KuCoin Shares

Uusi pörssi KuCoin tarjoaa vaihtoehdon Binancelle

Kryptovaluuttojen maailmassa on vietetty tänään mustaa maanantaita. Monen portfolio on sulanut 10-15% kuluneen 24 tunnin aikana, mutta päivään mahtuu myös hyviä uutisia. Tämän hetken suosituin kryptovaluuttapörssi, Binance, on avannut jälleen ovensa uusille asiakkaille! Lisäksi markkinoille on tullut hyvä vaihtoehto - pörssi nimeltään KuCoin.

Binance on ollut viime aikoina markkinoiden toimivin pörssi valtavasta volyymista huolimatta. Japanilaisyhtiön palvelu joutui kuitenkin taipumaan viime viikolla valtavan liikenteen alla.

Etenkin TRON-valuutan hurja noste sai Binancen serverit polvilleen, mikä sai yhtiön reagoimaan nopeasti. Binance päätti sulkea ovensa toistaiseksi uusilta käyttäjiltä, jotta yhtiön palvelimet saadaan takaisin toimintaan. Tämän vastaavan peliliikkeen ovat tehneet jo pari viikkoa sitten myös Bitfinex sekä Bittrex.

Tänään Binance kuitenkin ilmoitti avaavansa ovet jälleen – tosin rajoitetusti. Moni käyttäjä onkin tällä hetkellä turhautunut markkinoiden tilanteesta, kun Binance, Bittrex ja Bitfinex ovat kaikki suljettu uusilta asiakkailta.

---

Yksi toimiva vaihtoehto uusille kryptosijoittaijlle on KuCoin -niminen pörssi. Kyseessä on pitkälti Binancen jalanjälkiä seuraava palveluntarjoaja, joka on lähtöisin Hong Kongista. KuCoinin idena on siis tarjota valtava määrän erilaisia altcoineja. Sivustolla on itse asiassa monia sellaisia kryptovaluuttoja, joita ei löydy vielä edes Binancen listoilta.

KuCoin houkuttelee myös uusia asiakkaita Binancen kaltaisen bonusohjelman avulla. Tässä mukaan tulee KuCoin Shares -token, jonka arvo on noussut rajusti viime aikoina. Ostamalla KuCoin Shares -tokenia ja säilyttämällä sitä KuCoin-pörssissä, saat tilillesi joka päivä ”osinkoa” sijoituksestasi. Yhtiö jakaa päivittäin 50% treidauspalkkioista takaisin käyttäjille heidän omistamiensa KuCoin Shares -tokeneiden suhteessa. Mitä enemmän sinulla on KuCoinin kolikoita tililläsi – sen suuremman siivun saat päivän tuotoista.

Voit laskea tämän "osingon" määrän Kucoinshares.com -sivuston laskurilla. Käytännössä palautettu rahamäärä on päivittäin hyvin marginaalinen. KuCoin Shares -tokenin omistus houkutteleekin lähinnä sen arvonnousun myötä, joka on varsin looginen seuraus pörssin suosion kasvusta. Tässä vielä video aiheesta:

 

KuCoin on tällä hetkellä vielä volyymiltaan varsin pieni pörssi, mutta sen suosio on nopeassa kasvussa. Jos haluat sijoittaa altcoin-markkinoille, mutta et saa avattua tiliä mihinkään suurimmista pörsseistä, niin KuCoin on kokeilemisen arvoinen. Voit avata tilin tästä linkistä.

Kannattaa seurata tästä pörssistä käytävää keskustelua KuCoinin reddit-tilillä. Yleensä kaikki sivustot toimivat ilman ongelmia kunnes liikenne- ja asiakasmäärät lähtevät rajuun kasvuun. Jos käyttäjien kotiutukset ja talletukset alkavat kestää tai sivustolla on muita ongelmia, ne raportoidaan yleensä Redditin kautta todella nopeasti. Voit myös seurata KuCoinin tiedotteita yhtiön Twitter-tilin kautta. Käytitpä sitten mitä palvelua tahansa, niin suosittelen vahvasti seuraamaan sitä sosiaalisessa mediassa sekä Redditin kautta.

Vaikka KuCoin Shares -bonusohjelma voi olla houkutteleva, niin pidä aina mielessä pörsseihin liittyvät riskit. Kryptovaluuttojen säilyttäminen pörsseissä on oman turvallisuutesi kannalta huonoin ratkaisu. Lue lisää eri lompakkovaihtoehdoista ja niiden turvallisuudesta tästä artikkelista.

Jos sinulla on kokemuksia KuCoin -pörssistä tai mistä tahansa muusta palvelusta, niin kommentoi alla olevaan laatikkoon tai Bitcoinkeskuksen Facebook-sivulle! Jos kaipaat tutoriaaleja KuCoinin käytöstä, löydät lukuisia oppaita Youtubesta.

---

Lopuksi vielä huomio aloitteleville käyttäjille Binancen omasta tokenista, joka on nimeltään Binance Coin. Binance palauttaa sinulle 50% treidauspalkkioista, jos tililläsi on riittävästi katetta BNB:n eli Binance Coinin muodossa. Tämän valinnan voi tehdä tilisi asetuksista - voit valita treidauspalkkioiden maksuvaluutaksi BNB:n. Muussa tapauksessa maksat treidauspalkkion siitä valuutasta, jolla teet kauppaa.

Binance Coinin hyödyntäminen tarkoittaa sitä, että joudut pitämään kyseistä kolikkoa pörssissä jatkuvasti. Treidauskulut ovat kuitenkin euro/dollarimääräisesti niin pieniä, että peruskäyttäjille riittää todennäköisesti 1-2 Binance Coinin pitämistä tilillä. Näin ollen kyseessä on todella pieni taloudellinen riski.

Tule keskustelemaan aiheesta lisää Bitcoinkeskuksen foorumille!

Leave a reply