blogi
04
touko
nainen laptop

Sivusto sisältää affiliate-linkkejä. Bitcoinkeskus voi olla oikeutettu kompensaatioon, jos vierailet yhteistyökumppaneiden sivuilla linkkiemme kautta. Saat lisätietoja mainoksista info-sivulta.

Ajankohtaiset kryptovaluutta uutiset Bitcoinkeskuksesta

Ajankohtaiset kryptovaluutta uutiset kiinnostavat jokaista kryptosijoittajaa. Tai ainakin niiden pitäisi kiinnostaa, sillä uutiset ovat kryptovaluuttojen maailmassa todella arvokkaita! Kyseessä on todella kovaa vauhtia muuttuva sektori, jossa uutisia saadaan teknologisten päivitysten lisäksi myös regulaatiosta sekä kaupallisista toimijoista. Myös Suomeen liittyvä lainsäädäntö ja verotus ovat relevantteja aiheita.

Rekisteröidy Binancelle

Tässä artikkelissa käydään läpi kryptovaluutta uutisten merkitystä ja erilaisia lähteitä. Saat hyviä vinkkejä eri somekanavien hyödyistä sekä uutislähteiden luotettavuuden arvioinnista.

Miksi ajankohtaiset kryptovaluuttauutiset ovat niin tärkeitä?

Ajankohtaiset kryptovaluuttauutiset ovat parhaimmillaan todella arvokkaita. Käydään seuraavaksi läpi muutama hyvä syy.

Ensimmäinen on tietysti teknologian nopea muutos. Koko kryptosektori kehittyy hurjaa vauhtia, ja moni ”valmis” projekti saa myös jatkuvasti uusia päivityksiä. Sijoittajan on erittäin tärkeä pysyä kartalla oman portfolion kolikoista, sillä tietyt päivitykset saattavat vaikuttaa sijoituskohteen arvoon hyvinkin nopeasti.

Vuonna 2020 ja 2021 seurattiin esimerkiksi Cardanon päivityksiä. Pitkään työn alla ollut projekti sai vihdoin älysopimukset syksyllä 2021. Tätä edelsi hurja kurssiralli, joka ei ollut vaikea nähdä kuusi kuukautta aiemmin. Markkina oli reagoinut samalla tavalla myös aiempiin Cardanon päivityksiin.

cardano

Myös Bitcoin sai syksyllä 2021 vuosia valmistellun Taproot-päivityksen. Tässä kohtaa oli tärkeää ymmärtää suorien vaikutusten puuttuminen. Taprootilla ei vaikuttanut välittömästi Bitcoinin tekniseen toimintaan, joten sijoittajan ei ollut syytä reagoida siihen.

Bitcoinkeskus seuraa kaikkia markkinoiden suurimpia kryptovaluuttoja ja raportoi niiden päivityksistä jatkuvasti. Kryptouutisten lisäksi sijoittajia sekoittavat myös henkilöt kuten Elon Musk. Hänen twiittinsä saattavat johtaa jopa satojen prosenttien kurssiliikkeisiin Dogecoinin kohdalla.

On tärkeää erottaa oikeat uutiset spekuloinnista.

Krypto uutisia regulaatiosta ja pörsseistä

Krypto uutisia on nykyisin seurattava myös laajemmalla linssillä kuin pelkästään kryptovaluuttojen kautta. Jatkuvasti kehittyvä regulaatio eli lainsäädäntö on oma osansa. Esimerkiksi EU-tasolla keskustellaan parhaillaan regulaatiosta, joka vaikuttaa kaikkiin kryptovaluuttasijoittajiin.

Suomalaisen sijoittajan on tärkeää pysyä kartalla myös verotuksesta. Joka vuosi päivitettävä Bitcoinkeskuksen opas virtuaalivaluuttojen verotuksesta on hyvä tietolähde. Edellisen kerran verotus muuttui merkittävästi vuonna 2018. Sen jälkeen on lähinnä saatu pienempiä säädöksiä ja tarkennuksia.

Kryptovaluuttojen kauppapaikoissa tapahtuu myös jatkuvasti. Niiden tarjonta muuttuu, minkä lisäksi lanseerataan uusia palveluita. Regulaatio voi myös tarkoittaa muutoksia tietyn maan käyttäjiin. Bitcoinkeskus pyrkii uutisoimaan alan suurimpia pörssejä, sekä etenkin suomalaisia, koskevista tapahtumista.

Onko sosiaalinen media hyvä lähde kryptovaluuttauutisiin?

Kryptovaluuttauutisiin on tarjolla paljon eri lähteitä. Suosittelemme lukemaan aina Bitcoinkeskuksen viikkokatsaukset, mutta sen lisäksi on hyvä seurata myös ulkomaisia lähteitä sekä somekanavia. Seuraavaksi muutama sana niistä.

