Kryptovaluuttapörssit
24
helmi
bitget kokemuksia arvostelu

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Bitget kokemuksia ja arvostelu

Bitget on vuonna 2018 perustettu kryptovaluuttapörssi. Bitcoinkeskuksen tiimillä on Bitget kokemuksia vuodesta 2023 alkaen. Bitget-tilin avaaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Bitget-pörssiin voi tallettaa kryptovaluuttoja ilman tilin varmennusta eli KYC-prosessia.

Bitgetin valikoimista löytyy 450 erilaista kryptovaluuttaa. Bitgetin kulut ovat spot-kaupassa 0,1 prosenttia, ja BGB-tokenilla maksettaessa vain 0,08 prosenttia. Kryptovaluutat voi siirtää pörssistä helposti myös omaan lompakkoon.

Bitgetistä löytyvät kryptojen treidauksen lisäksi myös Earn, Copy Trading ja Launchpad -palvelut. Bitget-tilin turvallisuutta voi parantaa kasvotunnistuksen sekä kaksivaiheisen autentikoinnin avulla.  Bitget ei lähetä tietoja treideistä automaattisesti verottajalle.

Bitget on suositeltava palvelu aktiivitreidaajille.

Bitget yleistietoa

Bitget on vuonna 2018 perustettu kryptovaluuttapörssi. Bitgetin pääkonttori on Singaporessa, ja yhtiöllä on globaalisti 800 työntekijää 40 eri maassa. Bitgetillä on jo yli kahdeksan miljoonaa rekisteröityä asiakasta.

Vaikka Bitget on ollut markkinoilla yli neljä vuotta, se on suomalaisilla varsin tuntematon pörssi. Bitgetin suosio on lähtenyt suurempaan nousuun vuoden 2022 aikana. Bitget on nykyisin yksi top 5 johdannaispörsseistä treidausvolyyminsa sekä yleisen statuksensa perusteella. Sen kilpailijoihin kuuluvat markkinajohtaja Binancen lisäksi mm. ByBit, KuCoin ja Deribit.

Pörssin suosioon on vaikuttanut sen hyvä maine turvallisena toimijana. Bitget oli yksi markkinoiden ensimmäisistä kryptovaluuttapörsseistä, joka tarjosi asiakkailleen Proof of Reserves -todistuksen pörssin hallitsemista varoista. Tämän lisäksi Bitgetillä on erillinen 300 miljoonan dollarin Protection Fund.

Bitget on myös futislegenda Lionel Messin sekä Serie A -joukkue Juventuksen virallinen partneri.

bitget messi

Pörssillä on oma Bitget token (BGB), jonka markkina-arvo on moninkertaistunut vuoden 2023 aikana. Bitget-tokenia holdaamalla saa alennuksia treidauskuluista. Tarjolla on myös vuosikorkoa BGB:n holdaajille sekä muita etuja ja bonuksia.

Bitget on suunnattu aktiivitreidaajille, jotka haluavat matalat kulut, kryptofutuureja sekä laajan altcoin-valikoiman. Yhtiön slogan on ”Better Trading – Better Life”.

Bitget kokemuksia

Bitcoinkeskuksen tiimillä on Bitget kokemuksia vuodesta 2023 alkaen. Bitget on ollut toki markkinoilla yli neljä vuotta, mutta se on ollut varsin tuntematon peluri ennen vuotta 2022. Löysimme Bitgetin ensimmäisen kerran vuoden 2022 lopulla, ja pörssi on vaikuttanut alusta asti erittäin mielenkiintoiselta vaihtoehdolta.

Bitget on selkeä kilpailija ByBit- ja KuCoin-pörsseille. Kaikki nämä kolme mahdollistavat kryptojen treidaamisen ilman KYC-prosessia. Ne tarjoavat todella laajan altcoin- ja futuurivalikoiman ja soveltuvat parhaiten aktiivitreidaajille.

