Perustiedot
14
elo
apecoin ostaminen

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

ApeCoin (APE) ostaminen

ApeCoinin ostaminen on helppoa ja vaivatonta kotimaisesta Northcryptosta. Ennen kuin voit ostaa ApeCoinia, sinun on vahvistettava Northcrypton käyttäjätilisi ja tehtävä talletus palveluun.

Vuoden 2022 alkupuoliskolla lanseerattu ApeCoin (APE) on APE-ekosysteemin virallinen natiivivaluutta. APE DAO:n menestys ja Web3:n suosion kasvu ovat keskeisiä tekijöitä ApeCoinin menestymisessä. Paras tapa säilyttää ApeCoinia turvallisesti on käyttää Ledger Nano X -kylmälompakkoa.

ApeCoin (APE) ostaminen: lyhyt ohje

ApeCoinin ostaminen on helppoa ja vaivatonta kotimaisesta Northcryptosta. Voit ostaa ApeCoinia joko suoraan euroilla tai vaihtoehtoisesti muilla Northcrypton valikoimissa olevilla kryptovaluutoilla.

ApeCoinin ostaminen Northcryptosta tapahtuu seuraavasti:

  1. Avaa tili Northcryptoon klikkaamalla tästä linkistä
  2. Suorita henkilötietojesi varmennus (KYC) käyttämällä omia pankkitunnuksiasi
  3. Talleta haluamasi summa euroja palveluun pankkisiirrolla
  4. Osta ApeCoin (APE)
  5. Voit säilyttää APE-tokeneita Northcrypton palvelussa tai siirtää ne vaihtoehtoisesti omaan lompakkoosi

Alla näet kuvakaappauksen Northcrypton etusivulta.

northcrypto

Markkinoiden laajinta kryptovaluuttavalikoimaa ja ammattimaisia treidaustyökaluja etsivälle suosittelemme harkitsemaan ApeCoinin ostamista kryptovaluuttapörssi Binancesta. Binance tarjoaa asiakkailleen laajan valikoiman ja ammattimaisten treidaustyökalujen lisäksi markkinoiden parhaimman likviditeetin ja erittäin kilpailukykyiset kaupankäyntikulut.

Toisaalta, mikäli olet aloitteleva kryptosijoittaja ja arvostat etenkin suomenkielistä palvelua ja helppokäyttöisyyttä, suosittelemme ostamaan ApeCoinia kotimaisen Northcrypton kaupankäyntipalvelusta. Northcrypto soveltuukin erinomaisesti etenkin niille sijoittajille, jotka arvostavat helppokäyttöistä palvelua eivätkä välttämättä tarvitse treidausmahdollisuutta tai mahdollista vivun käyttöä omassa sijoitustoiminnassaan.

Jos olet kiinnostunut saamaan lisätietoa markkinoiden suosituimmista kryptovaluuttapörsseistä, tarjoaa Bitcoinkeskus tähän kattavat ja helposti luettavat oppaat. Pääset tutustumaan näihin oppaisiin klikkaamalla verkkosivuston päävalikon Kauppapaikat-linkkiä. Nämä artikkelit tarjoavat sinulle yksityiskohtaiset ohjeet markkinoiden tärkeimpien kryptovaluuttapörssien ominaisuuksista.

ApeCoin (APE) ostaminen: yksityiskohtainen ohje

ApeCoinin ostaminen Northcrypton palvelusta edellyttää sijoittajalta Northcrypto-tilin varmentamista ja talletuksen suorittamista. Mikäli et ole vielä avannut itsellesi omaa Northcrypto-käyttäjätiliä, suosittelemme lukemaan tarkasti Bitcoinkeskuksen kirjoittaman laajan Northcrypto-oppaan, jossa käsitellään yksityiskohtaisesti käyttäjätilin varmennusta ja eurotalletuksen suorittamista Northcrypton kaupankäyntipalveluun. Lue lisää: Northcrypto kokemuksia.

Seuraavaksi kerronne askel askeleelta, miten ApeCoinin ostaminen onnistuu Northcrypton mobiilisovelluksen avulla. Voit ladata Northcrypton mobiilisovelluksen helposti joko Applen App Storesta tai Google Play-kaupasta. Sovellus on helppokäyttöinen, joten sen käyttäminen onnistuu mukavasti myös aloittelevilta kryptosijoittajilta.