Twitter on erinomainen kanava uutisten seuraamiseen. Voit seurata myös niitä kryptoprojekteja, joihin sijoitat, sekä käyttämiäsi kauppapaikkoja. Uutiset leviävät Twitterissä todella nopeasti.

twitter

Reddit on myös suosittu informaatiokanava. Yleissivujen lisäksi jokaisella kryptovaluutalla on oma sivunsa.

Aktiiviset henkilöt käyttävät paljon Discordia sekä Telegramia. Yleensä jokaiselle projektille löytyy monta eri kanavaa. Nämä ovat hyviä työkaluja henkilölle, joka haluaa keskustella muiden sijoittajien kanssa.

Youtube on niin ikään hyvä tietolähde. Tuben puolella törmää helposti tietyn kryptovaluutan shillaajiin, joten ole tarkkana. Löydät kyllä ajan myötä objektiivisesti asioista raportoivat tahot.

Erilaiset somekanavat ovat todella tärkeitä kryptovaluuttojen maailmassa. Niiden haittapuolena on suuri scammereiden ja erilaisten verkkorikollisten määrä. Aloittelijan on syytä olla erittäin tarkkana, ettet vahingossa klikkaa vääriä suosituslinkkejä esim. Discordissa tai Twitterissä.

Viikoittaiset krypto uutiset Bitcoinkeskuksessa

Bitcoinkeskus julkaisee viikoittain krypto uutisia, joihin pääset käsiksi klikkaamalla päävalikosta uutiset. Tarjolla on joka viikko erillinen uutis- sekä markkinakatsaus. Ne julkaistaan normaalisti tiistaina työpäivän aikana. Kesälomien aikaan julkaisutahti voi olla hieman hitaampi.

Katsaukset niputetaan myös videoformaattiin Bitcoinkeskuksen Youtube-kanavalle.

Uutiskatsauksessa käymme läpi 5–6 mielenkiintoista kryptouutista edeltävältä viikolta. Koska Bitcoinkeskus on suomenkielinen sivusto, fokus on etenkin kotimaan tapahtumissa. Pyrimme avaamaan myös uutisten taustoja ja keskittymään sellaisiin aiheisiin, jotka kiinnostavat myös suomalaisia.

Markkinakatsaus on nimensä mukaisesti katsaus kryptomarkkinan tapahtumiin. Käymme läpi Bitcoinin kurssikehityksen ja analysoimme makrotalouden nykytilaa ja sen vaikutuksia kryptomarkkinaan. Lisäksi tsekkaamme parhaiten pärjänneet altcoinit sekä DeFi-sektorin tilanteen.

Bitcoinkeskuksen uutis- ja markkinakatsaus on suunniteltu henkilöille, joilla ei ole aikaa seurata kryptovaluuttauutisia päivittäin. Jos luet nämä katsaukset läpi joka viikko, pysyt varmasti kartalla alan tärkeimmistä tapahtumista.

Tilaa uusimmat kryptovaluutta uutiset sähköpostiisi!

Bitcoinkeskus tarjoilee kryptovaluutta uutisia monissa eri kanavassa. Esimerkiksi sometilimme Youtubessa, Instagramissa ja TikTokissa kasvavat vauhdilla. Tämän lisäksi tarjolla on kolme kertaa viikossa uutiskirje. Kesälomien aikaan uutiskirje on myös pari viikkoa tuolla.

Uutiskirjeemme ilmestyy kolme kertaa viikossa. Maanantaisin pureudumme yleensä yhteen ajankohtaiseen aiheeseen hieman laajemmin. Keskiviikkoisin tarjolla on puolestaan teknistä analyysia. Torstaisin saat postiisi mielenkiintoisia krypto uutisia, joita ei tiistain katsauksessa käyty läpi.

Uutiskirjeen tilaaminen on täysin maksutonta. Voit myös poistua listalta milloin tahansa. Emme lähetä edellä mainitun informaation lisäksi spämmiä.


Oletko jo tilannut Bitcoinkeskuksen uutiskirjeen? Jos et, niin klikkaa tästä ja liity postituslistalle! Tarjolla on joka viikko teknistä analyysia sekä katsauksia tärkeimpiin tapahtumiin!

Disclaimer: Kryptovaluutat ovat korkean riskin sijoituskohde. Tutustu huolella riskeihin ja verotukseen ennen sijoittamista. Bitcoinkeskus.comin informaatiota ei pidä tulkita sijoitusneuvoksi. Lue lisää info-sivulta.

Bitcoinkeskus-käyttäjän artikkelit ovat sivuston taustalla olevan tiimin tuottamia. Bitcoinkeskuksen parissa työskentelee useita kryptovaluutoista kiinnostuneita henkilöitä. Mukana on myös vierailevia kirjoittajia, jotka eivät halua esiintyä omalla nimellään. Bitcoinkeskuksen pääanalyytikko on Antti Hyppänen.