Bitgetin käyttöliittymä on miellyttävä sekä mobiiliapissa että selaimessa. Kaikki toimii kuten pitääkin, ja palvelusta ei ole mitään kielteistä sanottavaa.

Bitget on myös monen merkittävän kryptosivuston ja -tubekanavan pääyhteistyökumppani.

Bitget rekisteröinti

Bitget-tilin avaaminen onnistuu helposti ja nopeasti. Aloita rekisteröintiprosessi klikkaamalla alla olevaa linkkiä.

Avaa Bitget-tili tästä

Pääset linkistä suoraan rekisteröitymislomakkeelle, joka näkyy alla olevassa kuvassa.

bitget rekisteröinti

Sinun tarvitsee syöttää vain sähköpostiosoite ja salasana. Hyväksy tämän jälkeen palvelun käyttöehdot ja klikkaa Create Account -painiketta.

Saat lopuksi sähköpostivarmistuksen onnistuneesta rekisteröinnistä. Bitget ei vaadi KYC-prosessin läpikäyntiä rekisteröinnin yhteydessä. Voit siis käyttää palvelua tiettyyn rajaan asti anonyymisti.

Bitgetille löytyy oma mobiiliappi sekä Googlen että Applen storesta. Jos käytät palvelua mobiililaitteella, se kannattaa ehdottomasti asentaa.

Bitget talletus

Bitget-pörssiin kannatta tallettaa suoraan kryptovaluuttaa. Euroja voi myös tallettaa SEPA-siirtona, mutta tätä ennen on suoritettava KYC-prosessi eli henkilötietojen varmennus. Voit myös ostaa suoraan kryptovaluuttaa tilillesi debit-kortilla.

Ennen talletusta palvelu pyytää ottamaan käyttöön kaksivaiheisen autentikoinnin (2FA). Tämä tapahtuu vastaavalla tavalla kuin muissakin pörsseissä, eli tarvitset Google Authenticator -apin. Bitcoinkeskus suosittelee aktivoimaan 2FA:n kaikissa nettipalveluissa, joissa se on suinkin mahdollista.

Bitget soveltuu ennen kaikkea aktiivitreidaajille, jotka haluavat tallettaa palveluun esim. bitcoineja tai stablecoineja. Talletus tapahtuu klikkaamalla Assets mobiilisovelluksen päävalikosta.

bitget talletus

Valitse tämän jälkeen haluamasi kryptovaluutta ja suorita siirto omasta lompakostasi ruudulla näkyvään osoitteeseen.

Huom. Yhä useampi kryptovaluutta liikkuu nykyisin eri verkoissa. Tämä koskee etenkin stablecoineja. Ole tarkkana, että valitset siirtoja tehdessä oikean verkon. Muussa tapauksessa talletuksesi voi kadota.

Talletuksen jälkeen kannattaa klikata mobiiliapin Home-näkymästä käyttäjäikonia (vasen ylänurkka). Scrollaa käyttäjäasetuksien sivua alaspäin ja valitse Rewards Center. Löydät tältä sivulta ohjeet, miten voit tienata jopa $5005 arvosta bonusrahaa! Saat bonuksia kun suoritat ensimmäisen talletuksen, ensimmäisen treidin ym. vastaavia tehtäviä.

Kryptovaluuttojen osto ja myynti

Bitgetin valikoimista löytyy 450 erilaista kryptovaluuttaa. Bitgetin tarjonta on jopa suurempi kuin markkinajohtaja Binancen. Spot-kaupan lisäksi Bitgetistä löytyy yli 100 johdannaismarkkinaa eli futuureja.

Koska Bitget on aktiivitreidaajille suunnattu pörssi, se tarjoaa vain kourallisen spot-pareja fiat-valuutoilla. Kryptojen treidaus tapahtuu nykyisin pääasiassa USDT-pareilla. Jos siis haluat ostaa euroilla tunnetuimpia kryptovaluuttoja, Bitget ei ole välttämättä sinun pörssisi.

