Bitcoinkeskus etsii uusia sisällöntuottajia!

kryptovaluuttojen verotus

Oletko kiinnostunut tuottamaan sisältöä kryptovaluutta-aiheiselle sivustolle? Oletko innokas tubettaja tai muuten vaan some-guru? Ota siinä tapauksessa yhteyttä! Etsimme tällä hetkellä uusia sisällöntuottajia Bitcoin-aiheisiin projekteihin.

Haemme henkilöä, jolla on ennen kaikkea kokemusta kirjoittamisesta suomen kielellä. Sinun ei tarvitse osata Bitcoinkeskuksen sisältöä ulkoa, mutta vähintään perustiedot kryptovaluutoista on oltava hanskassa. Olet ostanut kryptovaluuttoja, ymmärrät miten Bitcoin toimii ja osaat selittää, miten se eroaa esimerkiksi Ethereumista.

Sinun tulee hanskata myös WordPress-julkaisujärjestelmän perustiedot, eli tiedät miten artikkeleita julkaistaan ja osaat muotoilla sisällön oikein.

Jos sisällöntuotanto kryptoista kiinnostaa, ota yhteyttä sähköpostilla info [at] bitcoinkeskus.com. Laita meille referenssejä sisällöntuotannostasi sekä kerro osaamisestasi kryptovaluuttoihin liittyen. Laita mukaan myös veloituksesi muodossa euroa (senttiä) per sana. Jos osaat tuottaa sisältöä sujuvasti myös muilla kielillä, niin kerro siitäkin!

Huom. Jos olet tekstin tuotannon sijaan tubettaja, voit ottaa myös yhteyttä! Meitä kiinnostaa henkilö, jolla on kokemusta vähintään 50 videon tuottamisesta ja oma Youtube-kanava.

Alec Baldwin eToro


Disclaimer: Bitcoinkeskus ei anna sijoitusvinkkejä eikä suosittele ostamaan mitään tiettyä kryptovaluuttaa. Kryptovaluutat sisältävät suuren riskin sijoituksen menettämisestä. Vuoden 2018 aikana suurin osa tunnetuista kryptovaluutoista on pudonnut yli 90% kurssihuipustaan. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*