Uncategorized
16
tammi
binance jersey

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Binance Jersey yhdistää Binancen ja fiat-valuutat

Binance on saanut 16. tammikuuta 2019 kauan odotetun yhteyden fiat-valuuttoihin: Binance Jersey -pörssi on avannut tänään ovensa! Kyseessä on Binancen teknologiaa hyödyntävä pörssi, joka mahdollistaa talletukset euroilla ja Bitcoinin sekä Ethereumin treidauksen.

Rekisteröidy Binancelle

Binance tuli markkinoille vuoden 2017 loppupuolella. Heinäkuussa järjestetty ICO keräsi varsin vaatimattoman 15 miljoonan dollarin potin, eikä pörssi ollut tuohon aikaan erityisen kohuttu.

Kyseessä oli kuitenkin vuosikausia rakennettu ja suunniteltu projekti, joka otti markkinat haltuunsa hämmästyttävän nopeasti. Binance nousi muutamassa kuukaudessa maailman suosituimmaksi pörssiksi vuoden 2017 lopun kryptobuumissa. Se saavutti startuppien unicorn-statuksen (miljardi dollaria) nopeammin, kuin mikään yritys aiemmin.

Moni muukin pörssi kasvoi tuohon aikaan räjähdysmäisesti, mutta Binance erottui kilpailijoistaan toimintavarmuudellaan. Se on jatkanut samalla tiellä siitä lähtien ja selvittänyt harvat ongelmatilanteet poikkeuksellisen ripeästi alan yleiseen toimintaan verrattuna.

Binance on toiminut tähän asti vain krypto-krypto -pörssinä, eli eurojen talletus tai kotiutus ei ole ollut mahdollista esim. Coinbasen ja Coinmotionin tavoin. Kryptovaluuttojen osto on tapahtunut Bitcoinia, Ethereumia, Binance Coinia sekä paria muuta valuuttaa hyödyntäen.

Tilanne on nyt muuttunut, sillä markkinoille on tullut uusi pörssi nimeltään Binance Jersey. Alla kuva pörssin etusivusta.

binance jersey 2

Kyseessä on mielenkiintoinen ratkaisu, sillä Binance on rakentanut pitkään fiat-yhteyksiä ja infrastruktuuria Maltalle. Moni odotti varmasti uutisia siltä suunnalta. Maltan ja Jerseyn lisäksi Binance tekee aktiivista työtä myös Bahamalla.

Jerseyn saari tarjoaa muusta Euroopasta poikkeavan bisnesympäristön. Yhtiön mukaan Binance Jersey on täysin erillinen pörssi Binanceen verrattuna, mutta käyttää samaa teknologiaa. Binance Jersey rekrytoi aktiivisesti lisää henkilöstöä mm. compliance-osastolle, joka vastaa tilien varmentamisesta. Odotettavissa on todennäköisesti nopea vyöry uusia asiakkaita.

Binance Jersey tarjoaa aluksi neljä treidausparia: BTC/EUR, BTC/GBP, ETH/EUR ja ETH/GBP. Eli pörssistä voi ostaa Bitcoinia sekä Ethereumia euroa ja puntaa käyttäen.

Tarjolla on myös bonus nopeimmille: Binance Jersey maksaa 20 euroa tilinsä varmentaneille eli KYC-prosessin läpivieneille asiakkaille tammikuussa! Kyseinen bonus koskee 5000 ensimmäistä henkilöä, joten se voi hyvinkin loppua jo viikossa.

Kyseessä on merkittävä askel Binancelta regulaation suuntaan. Todennäköisesti näemme lähitulevaisuudessa myös jotain liikehdintää Maltalla. Eikä Binance tule olemaan ainoa krypto-krypto -pörssi, joka hyödyntää näitä saarivaltioita fiat-yhteyden saamiseksi.

On mielenkiintoista nähdä, millaisen treidausvolyymin Binance Jersey saavuttaa. Ja mitä uusia kryptovaluuttoja sen tarjontaan saadaan lähitulevaisuudessa.

Seuraa uutisointia Twitterissä tileiltä @binance, @cz_binance ja @binanceJE.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Disclaimer: Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde. Tutustu huolella riskeihin ja verotukseen ennen sijoittamista. Bitcoinkeskus.comin informaatiota ei pidä tulkita sijoitusneuvoksi. Lue lisää info-sivulta.

Ei kommentteja

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.