Klikkaa mobiiliapin päävalikosta Markets ja etsi haluamasi vaihtopari. Alla olevassa kuvassa on  XRP/USDT -treidaussivu.

bitget trade

Löydät Bitgetistä kaikki modernin pörssin ominaisuudet. Aktiivitreidaajille on tarjolla TradingView -näkymä teknistä analyysia varten. Voit asettaa kurssihälyytyksiä, käydä Limit Order -kauppaa ja tarvittaessa myös vivuttaa treidejä.

Paras likviditeetti on spot-markkinassa USDT, USDC ja BTC-vaihtopareilla. Futuurimarkkinasta löytyvät myös kaikki suosituimmat kryptovaluutat.

Bitget kulut

Bitgetin kulut ovat spot-kaupassa 0,1 prosenttia, ja BGB-tokenilla maksettaessa vain 0,08 prosenttia. Aktiivitreidaajan kannattaa siis holdata pörssin omaa Bitget-tokenia (BGB). Kahdenkymmenen prosentin alennus kuluista on iso säästö pitkässä juoksussa.

Spot-kaupan kulut ovat samat kaikille treidauspareille. Myös Maker ja Taker fee ovat samat. Näet kaikki treidauskulut alla olevasta taulukosta.

ToimintoTyyppiKulut
Spot-kauppa Kulujen maksu oletuksena 0,1 %
Spot-kauppa Kulujen maksu BGB-tokenilla 0,08 %
Futuurit Maker Fee 0,02 %
Futuurit Taker Fee 0,06 %

Futuureissa kulut ovat spot-kauppaa selvästi pienemmät. Futuurien kuluista ei saa alennusta BGB-tokenilla.

Bitget ei peri kuluja tilin avaamisesta tai talletuksista. Jos kotiutat kryptoja palvelusta omaan lompakkoosi, kulut riippuvat kryptovaluutasta sekä verkon ruuhkasta. Näet ajantasaiset siirtokulut kotiutuksen yhteydessä.

Kryptovaluuttojen siirto omaan lompakkoon

Kryptovaluutat voi siirtää pörssistä helposti myös omaan lompakkoon. Klikkaa mobiiliapin päävalikosta Assets ja seuraavaksi Withdraw. Valitse tämän jälkeen kotiutettava kolikko. Alla olevassa kuvassa on näkymä Bitcoinin kotiutussivulta.

bitget kotiutus

Ole kotiutuksissa tarkkana verkon valinnassa. Jopa bitcoineja voi kotiuttaa Bitget-palvelusta BEP20-tokenina Binance Smart Chain -verkkoon. Näet kotiutussivulta aina käytössä olevat kulut. Huomioi myös kryptovaluutoilla olevat minimimäärät kotiutuksille.

Kotiutuksen kesto riippuu käytetystä kryptovaluutasta ja verkon ruuhkasta. Bitget käsittelee kotiutukset tavallisesti todella nopeasti.

Jos KYC-prosessia ei ole suoritettu, Bitgetistä voi kotiuttaa $50.000 per päivä ja $100.000 per kuukausi. Nämä limiitit riittävät hyvin piensijoittajille.

Bitget Earn, Copy Trading ja Launchpad

BitGgetistä löytyvät kryptojen treidauksen lisäksi myös Earn, Copy Trading ja Launchpad -palvelut.

Bitget Earn tarjoaa korkotilejä tunnetuille kryptovaluutoille. Korot ovat tyypillisesti parin prosentin luokkaa, mutta pienille summille on mahdollista saada myös 5-10 prosentin tuottoa. Bitget maksaa myös kuuden prosentin vuosikorkoa sen omalle BGB-tokenille.

Copy Trading on palvelu, jossa voit seurata automaattisesti muita Bitgetin treidaajia.

bitget copytrader

Copy Tradingin avulla voit kopioida 1:1 seuraamasi käyttäjän treidit ja saada itse vastaavan tuoton. Copy Tradingia voi käyttää vasta tilin varmennuksen (KYC) jälkeen. Bitget mainostaa olevansa jopa markkinoiden suurin kryptovaluuttojen Copy Trading -palvelu.