Avaa mobiilisovelluksen kaupankäyntisivu

ApeCoinin ostaminen onnistuu Northcrypton mobiilisovelluksen kaupankäyntisivulla. Voit siirtyä kaupankäyntisivulle klikkaamalla Northcrypton mobiilisovelluksen alavalikon keskeltä löytyvää kaupankäyntisivustolle ohjaavaa kuvaketta. Kaupankäyntisivun kuvakkeen tunnistaa parhaiten kahdesta eri suuntaan osoittavasta nuolesta.

northcrypto mobiili kaupankäynti

Kun klikkaat kuvaketta, sinut ohjataan Northcrypton kaupankäyntisivulle, jossa voit käydä kauppaa Northcrypton tarjoamilla kryptovaluutoilla.

Osta ApeCoin (APE)

Seuraavaksi eteesi avautuu alla olevan kuvan mukainen näkymä. Northcrypton mobiilisovellus ehdottaa aina aluksi oletuksena ostettavaksi valuutaksi Bitcoinia. Voit vaihtaa ostettavan kryptovaluutan napsauttamalla Bitcoinin vieressä olevaa sinistä Vaihda-painiketta. Painiketta klikattuasi avautuu eteesi kuvanmukainen alasvetovalikko, josta voit valita ostettavaksi kryptovaluutaksi ApeCoinin. Mikäli haluat ostaa ApeCoinia jollain muulla valuutalla kuin euroilla, voit vaihtaa myytävän valuutan haluamaksesi vastaavanlaisella tavalla Vaihda-painikkeen vierestä.

osta apecoin

Kun olet vaihtanut ostettavaksi valuutaksi ApeCoinin, voit suorittaa kaupan. Northcrypton sovelluksessa voit käydä kauppaa kaikilla Northcrypton valikoimista löytyvillä kryptovaluutoilla, joten voit ostaa halutessasi ApeCoinia eurojen lisäksi myös muillakin Northcrypton tarjoamilla kryptovaluutoilla. Jos päädyt kuitenkin suorittamaan kaupan euroilla, on näkymä samanlainen kuin alla olevassa kuvassa.

Kun olet päättänyt haluamasi euromäärän, joilla haluat ostaa ApeCoinia, sinun tarvitse ainoastaan klikata Tee kauppa -painiketta, ja ApeCoinin APE-tokenit siirtyvät tämän jälkeen välittömästi käyttäjätilillesi.

Mikä on ApeCoin?

Vuoden 2022 alkupuoliskolla lanseerattu ApeCoin (APE) on APE-ekosysteemin virallinen natiivivaluutta. Teknisesti tarkasteltuna ApeCoin on Ethereumin verkossa toimiva ERC20-standardin mukainen token. ApeCoinin taustalta löytyy Yuga Labs niminen yritys. Yuga Labs voidaan nähdä yhtenä tämän hetken merkittävimpänä kryptoalan yrityksenä, sillä se löytyy NFT-markkinoiden kuumimpien kokoelmien, kuten Bored Ape Yacht Clubin Ja CryptoPunksien taustalta.

Vaikka Yuga Labs ei suoranaisesti omista APE-ekosysteemiä, on sen kädenjälki kuitenkin nähtävillä tavasta, jolla ApeCoinin liikkeellelasku suoritettiin. ApeCoinin liikkeellelasku suoritettiin vuoden 2022 maaliskuussa jakamalla APE-tokeneita airdroppina Yuga Labsin Bored Ape Yacht Club NFT-kokoelmien omistajille. Tämän jälkeen uusia APE-tokeneita on laskettu markkinoille steikkauksen yhteydessä. Bored Ape Yacht Clubin NFT:t ovat keskeisessä roolissa myös ApeCoinin steikkauksessa, sillä näiden NFT:iden omistajat ovat oikeutettuja myös muita suurempiin staking-palkkoihin.

APE-ekosysteemin keskeinen organisaatio on nimeltään APE DAO, jonka hallintotokenina (governance) myös ApeCoin toimii. ApeCoinin omistajat voivatkin näin ollen vaikuttaa APE DAO:n päätöksiin ja sitä kautta myös APE-ekosysteemin tulevaisuuden suuntaan. ApeCoin on myös keskeinen väline prosessissa, jossa APE DAO pyrkii helpottamaan Web3-sovellusten luomista Ethereumin verkkoon.

ape dao

APE DAO:n jäsenet eli käytännössä ApeCoinin omistajat voivat myös halutessaan esittää omia sovellusideoitaan DAO:lle. Mikäli idea on hyvä, alkaa DAO toteuttamaan ideaa käytännössä. Tällöin ideanan olisi, että ApeCoin toimii myös näiden sovellusten natviivivaluuttana, jolloin sen käyttötarkoitukset kasvavat jatkuvasti. Lisäksi myös Yuga Labs on ilmoittanut, että ApeCoin tulee olemaan ensisijainen valuutta jokaisessa sen tulevassa julkaisussa. Mikäli APE DAO onnistuu toteuttamaan visionsa, saattaa ApeCoin nousta yhdeksi tulevaisuuden Web3:n keskeisimmistä palasista.

