Coolbet on avannut vedonlyönnin kryptovaluuttojen kursseista

Coolbet on vuonna 2016 lanseerattu vedonvälittäjä, jonka pääkonttori sijaitsee Tallinnasta. Monista Malta-firmoista poiketen se operoi virolaisella pelilisenssillä. Coolbetin ydinhenkilöstö on entisiä Nordicbetin työntekijöitä, joilla on pitkä kokemus pelialasta. Yhtiö on nuoresta iästään huolimatta noussut nopeasti yhdeksi tunnetuimmista operaattoreista Skandianviassa.

Sivustolla on voinut lyödä aiemminkin vetoa esim. erilaisten raaka-aineiden sekä perinteisten valuuttojen hintakehityksestä. Voit lyödä esim. vetoa kullan spottihinnasta tai USD/NOK valuuttaparien kurssitasosta 1.1.2018.

Nyt Coolbet on ottanut tarjontaansa myös vedonlyönnin kryptovaluutoista. Mukana on Bitcoinin lisäksi myös tunnetuimmat altcoinit, eli yhtiö näyttää olevan hyvin ajan hermoilla. Esim. tämän hetken kuumin altcoin IOTA on mukana vedonlyöntilistoilla.

Coolbet tarjoaa muutamia erilaisia vaihtoehtoja kurssitasoista betsaamiseen. Weekly markets -otsikon alla lyödään vetoa tunnetuimpien valuuttojen kurssitasosta 11.12-17.12.2017 välisenä aikana. Mukana ovat Bitcoin, Monero, Dash, Ripple, IOTA, Litecoin sekä Ethereum. Voit lyödä vetoa siitä, onko ko. valuutan kurssi yli vai alle Coolbetin asettaman raja-arvon kuluvan viikon päätyttyä.

coolbet
Kuvassa Coolbetin muutamia eri vetovaihtoehtoja.

Tämän lisäksi mukana on Best Performance -optio. Tässä vaihtoehdossa voit lyödä vetoa siitä, mikä valituista kryptoista on viikon kovin nousija. Viikkovetojen lisäksi on mahdollisuus lyödä vetoa Bitcoinin arvosta 1.1.2020 – Coolbetin raja on tälle vedolle 30.000 dollaria.

Kolmas optio koskee muutamien mielenkiintoisten altcoinien kurssitasoa 1.1.2018. Mukana ovat Ripple, Ethereum Classic, NEO, Dash, Bitcoin Gold sekä Bitcoin Cash.

Normaalisti tällaisia erikoisvetoja saa pelata vain muutamilla euroilla, mutta ainakin omalla kohdallani testattu 100 euron panos meni heittämällä läpi. Jos joku artikkelin lukijoista kokeilee ko. vetoja suuremmilla panoksilla, niin kommentoi artikkelin alla olevaan laatikkoon kokemuksistasi.

Coolbetin tarjoamat vedot tarjoavat piensijoittajalle mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Voit lyödä Coolbetille vetoa esim. Bitcoinin kurssin jäävän viikon päätteeksi alle 19.500$. Jos Bitcoinin kurssi kohoaa tämän lukeman yli, niin bittirahojen portfoliosi on silloin tehnyt todella mukavaa tulosta. Lisäksi on olemassa suuri todennäköisyys sille, että valitun kryptovaluutan kurssi kohoaa, mutta vain sen verran, että se jää Coolbetin olevan rajan alle.

Jos en omistaisi kryptovaluuttoja, en löisi millään instrumentilla koskaan vetoa niiden arvonnousua vastaan. Kryptoportfolion omistajana hyödyntäisin näitä mahdollisuuksia nimenomaan “alle kurssitaso x” -vedoilla. Jos uskot jonkun tietyn kryptovaluutan kohoavan, niin “yli kurssitaso x” -vedon sijasta ostaisin suoraan kyseistä kryptovaluuttaa.

Tänään kovasti esillä olleet Bitcoin-futuurit toimivat hieman samalla idealla. Kyseessä on sopimus Bitcoinin ostamisesta/myymisestä tietyllä kurssihinnalla esim. 1kk päähän. Futuurit mahdollistavat riskien tasaamista, mutta toisaalta myös niiden korottamista entisestään.

”Uskomme, että olemme nyt nähneet vain alun tulevien vuosien arvonnoususta. Bitcoinilla on etunaan nopeus, maksuttomuus ja teknologia”, kertoo Coolbetin PR-manageri Mikael Mellqvist.

Coolbetin uudesta tarjonnasta kertoi ensimmäisenä veikkausbonukset.com -sivusto. Coolbetin kaikki kryptovaluuttavedot löydät tästä linkistä (kyseessä ei ole affiliate-linkki).

Kuva: Pexels

Tule keskustelemaan aiheesta lisää Bitcoinkeskuksen foorumille!

Ei kommentteja, oletko sinä ensimmäinen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.


*