Launchpad tarjoaa mahdollisuuden sijoittaa uusin projekteihin ennen kuin ne tulevat markkinoille suuren yleisön tietoisuuteen. Tarvitset Launchpad-sijoituksiin Bitget-tokeneita.

Bitgetin turvallinen käyttö

Bitget-tilin turvallisuutta voi parantaa kasvotunnistuksen sekä kaksivaiheisen autentikoinnin avulla. Kasvotunnistus on erinomainen turvallisuutta lisäävä tekijä mobiiliapissa. Sen käyttö vaatii toki riittävän uuden älypuhelimen.

Voit säätää Bitget-tilisi turvallisuusasetuksia klikkaamalla mobiilapin Home-näkymästä käyttäjäikonia (vasen ylänurkka). Valitse tämän jälkeen Security.

bitget turvallisuus

Tarjolla on tyypilliset vaihtoehdot turvallisuuden parantamiseksi. Voit asettaa tilillesi erillisen anti-phishing -koodin sekä Fund Coden, joka tarjoaa lisäsuojaa tililtä tehtäviin kotiutuksiin.

Kaksivaiheinen autentikointi on hyvä ottaa käyttöön jo ennen talletuksen tekemistä.

Voit lisätä myös puhelinnumerosi, mikä mahdollistaa erilaiset hälytykset ja varmennukset mm. kirjautumisen yhteydessä.

Bitget verotus

Bitget ei lähetä tietoja treideistä automaattisesti verottajalle. Jokaisen käyttäjän on huolehdittava itse transaktioiden kirjaamisesta ja luovutusvoittojen laskemisesta vuosittain.

Bitcoinkeskus suosittelee aktiivisille sijoittajille Divly vero-ohjelmistoa. Se tukee myös Bitget-pörssin transaktioita ja Suomen verotuksessa olevaa erikoisuutta eli hankintameno-olettamaa. Käytä koodia BITCOINKESKUS20 tilauksen yhteydessä, niin saat 20 % alennuksen!

divly

Löydät Bitget-pörssin historiadatan selainversiosta. Klikkaa sivun oikeasta ylänurkasta Assets ja valitse Transaction History. Valitse haluamasi aikajakso ja klikkaa Export Data. Saat tältä sivulta treidien lisäksi myös datan talletuksista ja kotiutuksista.

Yhteenveto

Bitget on suositeltava palvelu aktiivitreidaajille. Sen suosio on lähtenyt kovaan nousuun vuoden 2022 aikana, eikä mikään ihme. Bitgetin hyvä maine, laaja tarjonta sekä Proof of Reserves ovat vakuuttaneet monet aktiivitreidaajat.

Bitget ei ole pörssi aloittelijalle, joka haluaa ostaa euroilla tunnetuimpia kryptovaluuttoja. Tähän soveltuvat paremmin kotimaiset vaihtoehdot Coinmotion & Northcrypto sekä Coinbase. Bitget on alan ammattilaisten ja aktiivitreidaajien suosiossa.

Onko Bitget parempi vaihtoehto treidaajalle kuin esim. Binance tai ByBit? Tämä riippuu varmasti yksilöllisistä tarpeista. Sivuston ja mobiiliapin ulkoasu ovat myös ominaisuuksia, joihin jokaisella on oma henkilökohtainen preferenssi.

Jos olet aktiivitreidaaja ja kaipaat vaihtelua tai uusia ominaisuuksia, kannattaa tutustua Bitgetin palveluihin! Tilin avaaminen tapahtuu noin minuutissa, eikä se maksa mitään.

Tutustu Bitgetiin nyt!

Twitterin käyttäjien kannattaa ottaa tili @bitgetglobal seurantaan. Bitgetillä on myös oma Youtube-kanava, Telegram, Discord ja monta muuta sometiliä. Löydät linkit näihin Bitgetin nettisivun alareunasta.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Bitcoinkeskus

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.