Lue lisää ApeCoinista Bitcoinkeskuksen oppaasta: Mikä on ApeCoin (APE)?

ApeCoin sijoituskohteena

APE DAO:n menestys ja Web3:n suosion kasvu ovat keskeisiä tekijöitä ApeCoinin menestymisessä. Tällä hetkellä APE DAO keskittyy vahvasti hajautettujen sovellusten kehittämiseen. Web3:n kehitys on ollut viime vuosien aikana äärimmäisen vauhdikasta ja sen voidaankin nähdä houkutelleen huomattavia määriä osaamista ja pääomia ympäri maailmaa.

Web3:n keskeinen tukipilari ovat hajautetut lohkoketjut, joista Ethereum toimii myös ApeCoinin alustana. Voidaankin sanoa, että Ethereumin menestys ja suosion kehittyminen heijastelevat myös ApeCoinin potentiaalisten sijoittajien ja käyttäjien määrään.

ApeCoinista puhuttaessa ei voida myöskään sivuuttaa Yuga Labsin tulevaa Otherside-metaverseä. ApeCoin toimii Othersiden virallisena valuuttana ja vaihdannan välineenä. Mikäli Otherside saavuttaa tulevaisuudessa suuren suosion ja ihmiset löytävät sen pariin, vaikuttaa se luonnollisesti myös ApeCoinin kysyntään. ApeCoinin arvo ja käyttömahdollisuudet voivatkin kasvaa merkittävästi Othersiden tulevan julkaisun myötä.

Tänä päivänä Yuga Labs ja sen NFT-kokoelmat voidaan nähdä yhtenä Web3:n tunnetuimmista brändeistä. Yksi Yuga Labsin tämän päivän asemasta kertova tekijä on se, että sen alaisuudessa olevat NFT-kokoelmat ovat pystyneet säilyttämään sijoittajien mielenkiinnon myös laskumarkkinan aikaan. Aivan itsestään selvää tämä ei ole, sillä kurssien laskiessa useat merkittävät toimijat ovat yksi toisensa jälkeen kadonneet unholaan.

APE DAO:n potentiaali on suuri, mutta sen menestys kulkee käsi kädessä Web3:n kanssa. ApeCoinin menestys puolestaan riippuu tulevaisuudessa siitä, miten Web3 onnistuu houkuttelemaan ihmisiä puoleensa ja mikä APE DAO:n rooli tässä tulee olemaan.

ApeCoinin turvallinen säilytys

Paras tapa säilyttää ApeCoinia turvallisesti on käyttää Ledger Nano X -kylmälompakkoa. Ledger Nano X on helppokäyttöisyytensä ja turvallisuutensa ansiosta tänä päivänä suosittu niin aloittelevien kuin ammattimaistenkin kryptosijoittajien keskuudessa.

Sijoittajan on hyvä muistaa, että oma kylmälompakko on aina tärkeää hankkia huijausten välttämiseksi valmistajan virallisilta verkkosivuilta. Voit ostaa Ledger Nano X -kylmälompakon turvallisesti valmistajan sivuilta käyttäen tätä linkkiä.

ApeCoin on Ethereumin lohkoketjussa toimiva ERC20-token. Tämä tarkoittaa sitä, että lähtökohtaisesti kaikki maailman tunnetuimmat kryptovaluuttalompakot tukevat sen säilytystä. Suosittuja ilmaisia kryptovaluuttalompakkoja, jotka tukevat ApeCoinin omaa APE-tokenia, ovat esimerkiksi Mateamask, Trus Wallet ja Exodus.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Antti Hyppänen

Antti Hyppänen on Bitcoinkeskuksen perustaja ja päätoimittaja. Antti on tuottanut sivustolle artikkeleita vuodesta 2017 lähtien. Hän seuraa kryptomarkkinoita vuoden jokaisena päivänä ja vastaa myös Bitcoinkeskuksen sometilien ylläpidosta. Antti ei ole maksimalisti minkään kryptovaluutan osalta vaan tarkastelee kryptoja objektiivisesti. Antin sijoitusprofiili on "buy & hold", eli hän ei treidaa tai vivuta. Kryptoportfolio sisältää suurimmaksi osaksi Bitcoinia ja Ethereumia. Antti seuraa myös aktiivisesti makrotalouden tapahtumia. Kiinnostuksen kohteita ovat kryptovaluuttojen lisäksi kulta, hopea sekä Yhdysvaltojen osakemarkkinat.