohjelmisto tekee kaiken puolestasi, kun vain syötä sisään verovuoden transaktiodatan.

Koinlyn Black Friday tarjous: saat 40 % alennuksen veroraporteista marraskuun aikana. Käytä KOODIA BF22 tilauksen yhteydessä!

Hinnat alkavat 49 eurosta per vuosi. Tarvitset veroraporttien tulostusta varten maksullisen version palvelusta.

Hyödynnä tarjous tästä

Ledger: 10 % alennus kaikista tuotteista

Ranskalainen Ledger on markkinoiden suosituin ja tunnetuin kylmälompakoiden valmistaja. Kylmälompakoita kutsutaan myös hardware-lompakoiksi. Kyseessä on USB-tikkua muistuttava laite, joka voidaan kytkeä tietokoneeseen tai mobiililaitteeseen.

Ledgerin tuotteita käyttävät sekä piensijoittajat että ammattilaiset. Ledgerin suosituin malli on Nano X. Löydät siitä yksityiskohtaisen asennusoppaan Bitcoinkeskuksesta.

Ledgerin Black Friday tarjous: saat 10 % alennuksen kaikista verkkokaupan tuotteista maanantaihin asti. Käytä koodia BLACKFRIDAY10 tilauksen yhteydessä.

Lompakoiden lisäksi Ledgerin sivuilta löytyy myös muita lisävarusteita, kuten kaapeleita sekä teräslevyjä palautusavaimien tallennusta varten.

Hyödynnä tarjous tästä

Trezor: jopa 30 % alennus kylmälompakoista

Trezor on edellä mainitun Ledgerin kilpailija kylmälompakoiden markkinoilla. Trezor tarjoaa täysin vastaavaa tietoturvaa kuin Ledger, mutta se saanut vain hieman vähemmän palstatilaa mediassa. Trezorit valmistaa tsekkiläinen SatoshiLabs.

Trezorilta löytyy Ledgerin tavoin lippulaivamalli (Model T) ja selvästi halvempi vaihtoehto (Model One). Löydät Model T -lompakosta yksityiskohtaisen asennusoppaan Bitcoinkeskuksesta.

Trezorin Black Friday tarjous: 15 % alennus Model T -lompakosta ja 30 % alennus Model One -lompakosta!

Alennuksen jälkeen halvempi Trezor Model One maksaa vain 48 euroa. Se on erinomainen valinta piensijoittajalle, joka kaipaa budjettivaihtoehtoa.

Hyödynnä tarjous tästä

Tradingview: 60 % alennus vuosimaksusta

Tradingview on markkinoiden suosituin ohjelmisto teknisen analyysin käyttöön. Bitcoinkeskuksen TA-uutiskirjeissä ja markkinakatsauksissa on myös screenshotteja Tradingview-palvelusta. Voit kokeilla sitä ilmaiseksi, mutta aktiivinen käyttö vaatii kuukausimaksua.

Tarjolla on kolme erilaista versiota: Pro, Pro+ ja Premium. Kalliimpiin versioihin voi asettaa useampia indikaattoreita sekä hälytyksiä. Mukaan tulee myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia.

Tradingview Black Friday tarjous: 40% alennus Pro-tilauksesta, 50 % alennus Pro+-tilauksesta ja 60 % alennus Premium-tilauksesta.

Huom. Tämä tarjous on voimassa vain 26.11. klo 10:00 asti Suomen aikaa! Hinnat ovat normaalisti $179, $359 tai $719 per vuosi.

Hyödynnä tarjous tästä

Krypto-STARTTI verkkokurssi nyt hintaan 99 euroa

Olemme kertoneet Krypto-STARTTI -verkkokurssista mm. uutiskirjeessämme jo aiemmin. Kyseessä on aloittelijoille suunnattu verkkokurssi, josta saat kaikki oleelliset tiedot kryptovaluutoista. Bitcoin, altcoinit, louhinta, markkina, sijoittaminen jne.

Bitcoinkeskus on antanut asiantuntija-apua kurssin sisällön suunnitteluvaiheessa. Voimme siis todeta hyvällä omallatunnolla, että kyseessä on Suomen paras kryptokurssi aloittelijoille!

Krypto-STARTTI Black Friday tarjous: kurssi nyt vain hintaan 99 euroa! Käytä tilauksen yhteydessä koodia BLACK.

Kurssin normaali hinta on 159 euroa.

Hyödynnä tarjous tästä


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *