Bitcoinkeskus etsii uusia sisällöntuottajia!

kryptovaluuttojen verotus

Oletko kiinnostunut tuottamaan sisältöä kryptovaluutta-aiheiselle sivustolle? Oletko innokas tubettaja tai muuten vaan some-guru? Ota siinä tapauksessa yhteyttä! Etsimme tällä hetkellä uusia sisällöntuottajia kryptovaluutta-aiheisiin projekteihin.

Haemme henkilöä, jolla on ennen kaikkea kokemusta kirjoittamisesta suomen kielellä. On vaikea määritellä mitään tarkkoja vaatimuksia tietotaidon osalta, sillä kryptoskene on niin laaja. Jokainen keskittyy itseään kiinnostaviin sektoreihin. Jos osaat selittää vuoden 2020 kymmenen tärkeintä tapahtumaa kryptoskenessä sekä Bitcoin-sanakirjan termit omin sanoin, se on hyvä alku!

Kaipaamme lisävoimia etenkin uutisten kirjoittamiseen, mihin ei vaadita niin mittavaa kokemusta.

Materiaalin voi lähettää sähköpostilla tai esim. word-tiedostona, joten sinun ei tarvitse käyttää mitään julkaisujärjestelmää.

Jos sisällöntuotanto kryptoista kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla info [at] bitcoinkeskus.com. Laita meille referenssejä sisällöntuotannostasi sekä kerro osaamisestasi kryptovaluuttoihin liittyen. Laita mukaan myös veloituksesi muodossa euroa (senttiä) per sana. Maksamme sitä paremmin, mitä valmiimpaa tekstisi on.

Jos osaat tuottaa sisältöä sujuvasti myös muilla kielillä, niin kerro siitäkin!

 

Alec Baldwin eToro


Disclaimer: Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä eikä suosittele ostamaan mitään tiettyä kryptovaluuttaa. Kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Vuoden 2018 aikana suurin osa tunnetuista kryptovaluutoista on pudonnut yli 90% kurssihuipustaan. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*